Την προηγούμενη Τετάρτη το νομικό τμήμα του Mega, σε συνεννόηση με την τράπεζα, ενημέρωσε τους εργαζόμενους για την πληρωμή έως και δύο μισθών από την απεμπλοκή λογαριασμού στο ποσό των 2 εκ. ευρώ. 

Το γεγονός αυτό ξάφνιασε ευχάριστα τους επί 6 μήνες απλήρωτους δημοσιογράφους και τεχνικούς. Η χαρά γρήγορα έγινε απογοήτευση καθώς λόγω των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει περίπου 80 εργαζόμενοι του καναλιού η εκταμίευση μπορεί να μπλοκαριστεί. 

Τα ασφαλιστικά μέτρα εκδικάστηκαν και ενδέχεται να γίνει κατάσχεση και τα χρήματα να πρέπει να δοθούν πρώτα στους εργαζόμενους που έχουν συμμετάσχει στα ασφαλιστικά μέτρα. 

Γίνεται μια προσπάθεια να υπάρξει συνεννόηση, μεταξύ του δικηγόρου των εργαζομένων και του νομικού τμήματος, ώστε να μη μπλοκαριστούν τα χρήματα και να πληρωθούν δύο μισθούς όλοι οι εργαζόμενοι. Φυσικά οι μέτοχοι είναι άφαντοι...

Τέλος να σημειώσουμε ότι οι εργαζόμενοι του Μega θα κάνουν πορεία στα κεντρικά γραφεία της Εθνικής Τράπεζας την Τετάρτη το πρωί διαμαρτυρόμενοι για την αντίθεσή της να ξεμπλοκάρει τους λογαριασμούς.

TAGS