current views are: 5

20 Οκτωβρίου 2016
Δημοσίευση17:00

«Μαστορέματα»: Κυριακή 23 Οκτωβρίου

«Μαστορέματα new edition»! με τον διαμορφωτή χώρων Ηλία Καραντωνίου και την παρουσιάστρια- μουσική παραγωγό Εύα Θεοτοκάτου

Δημοσίευση 17:00’

«Μαστορέματα new edition»! με τον διαμορφωτή χώρων Ηλία Καραντωνίου και την παρουσιάστρια- μουσική παραγωγό Εύα Θεοτοκάτου

«Μαστορέματα new edition»! με τον διαμορφωτή χώρων Ηλία Καραντωνίου και την παρουσιάστρια- μουσική παραγωγό Εύα Θεοτοκάτου την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 16:30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Για να ανανεώσετε το σπίτι σας δεν χρειάζεται απαραίτητα να ξοδέψετε αρκετά χρήματα. Αρκούν μια καλή ιδέα και φυσικά η Εύα και ο Ηλίας που θα σας πουν πώς να την υλοποιήσετε!!! 

Ο Ηλίας φτιάχνει έναν σελιδοδείκτη με φως για ένα εύκολο διάβασμα  στο κρεβάτι, μεταμορφώνει μία παλιά συρταριέρα σε μια υπέροχη κάβα για κρασιά, λίγο πριν μπουν τα κρύα, δείχνει πώς να κάνετε μόνοι σας εξαέρωση στα καλοριφέρ  και λέει όσα πρέπει να γνωρίζετε για το κλάδεμα της ελιάς.

Η Εύα βοηθά να επιλέξετε τα χαλιά για το σπίτι σας, παρουσιάζει tips που θα κάνουν τη καθημερινότητα  πιο εύκολη και συναντά τον Γιώργο Καρελλά, ο οποίος φτιάχνει χειροποίητα μουσικά λαϊκά όργανα για όλους όσοι αντιστέκονται στην τεχνολογία και ξεχωρίζουν τον καλό ήχο!