current views are: 11

5 Δεκεμβρίου 2016
Δημοσίευση18:00

«2 Broke Girls»: Από το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου

2 BROKE GIRLS – Το γέλιο συνεχίζεται με τον 5ο κύκλο, 5ος κύκλος, στο Star.

 

Δημοσίευση 18:00’

2 BROKE GIRLS – Το γέλιο συνεχίζεται με τον 5ο κύκλο, 5ος κύκλος, στο Star.

 

2 BROKE GIRLS – Το γέλιο συνεχίζεται με τον 5ο κύκλο, 5ος κύκλος, στο Star.

Από το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 16:45 και κάθε Σάββατο και Κυριακή (διπλό επεισόδιο)

 

Μια εύκολη εξίσωση, 2 Broke Girls + 2 μέρες +  4 επεισόδια = πολύ – πολύ γέλιο!

Ο 5ος κύκλος της επιτυχημένης κωμικής σειράς «2 Broke Girls» κάνει πρεμιέρα στο Star το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:45.

Όπως είχε πει ο Φρανκ Σινάτρα, «αν τα καταφέρεις στη Νέα Υόρκη, μπορείς να τα καταφέρεις παντού»…

Από τον δημιουργό του «Sex And The City», της σειράς, που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές και κέρδισε 8 χρυσές σφαίρες, Μάικλ Πάτρικ Κινγκ και την κωμικό Γουίτνεϊ Κάμινγκ, έρχεται μία ξεκαρδιστική κωμωδία με πρωταγωνίστριες δύο τελείως διαφορετικά κορίτσια, που προσπαθούν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Συγκεκριμένα, η Μαξ βγάζει τα προς το ζην δουλεύοντας ως σερβιτόρα σε ένα κλασσικό εστιατόριο της Νέας Υόρκης αλλά και ως νταντά σε μια πλούσια οικογένεια. Ζει με τον φίλο της σε ένα μικρό διαμέρισμα. Με τη ρουτίνα να κυριαρχεί στη ζωή της, η Μαξ είναι συμβιβασμένη, χωρίς φιλοδοξίες. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή, που έρχεται στο μαγαζί μια νέα σερβιτόρα, η Κάρολαϊν, και φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή της.

Η Κάρολαϊν είναι το αντίθετο της Μαξ, χαριτωμένη, με εκλεπτυσμένο γούστο, μεγαλωμένη σε πολύ πλούσια οικογένεια με όλες τις ανέσεις και με μόρφωση στα καλύτερα σχολεία. Ο τρόπος ζωής της όμως άλλαξε πολύ γρήγορα καθώς τα πλούτη του μπαμπά αποδείχθηκαν πως δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μια μεγάλη απάτη. Έτσι, χωρίς να έχει άλλη επιλογή, έπρεπε να βρει μια δουλειά για να επιβιώσει.

Τα δύο κορίτσια, παρά τις διαφορές τους, δεν αργούν να γίνουν φίλες και να θέσουν έναν κοινό στόχο, να μαζέψουν 250.000 δολάρια για να ανοίξουν το δικό τους μαγαζί. Όμως οι διαφορετικοί κόσμοι από τους οποίους προέρχονται η Κάρολαϊν και η Μαξ, κάνει τη συνεννόηση  μεταξύ τους πολύ δύσκολη, αν όχι αδύνατη, προσφέροντας όμως άφθονο γέλιο στο κοινό.

Με έξυπνα αστεία, γρήγορους διαλόγους και δευτερεύοντες χαρακτήρες, που παραπέμπουν σε καρικατούρες, η σειρά υπόσχεται απολαυστικές στιγμές κλασικής κωμωδίας. Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, λίγο πολύ όλοι θα ταυτιστούμε με τα δύο κορίτσια, που παρά τις αντιξοότητες δεν σταματούν να πιστεύουν στα όνειρά τους…

Στον 4ο κύκλο, η Μαξ και η Κάρολαϊν συνέχισαν ακάθεκτες τις προσπάθειές τους για να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα και παράλληλα έμαθαν περισσότερα για τη ζαχαροπλαστική, τις παγίδες του έρωτα αλλά γνώρισαν και την Κιμ Καρντάσιαν, αξία ανεκτίμητη!

Στον 5ο κύκλο της σειράς,  η Μαξ και η Κάρολαϊν συνεχίζουν να σερβίρουν στο εστιατόριο ενώ συνεχίζουν ακάθεκτες, παρά τα εμπόδια, να προσπαθούν να χτίσουν τη δική τους επιχείρηση. 

Η Κάρολαϊν ταξιδεύει στο Χόλιγουντ για να συναντήσει μεγάλους κινηματογραφικούς παραγωγούς και να συζητήσει μαζί τους την πιθανότητα να γυριστεί η ζωή της, από τα πλούτη στη φτώχια, ταινία. Η Μαξ, όπως είναι φυσικό, δεν την αφήνει μόνη και εκεί συναντάει τον Ράντι και ερωτεύονται κεραυνοβόλα. Θα κρατήσει όμως ο έρωτάς τους;

Η Σόφι και ο Όλεγκ περιμένουν το πρώτο τους παιδί αλλά αυτό δεν αλλάζει τη ζωή και τις συνήθειές τους.  Ο Χαν από την άλλη, βρίσκεται άσχημα μπλεγμένος όταν δεν μπορεί να ξεπληρώσει χρέη από τζόγο. Η παρέα του εστιατορίου συμμαχεί μαζί του και τον βοηθούν να βρει μια λύση. Ο Ερλ αισθάνεται προδομένος όταν μαθαίνει πως η παλιά τζαζ μπάντα του ενώθηκε ξανά και κάνει εμφανίσεις, χωρίς εκείνον. Η Μαξ και η Κάρολαϊν όμως δεν σκοπεύουν να αφήσουν τον φίλο τους στεναχωρημένο!

O 5ος κύκλος της σειράς είναι παραγωγής 2015 – 2016 και θα ολοκληρωθεί σε 22 επεισόδια

  • Το 2012 η σειρά τιμήθηκε με το βραβείο «Αγαπημένη Νέα Κωμική Σειρά» στα «People’s Choice Awards» ενώ κέρδισε και ένα βραβείο σε τεχνική κατηγορία στα «Emmy»
  • Έχουν γυριστεί 4 κύκλοι επεισοδίων.
  • Η σειρά προβάλλεται σε περισσότερες από 40 χώρες.

 

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΓΙΑ 10 & 11/12/16

 

Σάββατο 10/12

Επεισόδια 1 + 2 (5ος κύκλος)

Στην πρεμιέρα του 5ου κύκλου, τα δύο άφραγκα κορίτσια συνεχίζουν να σερβίρουν στο εστιατόριο και να προσπαθούν ταυτόχρονα να αναπτύξουν την επιχείρηση με τα cupcakes με τους πιο δημιουργικούς τρόπους αλλά και να την προστατεύσουν, όταν οι συνθήκες το απαιτούν.  Εξακολουθώντας να προσπαθούν να βρουν χρήματα και να πάψουν να είναι «άφραγκες», η Μαξ και η Κάρολαϊν συνειδητοποιούν για πρώτη φορά ότι ίσως τελικά μοιάζουν περισσότερο από ότι πίστευαν. Η Σόφια και ο Όλεγκ ανακοινώνουν στην παρέα πως προσπαθούν να αποκτήσουν μωρό…

Το ντους στο διαμέρισμα της Μαξ και τη Κάρολαϊν χαλάει και έτσι πιάνουν δουλειά για λίγες ώρες στο μπαρ χυμών ενός πολυτελούς γυμναστηρίου για να απολαμβάνουν δωρεάν το μπάνιο τους και τα υπόλοιπα προνόμια. Όμως η δουλειά τους αλλά και τα δωρεάν ντους κινδυνεύουν όταν μια ομάδα από πλούσιες μαμάδες, αρχίζουν να ζηλεύουν την Κάρολαϊν και την ιδιαίτερη προσοχή, που της δείχνει, ένας σέξι γυμναστής…

 

Κυριακή 11/12

Επεισόδια 3 + 4

Τα κορίτσια συναντούν τυχαία τον πρώην αγαπημένο της Κάρολαϊν, τον Άντι, ο οποίος έχει πρόσφατα αρραβωνιαστεί. Η Κάρολαϊν αναρωτιέται αν έκανε λάθος, που τον άφησε, όταν βλέπει πόσο υποστηρίζει την καριέρα της νέας του αρραβωνιαστικιάς…

Η Μαξ και η Κάρολαϊν αρνούνται να πουλήσουν cupcakes σε έναν καλλιτέχνη, που θέλει να τα αλλάξει, και οι θαυμαστές του μποϊκοτάρουν το μαγαζί.  Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επηρεαστεί., όπως είναι φυσικό και η δουλειά στο εστιατόριο του Χαν. Μέσα από αυτή την περιπέτεια όμως, δίνεται  στις δύο φίλες η ευκαιρία να πουν σε όλους αυτό, που πραγματικά σκέφτονται και πρεσβεύουν…