Ενημέρωση και άνοιγμα στην ψυχαγωγία είναι το μεγάλο ατού του φετινού ΣΚΑΪ, που πρωτοπορεί και συναρπάζει ανοίγοντας τα φτερά του για ψηλά…

Σε μια κατάμεστη αίθουσα και μια παρουσίαση που θύμιζε την λάμψη των καλών παλαιών εποχών οι επιτελείς του καναλιού παρουσίασαν το νέο πρόγραμμα τους.

Τον λόγο πήρε πρώτος από όλους ο ιδιοκτήτης του καναλιού, κ. Γιάννης Αλαφούζος που καυτηρίασε όσα η κυβέρνηση έκανε αυτό το καλοκαίρι με μόνο και πρωταρχικό σκοπό όπως είπε την χειραγώγηση της ενημέρωσης και της ελεύθερης έκφρασης:

Σε πείσμα όλων αυτών ο ΣΚΑΪ προχωρά ακόμα πιο πολύ στην Ενημέρωση φτιάχνοντας ένα 24ωρο ενημερωτικό κανάλι που θα μεταδίδει ειδήσεις στην αρχή σε πλατφόρμα και αν η κυβέρνηση βάλει μυαλό στην ελεύθερη αγορά.

«Μπορεί να βασιστήκαμε στις ειδήσεις και τα ντοκιμαντέρ» συνέχισε ο κ. Αλαφούζος «αλλά οι συνθήκες ωρίμασαν και η ώρα της ψυχαγωγίας έφτασε για να δέσει αρμονικά το πρόγραμμά μας. Αυτό το καλοκαίρι περάσαμε πολλά. Κόντρα σε όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις μια Αριστερή κυβέρνηση επέμενε σε ένα ολιγοπώλιο- δεν καταλαβαίνω πως γίνεται αυτοί με 4 σταθμούς. Ανεξάρτητα αν εμείς πήραμε την άδεια, αυτό που δεν καταλαβαίνουμε εμείς και οι διαφημιστές είναι γιατί αυτή η κυβέρνηση μας βλέπει σαν εχθρούς. Όλοι οι έλεγχοι που γίνονται έχουν σκοπό να πλήξουν την ενημέρωση. Αυτό ήταν ο σκοπός τους και για αυτό έγιναν όλα,  αυτά τα τερατώδη. Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε και με νέο 24ωρο πρόγραμμα μόνο με ειδήσεις».

Τέλος ο κ. Αλαφούζος αναφέρθηκε στις τράπεζες και είπε ότι αφού διώκονται όλοι μικροί, μεσαίοι μεγάλα στελέχη, έχουμε αυτοπυρποληθεί στα οικονομικά σ αυτή  την χώρα.

Ο διευθυντής ειδήσεων κ. Σταμάτης Μαλέλης είπε ότι είναι έτοιμοι, δυνατοί, περήφανοι για την ενημέρωση που με μεγάλη χαρά βλέπει να δένεται αρμονικά με την ψυχαγωγία και ότι το νέο κανάλι με τις ειδήσεις είναι μια πρόκληση μια έφοδος στον ουρανό….

Για το νέο όπλο του ΣΚΑΪ, την δυνατή ψυχαγωγία μίλησε η Άλκιστις Μαραγκουδάκη, άγρυπνος φρουρός της. Μίλησε για τα φαντασμαγορικά σώου, το Xfactor, το The Voice, to Junior Nusic και το Survivor με τον Σάκη Τανιμανίδη που θα γυριστεί στον Άγιο Δομίνικο τον Φεβρουάριο.

Τι λείπει από τον ΣΚΑΪ; Σχεδόν τίποτα αρκεί να πιστέψουν λίγο και στην Ελληνική μυθοπλασία. Τέλος έγινε μεγάλη αναφορά στην ιστορία της τροφής ένα μεγάλο πρότζεκτ με τη σφραγίδα του Ιδρύματος Λάτση.

 

Με τον αρχηγό .... Ενα μεγάλο ευχαριστώ ετσι απλά. #skai #tv #program #presentation #2016-2017.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Fotis Vasileiou (@fotis.vasileiou) στις

 

#skai #presentation #sakis #like #obama

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Jorje Kritikos (@jorje_kritikos) στις