current views are: 7

1 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση11:01

Ο Λαζόπουλος και οι δημοσιογράφοι

Όταν ξεφεύγει το πράγμα και χάνεται η μπάλα

Δημοσίευση 11:01’

Όταν ξεφεύγει το πράγμα και χάνεται η μπάλα

Όταν ξεφεύγει το πράγμα και χάνεται η μπάλα

Να περιμένεις να τη βρεις απ’ το Θέμο και να στη ρίχνει ο Λαζόπουλος! Κάπως έτσι εξελίχθηκε η χθεσινή βραδιά στο «Όλα Ξεκόλλα», στην κουβέντα του άνκορμαν με τον ηθοποιό. Είπανε πολλά, τα καταγράφει το Νewpost εδώ, αλλά είπανε και κάτι ελαφρώς προσβλητικό. Το οποίο, όπως έγραψα πιο πάνω, θα το περίμενε κανείς από τον Αναστασιάδη αλλά το σβούριξε ο Λάκης.

Το θέμα ήταν οι αριστεροί δημοσιογράφοι. Όπου ο Θέμος, για τον οποίο πολλά μπορεί κανείς να πει αλλά διατηρεί σώας τας φρένας, παρατήρησε πως υπάρχουν και τέτοιοι. Και ήρθε ο Λαζόπουλος να χώσει τη μπούφλα λέγοντας:

«Δεν υπάρχει κανένας. Η λέξη αυτή τελείωσε, πέθανε»

Τόσο απλά, τόσο γλαφυρά. Ούτε ένας! Ούτε εκείνοι που δεν είχαν τακιμιάσει ποτέ με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε όσοι έχουν αποστασιοποιηθεί από το κυβερνόν κόμμα, ούτε καν αυτοί που ασκούν κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ από θέση, ας πούμε, ακραία αριστερή. Ούτε ένας…

Δεν χρειάζεται να σας πω τι είναι οι γενικεύσεις, το ξέρετε κι από μόνοι σας. Κι ελπίζω να το είπε εν βρασμώ ψυχής το ανωτέρω ο Λαζόπουλος, λόγω απογοήτευσης από τα πεπραγμένα της κυβέρνησης, και να το ξανασκεφτεί κάποια στιγμή. Όχι όμως όταν χρειαστεί οποιαδήποτε υπεράσπιση από τους «αριστερούς δημοσιογράφους». Λίγο νωρίτερα.