Κυκλοφορεί αύριο σε όλη τη χώρα η εφημερίδα Παραπολιτικά.

Διαβάστε αύριο:

ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΤΗΣ ALCO ΓΙΑ ΤΑ «Π»

ΜΕ 7,5% ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ Η ΝΔ – ΤΟ 63% ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ

•             Το 60% βλέπει νίκη του Μητσοτάκη, όταν γίνουν εκλογές

•             Το 77% χαρακτηρίζει λάθος τους χειρισμούς για τα κανάλια

•             Το 82% δεν βλέπει έξοδο της χώρας από την κρίση

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Νέα «τρόικα» στο Μαξίμου και με Παππά

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ

Ο Βενιζέλος ετοιμάζεται για δήμαρχος

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ... Mr. OFFSHORE

Δεσμοί αίματος Τσίπρα – Καράκας

Ο ΓΚΟΥΡΜΕ κ. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ

Τρώει μια σύνταξη σε ένα βράδυ...

ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΣΤΑ «Π»

«Στο τραπέζι και η μείωση του ΦΠΑ»

ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Ενα καζίνο όλη η χώρα λόγω ΟΠΑΠ

ΟΙ ΗΠΑ «ΜΙΛΗΣΑΝ» ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Ο Ιβάν και το... μαύρο στις άδειες

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Ψάχνει μια θέση μέσω Χίλαρι

MEDIA

•             Επίσκεψη Τζίγγερ, Κοντομηνά στο Μαξίμου

•             Το «όχι» στον Μπόμπολα από Βαρδή και Ψυχάρη

•             Οταν ελέγχεται ο Φιλιππάκης, εκβιάζει

Μαζί, 6 μεγάλες προσφορές για όλους:

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 5€

για τα super market Κρητικός!

ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΚΔΟΣΕΙΣ 3,5€  - 2€

της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τα Παραπολιτικά σας κάνουν ΔΩΡΟ 5€ για τις αγορές σας από τα super market Κρητικός!

Τα Παραπολιτικά και η ελληνική αλυσίδα super market Κρητικός

σας προσφέρουν ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 5€ για αγορές άνω των 25€ σε πάνω από 100 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα!

Τα Παραπολιτικά σε συνεργασία με την αλυσίδα super market Κρητικός κάνουν δώρο σε όλους τους αναγνώστες μια εκπτωτική δωροεπιταγή αξίας 5€ για τις αγορές τους. Η δωροεπιταγή θα υπάρχει σε κάθε φύλλο της εφημερίδας Παραπολιτικά, είτε στην απλή έκδοση των 2€ είτε σε εκείνη των 3,5€ με όλες τις επιπλέον προσφορές

Οι αναγνώστες θα κόβουν τη δωροεπιταγή και θα την επιδεικνύουν, μαζί με την κάρτα club που κατέχουν, στα ταμεία και των 100 super market Κρητικός που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα! Η χρήση της δωροεπιταγής θα συνεπάγεται την άμεση αφαίρεση του ποσού των 5€  από τον συνολικό λογαριασμό του καταναλωτή, με μόνη προϋπόθεση το καλάθι να περιέχει ψώνια αξίας άνω των 25€.

Σημαντική καινοτομία της προσφοράς μας είναι ότι οι αναγνώστες της εφημερίδας θα μπορούν να επωφεληθούν εξαργυρώνοντας δωροεπιταγές Κρητικός ακόμα και την ίδια μέρα, με μέγιστο όριο εξαργύρωσης 3 δωροεπιταγών μέσα σε μία εβδομάδα.

Παράδειγμα: Με ψώνια αξίας 25€ κερδίζετε 5€, με ψώνια αξίας 50€ κερδίζετε 10€ και με ψώνια αξίας 75€ μπορείτε να κερδίσετε 15€. Δηλαδή κάθε αναγνώστης των Παραπολιτικών για αγορές αξίας 75€ θα πληρώνει μόνο 60€ αν κάνει χρήση και των τριών κουπονιών που δικαιούται, χωρίς φυσικά να είναι υποχρεωτικό. Δηλαδή μπορείτε να πάρετε μόνο μία εφημερίδα των 2€ ή 3,5€ και να χρησιμοποιήστε τη δωροεπιταγή Κρητικός των 5€.

Η νέα αυτή αποκλειστική προσφορά της εφημερίδας Παραπολιτικά, που αφορά όλους τους Έλληνες και κάθε ελληνικό σπίτι, σχεδιάστηκε με βάση το προφίλ της ελληνικής αλυσίδας super market Κρητικός. Με ένα δίκτυο 100 και πλέον καταστημάτων σε ολόκληρη την Ελλάδα, εξαιρετικά χαμηλές τιμές και τεράστια ποικιλία προϊόντων, με τις καλύτερες προσφορές της αγοράς εντός των καταστημάτων, την πιο φιλική προσωπική εξυπηρέτηση των πελατών, αλλά και την καλύτερη ποιότητα στα φρέσκα προϊόντα, τα Παραπολιτικά εξασφαλίζουν ότι η εκπληκτική αυτή προσφορά θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές!

Με την έκδοση των 3,5 ευρώ

ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

στην πιο οικονομική τιμή της αγοράς!

BEAUTY CARD

ΜΟΝΟ 149€

από την εταιρεία ΜΕΛΛΟΝ ΥΓΕΙΑΣ

Βρείτε το κουπόνι* μέσα στην εφημερίδα και αποκτήστε το καλύτερο πακέτο ομορφιάς για όλες τις γυναίκες στην πιο χαμηλή τιμή που έγινε ποτέ! Μόνο με 149€ θα κερδίσετε ένα πακέτο περιποίησης συνολικής αξίας 1.600€!

Περιλαμβάνει:

•    6 θεραπείες laser μικρής περιοχής (Α/Χ, πηγούνι, γραμμή κοιλιάς, μπικίνι, string) αξίας 300€

•    4 θεραπείες προσώπου με Ραδιοσυχνότητες (RF) αξίας 280€

•    4 θεραπείες σώματος με Ραδιοσυχνότητες (RF) και Cavitation αξίας 520€

•    1 πρόγραμμα αδυνατίσματος με διατροφή από διαιτολόγο και ελεύθερη χρήση μηχανημάτων αξίας 500€

* Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΡΤΑΣ: ΕΝΑ (1) ΕΤΟΣ

ΔΩΡΟ: Με την απόκτηση της κάρτας κερδίζετε και έναν καθαρισμό δοντιών εντελώς δωρεάν.

Μέρος του πακέτου της προσφοράς των 149€ μπορεί να μεταφερθεί και σε άλλο πρόσωπο εάν το επιθυμείτε. Δηλαδή, έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε όσες από τις παραπάνω θεραπείες επιθυμείτε και όσες περισσέψουν να τις δώσετε μαζί με την κάρτα μέλους σε κάποια φίλη ή συγγενή σας!

Το ΜΕΛΛΟΝ ΥΓΕΙΑΣ είναι ένας νέος υπερσύγχρονος πολυχώρος υγείας στον Πύργο Αθηνών, στην καρδιά της Αθήνας, στελεχωμένος με έμπειρο ιατρικό προσωπικό και εξοπλισμένος με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για ολοκληρωμένες και αξιόπιστες οδοντιατρικές και αισθητικές υπηρεσίες.

ΜΕΛΛΟΝ ΥΓΕΙΑΣ: Μεσογείων 2-4, Πύργος Αθηνών, 16ος όροφος

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2117000567

Όροι συμμετοχής:

Κάθε αναγνώστης-χρήστης του κουπονιού δύναται να μεταβεί στην έδρα του Συνεργάτη και αφού το επιδείξει και το παραδώσει, να αποκτήσει μία κάρτα «Beauty Card Μέλλον Υγείας» αρχικής αξίας 1.600,00 ευρώ αντί χρηματικού ποσού 149,00 ευρώ.

Το κουπόνι δεν ανταλλάσσεται με χρήματα, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με οιοδήποτε άλλο αντάλλαγμα, πλην της αγοράς μίας κάρτα «Beauty Card Μέλλον Υγείας» αρχικής αξίας 1.600,00 ευρώ αντί χρηματικού ποσού 149,00 ευρώ.

Η χρήση της κάρτας «Beauty Card Μέλλον Υγείας» παρέχει στον χρήστη της, τις ακόλουθες παροχές: α) 6 θεραπείες laser μικρης περιοχής (Ανω χείλος, πηγούνι, γραμμή κοιλιάς, μπικίνι, string), β) 4 θεραπείες προσώπου με Ραδιοσυχνότητες (RF), γ) 4 θεραπείες σώματος με Ραδιοσυχνότητες και Cavitation, δ) 1 πρόγραμμα αδυνατίσματος με διατροφή από διαιτολόγο και ελεύθερη χρήση μηχανημάτων.

 Ο κάτοχος της κάρτας «Beauty Card Μέλλον Υγείας», έχει δικαίωμα να παραχωρήσει αυτήν σε άλλο πρόσωπο, προκειμένου αυτό να κάνει χρήση των ανωτέρω παροχών.

 

Ο κάτοχος της κάρτας «Beauty Card Μέλλον Υγείας» έχει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσεώς των παροχών της εντός προθεσμίας ενός (1) έτους από την παραλαβή της, σε περίπτωση δε χρήσεώς της από ανήλικα πρόσωπα, αυτά πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται από τους κηδεμόνες τους.

Η ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε πραγματικό, νομικό ή άλλης φύσεως ελάττωμα τυχόν παρουσιάσει η παρούσα προσφορά. Δεν φέρει επίσης καμία ευθύνη σχετική με καθυστερήσεις, αλλαγές, ακυρώσεις, ματαιώσεις, αδυναμία αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς εξαιτίας τοπικών αργιών και εορτών ή άλλων συνθηκών που εμποδίζουν την χρήση της δωροεπιταγής και οι οποίες δεν αποδίδονται σε δόλο ή βαριά αμέλεια της, καθώς και λόγω συνδρομής περιστάσεων ανωτέρας βίας. Επίσης, ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του κουπονιού.

Η ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε και η ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ-ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΜΟΝΟΠΟΣΩΠΗ ΙΚΕ  δικαιούνται να τροποποιήσουν οποτεδήποτε τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένης και της ακύρωσης της ενέργειας εξ οιουδήποτε λόγου και αιτίας) ενημερώνοντας το κοινό σχετικά μέσω των διαδικτυακών τόπων www.parapolitika.gr και www.mellonygeias.gr, www.aisthitikomellon.gr και www.odontiatrikomellon.gr  με ημερομηνία τροποποίησης την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης.

Οι παρόντες όροι διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με την παρούσα προσφορά, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων των Αθηνών.

Η χρήση του κουπονιού προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων.

ΝΕΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ από την Εκδοτική Αθηνών

Η σειρά «Εγκυκλοπαιδικοί Θησαυροί», από την Εκδοτική Αθηνών, επιστρέφει στα Παραπολιτικά!

Ο νέος κύκλος της σειράς «Εγκυκλοπαιδικοί Θησαυροί», από την Εκδοτική Αθηνών, με ολοκαίνουριους σκληρόδετους τόμους και νέες θεματικές ενότητες που δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ ξανά!

Αύριο Σάββατο ο 3ος τόμος:

Παγκόσμια Τέχνη – Μέρος Α’

 Η εξέλιξη της παγκόσμιας καλλιτεχνικής παραγωγής όλων των εποχών και όλων των περιοχών της γης, από την προϊστορική ζωγραφική των σπηλαίων ως τα πιο σύγχρονα καλλιτεχνικά κινήματα με απόλυτη αλφαβητική σειρά. Σημαντική έκταση αφιερώνεται σε “ελάσσονες” και εφαρμοσμένες τέχνες όπως η χαρακτική, η μικροτεχνία, η φωτογραφία, τα νομίσματα και άλλες.

Αποτελεί ένα επαναστατικό στη σύλληψή του έργο καθώς όχι μόνο χωρίζεται σε αυτοτελείς θεματικούς τόμους αλλά παραθέτει ταυτόχρονα και αλφαβητικά τα λήμματα του εκάστοτε γνωστικού πεδίου:

Ελληνική Ιστορία | Παγκόσμια Τέχνη | Λογοτεχνία | Θέατρο – Μουσική – Χορός | Κινηματογράφος | Φυτολογία | Ζωολογία | Βιολογία

Περιλαμβάνει:

Πάνω από 35.000 λήμματα

Πάνω από 20.000 έγχρωμες φωτογραφίες και λεπτομερείς απεικονίσεις.

Αναλυτικούς χάρτες, εποπτικές παραστάσεις και επιστημονικά διαγράμματα σχεδιασμένα αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη έκδοση.

200 διακεκριμένοι Έλληνες ακαδημαϊκοί, πανεπιστημιακοί καθηγητές και καταξιωμένοι επιστήμονες, παγκοσμίου κύρους, εργάστηκαν για το μεγαλόπνοο αυτό εκδοτικό επίτευγμα:

Κωνσταντίνος Τσάτσος | Παναγιώτης Κανελλόπουλος | Μανόλης Ανδρόνικος | Ελένη Αρβελέρ – Γλύκατζη | Ιωάννης Κ. Μπαστιάς | Αλέξης Δημαράς

ΠΑΝΑΓΙΟΣ ΤΑΦΟΣ - ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ – ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ - Η ΝΕΑ ΑΝΑΣΚΑΦΗ – Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην νεότερη ιστορία της Ορθοδοξίας και του Χριστιανισμού αποτελεί το άνοιγμα του Πανάγιου Τάφου από ειδική ομάδα επιστημόνων του Ελληνικού Πολυτεχνείου με αφορμή την διενέργεια έργων συντήρησης. Τα ευρήματα προκάλεσαν σε όλους μας ρίγη θρησκευτικής συγκίνησης και κατάνυξης καθώς ο τάφος είχε να ανοιχτεί εδώ και αιώνες. Με θρησκευτική προσμονή όλος ο κόσμος αδημονεί για τα αποτελέσματα από την έρευνα του αρχικού πετρώματος πάνω στο οποίο εναποτέθηκε το Σώμα του Κυρίου μας Ιησού Χρηστού, με το πέρας των εργασιών της αναστήλωσης του Πανάγιου Τάφου.

Διαβάστε αναλυτικά την ιστορία, τα μυστικά του Ναού της Αναστάσεως, το μυστήριο του Αγίου Φωτός και το χρονικό της ανακάλυψης που συγκλόνισε τον κόσμο!

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 3,5€

ΔΩΡΟ 1+1 εισιτήριο

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«Μόνο αν το Πιστέψεις…»

της Κέλλυς Σταμουλάκη

Μια ιστορία για την αυτοπεποίθηση, την τόλμη, τη μητρική αγάπη και την αποδοχή της διαφορετικότητας. Κάθε Κυριακή στις 11:30 και 14:30 στο ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΙΚΗ (Παιδική Σκηνή) Αμερικής 4 – Αθήνα

Βρείτε το μαγικό κουπόνι μέσα στην εφημερίδα Παραπολιτικά και αποκτήστε με κάθε αγορά εισιτηρίου άλλο ένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ

Πληρώνετε το εισιτήριο των 12€ και παίρνετε άλλο ένα ΔΩΡΟ!

Διάρκεια: 90 λεπτά

H Κέλλυ Σταμουλάκη μετά τη μεγάλη της επιτυχία «Πρίγκιπας και Φτωχός», επιστρέφει με τη νέα της παράσταση «Μόνο αν το Πιστέψεις…» στο Θέατρο ΑΛΙΚΗ (Παιδική Σκηνή) από την Κυριακή 9 Οκτωβρίου. Μια μεγάλη παραγωγή, με την οποία υπόσχεται να κινητοποιήσει την ευαισθησία και τη φαντασία μικρών και μεγάλων μέσα από μία εκφραστική εικαστική γλώσσα αλλά κυρίως να συγκινήσει με τη δύναμη των νοημάτων της.

Στη Χώρα της Υπομονής οι κάτοικοι ζούσαν ευτυχισμένοι, με αγάπη και αφθονία. Ένας άνθρωπος όμως που τα ήθελε όλα, ο αρχιστράτηγος Τραμουντάνας, βάζει σκοπό της ζωής του να ανατρέψει την ήσυχη ζωή των κατοίκων της.

Διανομή: Ελένη Καστάνη, Ορέστης Τρίκας, Μυριέλλα Κουρεντή, Παύλος Εμμανουηλίδης, Παναγιώτης Σούλης, Μαυρίκιος Μαυρικίου, Δημήτρης Δημητρόπουλος, Γιώργος Στεφανουδάκης, Ελένη Καρβέλη, Δάφνη Καφετζή, Έλενα Παπαδημητρίου, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Γιώργος Σαμαράς, Παναγιώτης Σαχάς.

Συντελεστές:

Κείμενο – σκηνοθεσία: Κέλλυ Σταμουλάκη

Στίχοι: Κέλλυ Σταμουλάκη – Γιάννης Προεστάκης

Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Ενορχήστρωση-μουσική διδασκαλία: Μαυρίκιος Μαυρικίου

Σκηνικά: Δέσποινα Βολίδη

Κοστούμια: Δέσποινα Κολοκοτσά

Χορογραφίες: Τζένη Τοψίδου

Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη

Υπεύθυνος Ήχου: Δημήτρης Δημητριάδης

Βοηθός σκηνοθέτη: Παύλος Εμμανουηλίδης

Make up artist – Hair styling: Νικολέττα Πικέα 

Στο πιάνο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 3,5 ΕΥΡΩ

ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΣΕ DVD

ΣΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ

Μη χάσετε το νέο DVD με 5 ολοκαίνουρια επεισόδια!