Λάβρος εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής σχολιάζοντας τη δήλωση του Άρη Δαβαράκη ότι αυτός ήταν η αιτία που δεν έγινε Γενικός Διευθυντής στο Τρίτο Πρόγραμμα, παρότι τον πρότεινε ο ίδιος ο πρωθυπουργός!

Ο πρόεδρος της ΕΡΤ, είπε ότι δεν απαντά σε δήθεν φημολογίες για προτάσεις του πρωθυπουργού και ότι αξιοκρατικά ο σημερινός διευθυντής του Τρίτου Προγράμματος είχε το καλύτερο βιογραφικό. «Τι εννοεί τον πρόσβαλα; Τον ρώτησα εάν ξέρει από κλασσική μουσική και μου είπε όχι. Μα, θα ήταν σαν να βάζαμε τον Καρβέλα να διευθύνει την κλασική ορχήστρα στο Λονδίνο!» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Άρης Δαβαράκης ισχυρίζεται ότι «με πήρε ο ίδιος ο Τσίπρας,  να μου προτείνει να αναλάβω το Τρίτο Πρόγραμμα. Κάτι που με χαροποίησε ιδιαίτερα. Αλλά δεν ήθελε καθόλου ο Διονύσης Τσακνής – και αυτοί διορισμένοι με τον ίδιο τρόπο. Δεν ήθελε ούτε ζωγραφιστό να με δει. Θεωρούσε ότι δεν είμαι κατάλληλος, δεν έχω διπλώματα… Με πρόσβαλε κανονικά μπροστά στα μούτρα μου. Μου είπε ‘δεν σε θεωρώ κατάλληλο’. Ο Ταγματάρχης ήταν πολύ πιο θετικός».

«Εγώ διάβασα όλα τα βιογραφικά» απάντησε ο Διονυσης Τσακνής και συνέχισε:

Νομίζω ξέρω ποιος έχει τα προσόντα ή όχι. Τα περί φημολογίας του πρωθυπουργού, δεν μπορεί να ενδιαφέρουν τον πρόεδρο της ΕΡΤ. Ας επικαλεστεί τον πρωθυπουργό. Το Τρίτο Πρόγραμμα έχει έναν εξαίρετο διευθυντή με περγαμηνές και έχει αυξήσει τη θεαματικότητα του…