«Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» στον Alpha, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00...

 

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016, στις 21:00

Η Νικολέτα θέλει να πάει τη μικρή σε δοκιμαστικό για μια διαφήμιση, ο Διονύσης διαφωνεί. Η Νικολέτα όμως, όπως πάντα, θα κάνει το δικό της…

Από μια οικονομική αναποδιά, ο Ηλίας και η Μαρίνα πρέπει να περάσουν ένα εικοσιτετράωρο σχεδόν χωρίς καθόλου χρήματα. Άραγε αυτό θα τους φέρει πιο κοντά; Ή πιο κοντά στο διαζύγιο;

Ο Σίμος θέλει μια αλλαγή στο σπίτι του. Έναν πίνακα ή κάτι άλλο, που νιώθει ότι λείπει. Η Λένα του παίρνει δώρο μια πανάκριβη κούκλα βιτρίνας, καταλαβαίνει όμως ότι δεν του αρέσει. Μετά από λίγο κι η ίδια  αντιλαμβάνεται πως η κούκλα είναι λίγο τρομαχτική και θέλει να την ξεφορτωθεί.

Μια δυσάρεστη έκπληξη ξημέρωσε για τη Βούλα και το Μηνά. Για μια ολόκληρη μέρα, δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το μπάνιο τους… Γεγονός που το βιώνουν τελείως διαφορετικά μεταξύ τους!

 

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016, στις 21:00

Κάποια ενθύμια γίνονται η αιτία να θυμηθεί η Βούλα έναν αγαπημένο της θείο και η αφορμή για να της κάνει ο Μηνάς ένα απρόσμενο δώρο.

Με αφορμή το ακουόγραμμα που κάνει η Λένα και τα όσα ισχυρίζεται ο γιατρός που την εξέτασε, (πως είναι πάρα πολύ έξυπνη και γι' αυτό δεν φαίνεται στους άλλους ότι δεν ακούει),  ο Σίμος κι η Λένα κάνουν ένα τεστ IQ, για να δουν ποιος είναι πραγματικά πιο έξυπνος.

Η Μαρίνα διαβάσει ότι άλλαξε ο ζωδιακός κύκλος κι αρχίζει να ακολουθεί τα χαρακτηριστικά του καινούριου της ζωδίου, ενώ συνειδητοποιεί ότι τελικά δεν ταιριάζει καθόλου με τον Ηλία.

Η Νικολέτα έχει πήξει και θέλει να φύγουν με τον Διονύση έστω για μια διήμερη απόδραση κάπου κοντά. Εκείνος όμως επιμένει να πάρουν μαζί τους και το παιδί. Αρχίζουν να ετοιμάζουν τις αποσκευές της οικογένειας, ώσπου η απόδραση αρχίζει να μοιάζει με μετακόμιση.