Αν μη τι άλλο οφείλει κανείς να αναγνωρίσει στους εναπομείναντες εργαζομένους του Mega (να βάλω το εργαζομένους σε εισαγωγικά;) πνεύμα αγωνιστικό και αίσθηση του χιούμορ.

Βλέπε το βιντεάκι που μόλις φιλοτέχνησαν και πόσταραν στο Youtube. Ένα σποτάκι που κάνει λόγο για μερικές από τις αγαπημένες και σημαντικές σταθερές της ζωής μας. Την ανατολή του ήλιου, το φαγητό της μαμάς, τον έρωτα, το φεγγάρι, τα γέλια των παιδιών και… το πρόγραμμα του Mega!

Το τελευταίο μάλιστα μας το επαναλαμβάνουν τρις, κομπλέ με την απαραίτητη διατάραξη του σήματος. Κι ακολουθούν σκηνές από εξόχως επιτυχημένες σειρές του καναλιού, υπό τους ήχους των Cockney Rebel και του άσματός τους «The best years of our lives». Το σποτ τελειώνει με δύο «διαπιστώσεις».

Η μία υπογραμμίζει «Γιατί κάθε φορά είναι σαν την πρώτη φορά» και η δεύτερη μας κλείνει το μάτι λέγοντας «Πρόγραμμα Mega σαν… καινούριο».

Μια υπενθύμιση ότι οι παλιές σειρές του διαύλου που προβάλλονται σε επανάληψη λόγω έλλειψης φρέσκου προγράμματος, σπάνε κυριολεκτικά ταμεία στις θεαματικότητες. Ένα σποτάκι αναμφίβολα έξυπνο, δροσερό και χαριτωμένο. Και αξίζει ένα επιπλέον μπράβο, γιατί είναι σποτάκι δίχως γκρίνια, μίρλα και καντήφλα.

TAGS