current views are: 7

3 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση09:49

Μαγειρική, ταξίδια και μαστορέματα το Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΪ

Μαγειρικά… ταξίδια αυτό το Σαββατοκύριακο (5-6/11) στον ΣΚΑΪ​

Δημοσίευση 09:49’

Μαγειρικά… ταξίδια αυτό το Σαββατοκύριακο (5-6/11) στον ΣΚΑΪ​

Μαγειρικά… ταξίδια αυτό το Σαββατοκύριακο (5-6/11) στον ΣΚΑΪ

HAPPY TRAVELLER

Στην Πορτογαλία ταξιδεύει το  «Happy Traveller» το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 18.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ξεκινάει ένα φανταστικό ταξίδι σε μια από τις πιο όμορφες και φιλόξενες χώρες της Ευρώπης. Θα δουν την πρωτεύουσα, τη γραφική Λισαβόνα και θα εξερευνήσουν κάθε γωνιά της πόλης. Θα πάνε επίσης στη περιοχή της Σίντρα με τα εντυπωσιακά Μεσαιωνικά Παλάτια και θα δουν τις επικές ακτές στον Ατλαντικό ωκεανό, φτάνοντας στο πιο δυτικό άκρο της Ευρασιατικής Ηπείρου. 

 

ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 

Οι «Γλυκές Αλχημείες» και ο Στέλιος Παρλιάρος επιστρέφουν με ολοκαίνουρια απολαυστικά επεισόδια το Σάββατο 5 Νοεμβρίου  στις 20.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Για ένατη συνεχή χρονιά οι «Γλυκές Αλχημείες» επιστρέφουν στους δέκτες μας και υπόσχονται να μας ταξιδέψουν στους πι γλυκούς και λαχταριστούς γευστικούς πειρασμούς!

Μέσα σε ένα πλήρως ανανεωμένο σκηνικό ο Στέλιος Παρλιάρος μας προτείνει νέες συνταγές καθώς και εναλλακτικούς τρόπους προσέγγισης της ζαχαροπλαστικής με πρωτότυπα υλικά, νέους συνδυασμούς και καινοτόμες ιδέες που έρχονται να προστεθούν στην κουζίνα μας για να φτιάξουμε το τέλειο γλυκό.

Τη φετινή χρονιά ο Στέλιος Παρλιάρος συνεχίζει μαζί με τους έμπειρους ζαχαροπλάστες Φώτη Χρυσανθίδη και Πόπη Χρυσανθίδη, να μας διδάσκει βήμα-βήμα τις τεχνικές για πετυχημένα γλυκά. 

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κώστα Καπετανίδη, η νέα ομάδα μας καθοδηγεί με μοναδικό τρόπο στην τέχνη της ζαχαροπλαστικής και μας προσκαλεί να μυηθούμε σε καινούργιες γευστικές απολαύσεις.

MASTERCLASS

«MASTERCLASS» με τον Βαγγέλη Δρίσκα την Κυριακή 6  Νοεμβρίου   στις 15.30  στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ετοιμάζει την πιο πρωτότυπη ζύμη για μία πίτα με καβουρμά και πράσα, την πιο ταιριαστή μαρινάδα για μπουτάκια κοτόπουλου, τον τρόπο για να ψήσουμε στην εντέλεια ένα φιλέτο φρέσκου τόνου για να φτιάξουμε μία σαλάτα με δημιουργική ματιά. Ταξιδεύει με αρώματα ανατολής, φτιάχνοντας ένα μοναδικό πιάτο για χορτοφάγους και στην ώρα του γλυκού, ετοιμάζει ένα ξεχωριστό κέικ, με τον εντυπωσιακό συνδυασμό σοκολάτας και αλμυρής καραμέλας.

Και αυτή την χρονιά, μέσα από το Masterclass, ο Βαγγέλης Δρίσκας παραδίδει μαθήματα μαγειρικής, και μοιράζεται μαζί μας συναρπαστικές γεύσεις και  συνταγές για μία ζωή.

Κάθε Κυριακή, ο Βαγγέλης Δρίσκας στρώνει ένα τραπέζι για αγαπημένους και φίλους, με τον μοναδικό του τρόπο όπως μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια, με τους πιο ευφάνταστους γευστικούς συνδυασμούς από την Ελλάδα και τις κουζίνες του κόσμου.

ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ

«Μαστορέματα new edition»! με τον διαμορφωτή χώρων Ηλία Καραντωνίου και την παρουσιάστρια- μουσική παραγωγό Εύα Θεοτοκάτου την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 16:30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Για να ανανεώσετε το σπίτι σας δεν χρειάζεται απαραίτητα να ξοδέψετε αρκετά χρήματα. Αρκούν μια καλή ιδέα και φυσικά η Εύα και ο Ηλίας που θα σας πουν πώς να την υλοποιήσετε!!! 

Ο Ηλίας φτιάχνει έναν τέλειο πάγκο κουζίνας, που θα σας κάνει να λατρέψετε τη μαγειρική! Μεταμορφώνει δύο απλές λάμπες σε μια κλεψύδρα κι επειδή το αυτοκίνητο αλλά και η μηχανή θέλουν το μάστορά τους, ενημερώνει για όλα όσα πρέπει να κάνετε για την ασφάλειά σας αλλά και την καλή λειτουργία τους εν όψει του χειμώνα!

Η Εύα παρουσιάζει tips που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη και συναντά τον τεχνολόγο ξύλου και σχεδιαστή επίπλων Γιάννη Μπόθο, ο οποίος δημιουργεί μοναδικές τσάντες από ξύλο!  


σχετικα αρθρα