current views are: 10

3 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση11:05

«Ο άνθρωπος του Νοέμβρη»: Σε Α’ τηλεοπτική προβολή

«Ο άνθρωπος του Νοέμβρη» – Σε Α’ τηλεοπτική προβολή

 

Δημοσίευση 11:05’

«Ο άνθρωπος του Νοέμβρη» – Σε Α’ τηλεοπτική προβολή

 

«Ο άνθρωπος του Νοέμβρη» – Σε Α’ τηλεοπτική προβολή

Ένας εξαιρετικά έμπειρος πράκτορας που αναγκάζεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Μια συνωμοσία. Μια μάρτυρας – κλειδί.

Ο Πιρς Μπρόσναν αναλαμβάνει τον ρόλο του κατασκόπου, στην ταινία «Ο άνθρωπος του Νοέμβρη», που έρχεται στον Alpha την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, στις 23:30, σε Α’ τηλεοπτική προβολή.

Ο Πίτερ Ντέβερο, πρώην πράκτορας της CIA, καλείται να μπει ξανά στο παιχνίδι της διεθνούς κατασκοπίας, όταν μια προσωπική ιστορία από το παρελθόν αρχίζει να βγαίνει και πάλι στο φως. Η αποστολή του, με το κωδικό όνομα «The November Man», είναι να προστατεύσει
την πολύτιμη μάρτυρα Άλις Φουρνιέ, η οποία αποτελεί πρόσωπο-κλειδί σε μια συνωμοσία, που τα πλοκάμια της φτάνουν πολλά χρόνια πίσω. Σύντομα, όμως, ο Πίτερ Ντέβερο θα διαπιστώσει ότι η αποστολή του βρίσκεται στο στόχαστρο ενός άλλου συναδέλφου της CIA. Οι υποψίες για την ύπαρξη «διπλού πράκτορα» μέσα στην υπηρεσία, τώρα αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά, την ίδια στιγμή που το άγριο κυνήγι γάτας και ποντικού κορυφώνεται με απρόβλεπτες συνέπειες για την παγκόσμια πολιτική ισορροπία…

Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα του Μπιλ Γκρέιντζερ «There Are No Spies», της δημοφιλούς σειράς βιβλίων κατασκοπείας “November Man”.

 

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ (THE NOVEMBER MAN)

Αστυνομική περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2014

Σκηνοθεσία: Ρότζερ Ντόναλντσον

Σενάριο: Μάικλ Φιντς, Καρλ Γκατζούσεκ

Ηθοποιοί: Πιρς Μπρόσναν, Λιουκ Μπρέισι, Όλγκα Κουριλένκα, Ελίζα Τέιλορ, Γουίλ Πάτον