current views are: 9

27 Οκτωβρίου 2016
Δημοσίευση11:00

Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΪ

Εκπομπές στον ΣΚΑΪ το Σαββατοκύριακο…

Δημοσίευση 11:00’

Εκπομπές στον ΣΚΑΪ το Σαββατοκύριακο…

Εκδρομικό «Happy Traveller» στα Ζαγοροχώρια με τον Ευτύχη Μπλέτσα! Το Σάββατο 29 Οκτώβριου  στις  18.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Αυτή την εβδομάδα ένα εκδρομικό, φυσιολατρικό και πολύ ξεχωριστό επεισόδιο σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας! Happy Traveller στα Ζαγοροχώρια, μαζί με τον Ηρακλή! Θα δουν τα πανέμορφα χωριά του Ζαγορίου, θα κάνουν Rafting στο ποτάμι, θα φτάσουν μέχρι της πηγές του Βοϊδομάτη, θα περπατήσουν στο φαράγγι του Βίκου, θα ανεβούν το όρος Τύμφη, θα περάσουνε από ιστορικές περιοχές της Πίνδου, θα πάνε στο καταφύγιο της Αστράκας και θα φτάσουν μέχρι την μαγευτική Δρακόλιμνη!

Απίθανο επεισόδιο γεμάτο ενέργεια, περιπέτεια, φύση και πανέμορφα τοπία!

 

 «Masterclass» με τον Βαγγέλη Δρίσκα για νόστιμα ζυμαρικά την Κυριακή 30  Οκτωβρίου   στις 15.30  στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Μαθήματα μαγειρικής για όλους! Είναι μία εκπομπή γεμάτη συναρπαστικές συνταγές, γνώσεις που θα μας συντροφεύουν μία ζωή. Eίναι η μοναδική εκπομπή μαγειρικής που μας μαθαίνει και μας ψυχαγωγεί.

Ο Βαγγέλης μας υποδέχεται στην κουζίνα του για σπιτικά και gourmet μαγειρέματα. Κάνει μάθημα για φρέσκα ζυμαρικά και δείχνει βήμα – βήμα πώς να φτιάξουμε τις τέλειες σπιτικές παπαρδέλες και την πιο ταιριαστή σάλτσα με λουκάνικα και πιπεριές για να τις απολαύσουμε.  Παρουσιάζει πώς να ψήνονται τα πιο αφράτα κεφτεδάκια μπάρμπεκιου, πώς ετοιμάζεται πικάντικη χοιρινή τηγανιά στο λεπτό με ελάχιστα υλικά και πώς φτιάχνονται οι κλασσικές γαλλικές πατάτες ντοφινουά. Το γλυκό αυτής της εβδομάδας είναι ένα διαφορετικό και πολύ εύκολο ανάλαφρο και δροσερό τσιζκέικ που μας το σερβίρει με σπιτική μαρμελάδα ανανά.

Και αυτή την χρονιά, μέσα από το Masterclass, ο Βαγγέλης Δρίσκας παραδίδει μαθήματα μαγειρικής, και μοιράζεται μαζί μας συναρπαστικές γεύσεις και  συνταγές για μία ζωή.

Κάθε Κυριακή, ο Βαγγέλης Δρίσκας μας στρώνει ένα τραπέζι για αγαπημένους και φίλους, με τον δικό του μοναδικό τρόπο, όπως μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια, με τους πιο ευφάνταστους γευστικούς συνδυασμούς από την Ελλάδα και τις κουζίνες του κόσμου.

 

Δικογραφίες”  με την Μαίρη Μπενέα την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στις 15.00 στην τηλεόραση του  ΣΚΑΪ.

Στα… αποκαΐδια μιας φωτιάς, που ξέσπασε περίεργα το Φεβρουάριο του 2012 στον τρίτο όροφο ενός κτιρίου, στο κέντρο της Αθηνάς, οι “Δικογραφίες” αναζητούν την αλήθεια.

Εκεί φυλάσσονται τα αρχεία του ταμείου ασφάλισης υγείας υπάλληλων τραπεζών και επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας.

Κάποιοι  φρόντισαν να τα εξαφανίσουν μέσα στις φλόγες. Ήταν ο μόνος τρόπος, όπως φάνηκε στη συνεχεία.

Για να εμποδίσουν την ερεύνα του εισαγγελέα. Να μην φάνει το «όργιο» παρανομών συνταγογραφήσεων, μέσα από το οποίο έκανε …φτερά το δημόσιο χρήμα.

Φάνηκε ότι τα κατάφεραν, στην αρχή, αλλά η συνέχεια δεν ήταν όπως την περίμεναν…!

Στο στούντιο η επί σειρά ετών πρώην προϊσταμένη του ασφαλιστικού φορέα του ταμείου και ειδική τομεακής του κλάδου υγείας, Μαρία Φιλιπποπουλου.


σχετικα αρθρα