current views are: 9

13 Δεκεμβρίου 2016
Δημοσίευση18:31

«Free Zone» στην ΕΡΤ3

«Free Zone» στην ΕΡΤ3 με ταινίες νέων ηλικίας 16-26 χρόνων

 

Δημοσίευση 18:31’

«Free Zone» στην ΕΡΤ3 με ταινίες νέων ηλικίας 16-26 χρόνων

 

«Free Zone» στην ΕΡΤ3 με ταινίες νέων ηλικίας 16-26 χρόνων

Με δύο ταινίες μυθοπλασίας ανοίγει η αυλαία για το «Free Ζone» της ΕΡΤ3 την Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016, στις 23:00.  Η «Ελεύθερη Ζώνη» είναι ένα πρόγραμμα ελεύθερης έκφρασης νέων ηλικίας από 16 έως 26 χρόνων και φιλοξενεί ταινίες 3 έως 16 λεπτών με θέμα «Η κρίση που ζω». Η πρώτη ημέρα μετάδοσης της ημίωρης εβδομαδιαίας εκπομπής περιλαμβάνει τις ταινίες:

«Μονοπάτι» 

Ένας νεαρός ξεκινάει να βαδίζει ένα μονοπάτι. Όσο προχωράει όμως δυσκολεύεται όλο και περισσότερο. Στο τέλος συνομιλεί με τον ίδιο του τον εαυτό για το αν θα πρέπει να συνεχίσει το μονοπάτι του ή να σταματήσει και να γυρίσει πίσω.

Παίζει: Αλέξανδρος Τεζετζίδης. Σενάριο/Σκηνοθεσία/Μοντάζ: Δημήτρης Τεζετζίδης.  Μουσική Σύνθεση/Παραγωγή: Word Nose. Διάρκεια: 05:52

«Τελευταίο εξάμηνο»

Ο Μάριος βρίσκεται στο τελευταίο εξάμηνο της σχολής του και φτιάχνει μια λίστα με πράγματα που θέλει να κάνει πριν αποφοιτήσει. Πρώτο στη λίστα του είναι η επίσκεψη σε ψυχολόγο.

Παίζουν: Γιώργος Παντέλης, Άρτεμις Τσιμπέρη, Πολύκαρπος Φιλιππίδης, Γιώργος Λαϊνάκης, Φρειδερίκη Καμπούρη, Αλέξανδρος Αναστασιάδης. Σενάριο/Σκηνοθεσία/Μοντάζ: Άντι Ραφμάνι. Παραγωγή: Παναγιώτης Σπανούλης, Άντι Ραφμάνι, Αλκιβιάδης Παπαδόπουλος. Ηχοληψία/Γραφικά: Ντένις Ραφμάνι. Διάρκεια: 14:59.