Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016, στις 21:00

Επεισόδιο: 5

Ο Σίμος από το βράδυ εκνευρίζεται με τη Λένα και της προσάπτει ότι δεν έχει τακτ. Όλη η μέρα περνάει με τον Σίμο να κατακρίνει σχεδόν ό,τι κάνει η Λένα.                

Ο Ηλίας πηγαίνει με τον ξάδερφό του, στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΟ ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ εναντίον ΑΟ ΑΓΝΑΝΤΩΝ. Παρόλο που το παιχνίδι είναι φιλικό, δεν εξελίσσεται και τόσο φιλικά.

Μια πρόταση για κουμπαριά, κάνει άνω κάτω τον Μηνά, που δεν μπορεί καθόλου το έθιμο με τις μπαλωθιές στα κρητικά γλέντια… Κι η Βούλα, παίζει με τον πόνο του.

Ο Διονύσης μαθαίνει πως η Νικολέτα είχε ερωτευτεί κάποιον κεραυνοβόλα και λυσσάει να μάθει ποιος ήταν. Γιατί δεν ήταν εκείνος, τι περισσότερο είχε ο άλλος; Η Νικολέτα αποφεύγει να του πει και η ζήλια του Διονύση φουντώνει… 

 

 

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016, στις 21:00

Επεισόδιο: 6

Η Βούλα έχει κάπως πεσμένη διάθεση ξαφνικά και ο Μηνάς φοβάται ότι πάνω που συνήθισε εκείνος τη νέα του πατρίδα, η Βούλα το μετάνιωσε και θέλει να γυρίσουν πίσω…

Η Μαρίνα γοητεύεται από κάποιον πυροσβέστη, όταν αυτός την απεγκλωβίζει από ένα χαλασμένο ασανσέρ. Ο πυροσβέστης αυτός της γίνεται έμμονη ιδέα. Ο Ηλίας, ζηλεύοντας, αποφασίζει να κάνει κάτι γι’ αυτό. Γράφεται λοιπόν σε ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης εθελοντών πυροσβεστών…

Με αφορμή ένα γρομπαλάκι που ανακαλύπτει η Λένα στη μασχάλη της και την τρομάζει, ο Σίμος εκδηλώνει έναν αρκετά αρρωστοφοβικό εαυτό! Η Λένα σταματάει να φοβάται, όμως ο Σίμος είναι σίγουρος πως κάτι έχει πάθει!

Ο Διονύσης και η Νικολέτα αποφασίζουν να βρουν όνομα για το μωρό. Όμως οι απόψεις του Διονύση κάνουν την επιλογή ονόματος δύσκολη και την ζωή της Νικολέτας ακόμα πιο δύσκολη.