current views are: 7

10 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση12:09

Άγγιξε κορυφή η «Πρώτη Γραμμή»

Μάχη στήθος με στήθος με το «Καλημέρα Ελλάδα»

Δημοσίευση 12:09’

Μάχη στήθος με στήθος με το «Καλημέρα Ελλάδα»

Μάχη στήθος με στήθος με το «Καλημέρα Ελλάδα»

Το ντέρμπι το ποδοσφαιρικό διαδραματίσθηκε την περασμένη Κυριακή, το ντέρμπι το τηλεοπτικό παίζεται αυτή την εποχή στην ζώνη την πολύ πρωινή. Στη ζώνη του ξημερώματος ας πούμε, από τις επτά ως τις δέκα το πρωί, μεταξύ της «Πρώτης Γραμμής» και του «Καλημέρα Ελλάδα». Ανάμεσα στους Λυριτζή-Οικονόμου από τη μία πλευρά και στον Γιώργο Παπαδάκη από την άλλη. Αυτό λένε τα νούμερα, που τους φέρνουν πλέον σε απόσταση αναπνοής.

Με πρώτη την «Καλημέρα Ελλάδα» πάντοτε, αλλά την διαφορά της από την «Πρώτη Γραμμή» στα όρια του στατιστικού λάθους. Αυτό μας έδειξαν και τα στατιστικά τα χθεσινά της Nielsen, όπου έβγαλε μέσο όρο 26,8 % ο Παπαδάκης έναντι 26,6 % μέσο όρο των Λυριτζή-Οικονόμου. Και η μάχη προβλέπεται σκληρή, μιας και, μην το λησμονούμε, ο Γιώργος Παπαδάκης φημίζεται για τα αντανακλαστικά του!

Υ.Γ.: Αν υπολογίσει κανείς ότι το δίδυμο των ανκορμεν του ΣΚΑΪ παίζει μπάλα μόνο του από τις έξι ως τις επτά το πρωί (34,6 %), τότε η συνεισφορά τους στα νούμερα του καναλιού μοιάζει ακόμη πιο σημαντική.
Χ.Ξ.