current views are: 45

18 Οκτωβρίου 2016
Δημοσίευση14:40

«Συμβόλαιο Αγάπης» – Οι πρωταγωνιστές

Νέα καθημερινή  σειρά, Δευτέρα έως Παρασκευή στις 08:00!

Δημοσίευση 14:40’

Νέα καθημερινή  σειρά, Δευτέρα έως Παρασκευή στις 08:00!

Νέα καθημερινή  σειρά, Δευτέρα έως Παρασκευή στις 08:00, στο Star!

«Συμβόλαιο Αγάπης»: Γνωρίστε τους πρωταγωνιστές της νέας καθημερινής σειράς!

 

Ελτσίν Σανγκού (Ντεφνέ)

Η πανέμορφη κοκκινομάλλα ηθοποιός είναι η νέα star της τουρκικής showbiz!

Γεννήθηκε στη Σμύρνη στις 13 Αυγούστου του 1985 και έχει καταγωγή από τον Καύκασο. Σπούδασε Καλές Τέχνες. Ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός με μικρούς ρόλους σε θεατρικές παραστάσεις για να ακολουθήσει η τηλεόραση.  Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση έγινε στη σειρά «Η Προδοσία», που προβλήθηκε από το Star. Εκεί υποδυόταν τη σατανική τραγουδίστρια Τζαλέ.  Οι μετοχές της άρχισαν να ανεβαίνουν μετά από τη συμμετοχή της στη σειρά «Αιώνια Αγάπη» με πρωταγωνιστές τον Κιβάντς Τατλιτούγ (Kuzey Guney) και την Φάρα Ζεϊνέπ Αμπντουλάχ (Η Προδοσία).

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος στη σειρά «Συμβόλαιο Αγάπης» ακολούθησε και μαζί η αναγνώριση και η μεγάλη επιτυχία. Αν και η σειρά ξεκίνησε μόνο για λίγα επεισόδια, που θα κάλυπτε τους καλοκαιρινούς μήνες, η τεράστια επιτυχία άλλαξε 360 μοίρες τον αρχικό προγραμματισμό των παραγωγών. Η Ελτσίν και ο συμπρωταγωνιστής της, Μπαρίς Αρντούτς, δημιούργησαν ένα ζευγάρι χαρακτήρων, που το κοινό λάτρεψε. H σειρά έκανε πρεμιέρα στην Τουρκία στις 19 Ιουνίου 2015 και τελικά ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε στις 24 Ιουνίου 2016!

Είναι φυσική κοκκινομάλλα, κάτι που δεν είναι ιδιαίτερα σύνηθες στην Τουρκία. Μάλιστα, οι περισσότεροι αμφισβητούσαν ότι είναι φυσικό το χρώμα των μαλλιών της αλλά οι παιδικές φωτογραφίες, που δημοσίευσε δεν άφησαν κανένα ερωτηματικό.  Πολλά τουρκικά Μέσα  την παρομοιάζουν ως διάδοχο της άλλης κοκκινομάλλας, Μεριέμ Ουζερλί (Σουλεϊμαν, ο Μεγαλοπρεπής) και της έδωσαν, χωρίς δεύτερη σκέψη, τον… θρόνο της, καθώς η Ελτσίν είναι γλυκιά και προσιτή, σε αντίθεση με την ιδιότροπη «Χουρέμ Σουλτάν».

Έχει ύψος 1.69, είναι 58 κιλά και έχει καστανά μάτια. Χρησιμοποιεί τα social media, ειδικά το Instagram. Λατρεύει τη μόδα και πάντα οι εμφανίσεις της προκαλούν το ενδιαφέρον του κοινού και των δημοσιογράφων. Πολύ συχνά ταξιδεύει στην Ευρώπη για να παρακολουθήσει από κοντά fashion shows.

Είναι το κεντρικό πρόσωπο στις διαφημίσεις πολυεθνικών εταιριών καφέ, αναψυκτικών, προϊόντων περιποίησης μαλλιών ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και σε video clip του πολυβραβευμένου συνθέτη, στιχουργού, ερμηνευτή, Τοϊγκάρ Ιτσικλί, που έχει υπογράψει τη μουσική επένδυση των τουρκικών σειρών Ezel, Φατμαγκιούλ, Πειρασμός, Kara Sevda, Karadayi, Κισμέτ, Μενεξέ, Son, Αιώνια Αγάπη.

Δεν μιλάει σχεδόν ποτέ για την προσωπική της ζωή  και για τη σχέση της με τον ηθοποιό, Γιουνούς Οζντικέν.

 

Μπαρίς Αρντούτς (Ομέρ)

Γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου του 1987 στην Ελβετία.  Το 1995 ο πατέρας του Ερόλ και η μητέρα του Γκιουλάι αποφάσισαν να μετακομίσουν με τα 3 παιδιά τους, τον Μπαρίς, τον μεγάλο του αδελφό Ονούρ και τον μικρότερο Μερτ, στην Κωνσταντινούπολη. Το 1999, μετά τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία,  η οικογένεια μετακόμισε ξανά στην πόλη Μπόλου.

Μετά την αποφοίτησή του από το λύκειο, γράφτηκε στην Αθλητική Ακαδημία του Πανεπιστημίου Kayseri Erciyes ενώ ταυτόχρονα εργαζόταν ως μοντέλο και ως ναυαγοσώστης! Από τα παιδικά του χρόνια, ο Μπαρίς συμμετείχε σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες, όπως κολύμβηση, καταδύσεις, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, χάντμπολ, και καγιάκ. Έχει ύψος 1.87.

Το 2007 παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής, ολοκλήρωσε τις θεατρικές του σπουδές και ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στον χώρο το 2011. Συνεργάστηκε με γνωστούς ηθοποιούς όπως οι : Σέλτσούκ Γιοντέμ (Πειρασμός), Ιμπραίμ Τσελικόλ (Ιφέτ), Σετζκίν Οζντεμίρ (Σουλείμαν, ο Μεγαλοπρεπής), Σαρπ Ακαγιά (Εζέλ, Τομρίς Ιτσέρ (Χίλιες και μία νύχτες, Έρωτας και τιμωρία) αλλά και σκηνοθέτες και σεναριογράφους της χώρας του, Κουντρέτ Σαμπανσί (Χίλιες και μία νύχτες, Έρωτας και τιμωρία), Πινάρ Μπουλούτ, Κερέμ Ντερέν (Εζέλ).

Η πρόταση για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Ομέρ στη σειρά «Συμβόλαιο Αγάπης» ήταν η επιβράβευση των προσπαθειών του και του χάρισε τη μεγάλη επιτυχία της καριέρας του. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς έκανε πρεμιέρα στην Τουρκία στις 23 Σεπτεμβρίου 2016.

Τον Μάιο του 2016 ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα πυγμαχίας. Επίσης απολαμβάνει βόλτες με ποδήλατο και μοτοσικλέτες και τον Απρίλιο του 2016 άρχισε να μαθαίνει ιστιοπλοΐα. Είναι πολύγλωσσος και μιλάει τέσσερις γλώσσες: τουρκικά, αγγλικά, ισπανικά και αλβανικά.

Στις 28 Αυγούστου 2016 ο μεγαλύτερος αδελφός του Μπαρίς, Ονούρ, παντρεύτηκε και ο ηθοποιός δήλωσε, μεταξύ σοβαρού και αστείου, πως μάλλον πια ήρθε η δική του σειρά.

Έχει λάβει μέρος σε πολλά διαφημιστικά σποτ και μάλιστα με τον ρόλο του ως διευθύνων σύμβουλος σε εταιρία κατασκευής υποδημάτων στη σειρά «Συμβόλαιο Αγάπης» ανέλαβε τη διαφημιστική καμπάνια μεγάλης εταιρίας δερμάτινων ειδών. Έχει 2.800.000 χιλιάδες followers στο Instagram.

Είναι Πρεσβευτής Καλής Θέλησης του οργανισμού Ζωή Χωρίς Καρκίνο στην Τουρκία.

Έχει σχέση με την ηθοποιό και σεναριογράφο Γκιουπσέ Οζάι, με την οποία έχουν παίξει μαζί στην ταινία «Deliha», που βασιζόταν σε δικό της σενάριο.