current views are: 3

4 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση15:00

«Ο Πέρσι Τζάκσον και η θάλασσα των Τεράτων»: Σήμερα σε A΄ Τηλεοπτική Προβολή

Ο Πέρσι Τζάκσον και η Θάλασσα των Τεράτων

 

Δημοσίευση 15:00’

Ο Πέρσι Τζάκσον και η Θάλασσα των Τεράτων

 

Ο Πέρσι Τζάκσον και η Θάλασσα των Τεράτων

(Percy Jackson : Sea Of Monsters) 

Περιπέτεια φαντασίας, την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στις 22:00

σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή από το Star

Ο Πέρσι Τζάκσον, ο ημίθεος γιος του Ποσειδώνα, αν και έσωσε τον κόσμο από ολέθρια καταστροφή, έχει καταλήξει να πιστεύει πως όλο αυτό ίσως να ήταν τελικά μια απροσδόκητη σύμπτωση και συνειδητοποιεί πως η φύση του ημίθεου και η θεϊκή του προέλευση μπορεί τελικά να μην είναι ευλογία αλλά κατάρα. Δυστυχώς όμως δεν έχει και πολύ χρόνο να το σκεφθεί περισσότερο, καθώς το αγαπημένο του μέρος, στον πλανήτη,  διατρέχει τεράστιο κίνδυνο.

Τα σύνορα του στρατοπέδου, που φιλοξενεί και προστατεύει τα παιδιά των θεών, είναι έτοιμα να καταρρεύσουν, καθώς μια ορδή από άγρια και αιμοβόρα τέρατα το πολιορκούν και απειλούν να το καταστρέψουν. Προκειμένου να σώσει αυτό τον μοναδικό παράδεισο φιλοξενίας των ημίθεων και να εξασφαλίσει στους φίλους του ένα ήσυχο και χωρίς αρνητικές εκπλήξεις, μέλλον, ο Πέρσι Τζάκσον μαζί με την Άνναμπεθ και τον Γκρόβερ,  καλείται να συγκροτήσει μια ομάδα επίλεκτων Hμίαιμων και να αναζητήσουν όλοι μαζί το μαγικό και φημισμένο Χρυσόμαλλο Δέρας! Το ταξίδι τους περνάει από την Ουάσινγκτον και τις ακτές της Φλόριντα, όπου η υπέρ-ομάδα μας θα αποπλεύσει για τα θανάσιμα, αχαρτογράφητα νερά της «Θάλασσας των Τεράτων», γνωστή στους ανθρώπους ως «Το Τρίγωνο των Βερμούδων»! 

Στο δύσκολο αυτό εγχείρημα, θα έρθουν αντιμέτωποι με έναν μηχανικό, γιγαντιαίο ταύρο, που φτύνει φωτιές, με τρομακτικά θαλάσσια τέρατα, με έναν ανατριχιαστικό γιγαντιαίο Κύκλωπα και φυσικά με αντίπαλους ημίθεους, των οποίων οι προθέσεις δεν είναι και τόσο αγαθές. Γνωρίζουν, ωστόσο, από την αρχή – και πολύ καλά μάλιστα – πως η αποστολή αυτή αποτελεί μονόδρομο και είναι αποφασισμένοι να πετύχουν. Αν τελικά δεν τα καταφέρουν, τότε ο Όλυμπος θα καταρρεύσει και θα συμπαρασύρει μαζί του το μέλλον των ίδιων και όλων των αγαπημένων τους προσώπων!

Η ταινία είναι βασισμένη στη best seller σειρά μυθιστορημάτων φαντασίας του συγγραφέα Ρικ Ραϊόρνταν.

 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Θορ Φρόιντενταλ

ΠΑΙΖΟΥΝ:   Λόγκαν Λέρμαν, Αλεξάντρα Νταντάριο, Μπράντον Τ. Τζάκσον, Ντάγκλας Σμιθ, Τζέικ Άμπελ