current views are: 11

18 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση11:17

«Έλα στη Θέση μου»: 21 – 25 Νοεμβρίου

«Έλα στη Θέση μου» στον Alpha, κάθε μέρα στις 20:00.

Δημοσίευση 11:17’

«Έλα στη Θέση μου» στον Alpha, κάθε μέρα στις 20:00.

«Έλα στη Θέση μου» στον Alpha, κάθε μέρα στις 20:00.

 

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 36

Ο Βλάσης βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα μετά το τελεσίγραφο των Γερμανών και ζυγίζει την επόμενη κίνησή του. Παράλληλα, ο Λεωνίδας μπλέκει σε μπελάδες με τον τοκογλύφο δείχνοντάς του την «επένδυσή» του. Η Ισμήνη φτάνει στα όριά της με τους εκβιασμούς του Μίμη και αποφασίζει να βάλει ένα τέλος. Η Σύλβια προσπαθεί να βρει στοιχεία για τη νύχτα που πέρασε ο Λεωνίδας στο σπίτι. Η Φαίη έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της, καθώς και με τον φουρτουνιασμένο Αχιλλέα, ο οποίος  προσπαθεί να ξεπεράσει τον αρραβώνα της Ρενάτας. Ο Βλάσης βλέπει μπροστά στα μάτια του το τέλος της εταιρίας να πλησιάζει.

 

Τρίτη 22 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 37

O Βλάσης πληρώνει ακριβά τον διαπληκτισμό του με τον Αγγέλου. Η  Sofo Express γίνεται πρώτο θέμα στις ειδήσεις . Η Αιμιλία σημάνει συναγερμό και αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.  Δυστυχώς όμως υπολογίζει χωρίς τον άσσο που κρύβουν η Φαίη και ο Δαμιανός. Μακριά από αυτόν τον πανικό, σε μια άλλη γειτονιά, η Ισμήνη έχει εξομολογηθεί στην Μιράντα τον έρωτά της για τον Βλάση και τον εκβιασμό που δέχεται από τον Μίμη. Η Μιράντα της υπόσχεται ότι θα δώσει ένα καλό μάθημα στον Μίμη. Τόσο καλό, που η μπουνιά του Φώτη, θα του φανεί χάδι.

 

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 38

Η πρόταση του Βλάση, να γίνει ο Δαμιανός πρόεδρος, φέρνει ταραχή στο συμβούλιο της εταιρίας. Ο Δαμιανός με τη Φαίη πανηγυρίζουν, ενώ η Αιμιλία καλεί τον Αχιλλέα και του προτείνει να γίνει μέλος του συμβουλίου. Η Μιράντα βάζει το χέρι της και ο Μίμης πληρώνει τον εκβιασμό της Ισμήνης με το ίδιο νόμισμα. Στη ζωή της Sofo Express International σε θέση γραμματέως προστίθεται η Έλλη, φίλη της Ρενάτας από τα φοιτητικά χρόνια και αξεπέραστο ερωτικό απωθημένο του Φώτη. Ο Φώτης εκτελεί το παράνομο δρομολόγιο και ενώ όλα πάνε όπως τα έχουν σχεδιάσει ο Ζούβας με τη Φαίη, τελικά η μοίρα έχει άλλα σχέδια. Στην εταιρία η μια κουβέντα φέρνει την άλλη και βρίσκεται η Ρενάτα να δίνει μάχη με τη Φαίη. Η μόνη που καταφέρνει τελικά να τις χωρίσει είναι η Αιμιλία.

 

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 39

Η Αιμιλία καλεί τον Αχιλλέα να πάρει μέρος στη σύσκεψη έχοντας να του κάνει μία ενδιαφέρουσα πρόταση.  Ο Ζαχαρίας προσπαθεί να ενημερώσει τον Δαμιανό ότι έκλεψαν το φορτηγό του Φώτη, ενώ η Φαίη έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Ζούβα. Η Βάνα βρίσκει τη λύση στο πρόβλημα του Ηλία και καταστρώνουν ένα σχέδιο για να εξομολογηθεί επιτέλους τον έρωτά του στην Αιμιλία. Η Μιράντα ανακαλύπτει το μεγάλο μυστικό του Θοδωρή ενώ ο Λεωνίδας μετά από μία φοβερή ανακάλυψη στο ληξιαρχείο γίνεται μύλος με τον Θοδωρή. Ο Βλάσης ζητάει από τη Ρενάτα να αποφασίσει επιτέλους με ποιανού το μέρος είναι. Με το δικό του ή με του Αχιλλέα;

 

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 40

Ο Βλάσης βρίσκεται σε διαρκή αμφισβήτηση της σχέσης του με τη Ρενάτα. Ενώ η εταιρία μετράει τις πληγές της από το Βατερλό  με τους Γερμανούς, η Σύλβια, ο Δαμιανός και η Φαίη πανηγυρίζουν συγκρατημένα. Η Ισμήνη καταλαβαίνει το μυστικό του Αχιλλέα για τα αισθήματά του προς τη Ρενάτα και τον «αναγκάζει» να της μιλήσει. Ο Μίμης παροτρύνει το Βλάση να απαγκιστρωθεί από τη Ρενάτα και οι προτροπές του στο τέλος πιάνουν τόπο, καθώς ο Βλάσης επισκέπτεται τη Φαίη. Η Φαίη προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την αβεβαιότητα του Βλάση για τη σχέση του  και τα καταφέρνει.