@Εδώ ΔΟΛ εκεί ΔΟΛ που είναι ο Ψυχάρης; Το 2017 μπαίνει φουριόζο και απαιτεί ξεκαθαρίσματα….

@Λοιπόν δεν θα το πιστέψετε, αλλά ο δήμαρχος Θάσου κ. Κώστας Χατζηεμμανουήλ, τις ελεύθερες ώρες του γράφει και σήριαλ προς το αστυνομικό ένα πράγμα. Το έργο έχει τον τίτλο ‘ Ο εξόριστος ‘ και ίσως αποτελέσει την πρώτη μυθοπλασία στην ΕΡΤ….
 
@Άλλωστε στην πρόσκληση ενδιαφέροντος δεν ανταποκρίθηκαν και πολλοί. 20 να ναι όλοι και όλοι που έστειλαν προτάσεις. Καθότι πλέον άμα δεν μπορείς να πάρεις δάνειο από την τράπεζα σιγά μη πας να γυρίσεις ελληνική σειρά….

@Πάρτι χωρίς κανάλι γίνεται; άμα είσαι πρόεδρος του Ολυμπιακού όλα γίνονται. Έτσι λοιπόν κάλεσε τα στελέχη σε μια γιορτή και απλά τους ευχήθηκε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. Για καλό κανάλι δεν μου είπανε τίποτα, αν και το θέμα είναι κανένας καλός παίχτης πρόεδρε….

@Μετά την Μαρία Ηλιάκη που προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε η Ντορέττα Παπαδημητρίου έβαλε πλώρη για να παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι το Μεγάλο παζάρι στον ΣΚΑΙ. Είναι ταλαντούχο παιδί η Ντορέτα και μπορεί να τα καταφέρει. Με το καλό…..

@Στην ΕΡΤ μας ειδοποιούν ότι έρχεται ο παγετώνας, αλλά μας αφήνουν χωρίς βασικές πληροφορίες. Με τα πόδια; Με αμάξι; Με τούβλο στο κεφάλι που μας βρήκε;

@Πάνω από 1000 άτομα αθλητές κυρίως δήλωσαν συμμετοχή για το καινούργιο survivor που ετοιμάζεται στον ΣΚΑΙ. Επειδή δηλώνουν αθλητές, το έχω παιδιά υπολογίστε με στην ομάδα. Τα βάρη του 16 το αποδεικνύουν….

@Ανακάλεσε όλες τις άδειες των στελεχών στον ΑΝΤ-1 ο κ. Θοδωρής Κυριακού γιατί το Rising δεν τον αφήνει να κοιμηθεί τα βράδια. Κάτι που δεν σας έχουν πει είναι ότι αυτή η επιτροπή κάνει τη μια βλακεία πίσω από την άλλη….
 
@Χα, χα! Χθες έβλεπα τον Γιώργο Λιάγκα με άσπρο κουστούμι και κόκκινο παπιγιόν και έλεγα ρε  καψερέ από πιο ξενοδοχείο ξεπήδησες και έτρεξες για τη παρουσίαση του σώου. Μα καλά, ποιος/α τους ντύνει;
 
@Στην ΕΡΤ έχουν μια λογική την οποία άμα το τσούξεις λίγο μπορεί και να την ασπαστείς! «Να μην παραπονιούνται λέει, οι ιδιωτικοί υπάλληλοι που οι δημόσιοι πληρώνονται περισσότερα χρήματα, αλλά να πιάσουν τους εργοδότες τους και να απαιτήσουν να πάρουν παραπάνω». Θες μάνα μου εσύ που τα λες να έρθεις να τον πιέσεις; Και τα μοιραζόμαστε….

@Από αυτό το rising μάθαμε ότι ο περίφημος τοίχος της εκπομπής κοστίζει 600.000 ευρώ. Κάτι σαν το τείχος του Βερολίνου δηλαδή.  Άμα τελειώσει η εκπομπή να το κόψουμε σε κομματάκια να το πουλάμε….

@Αλλά η ερώτηση που έχω είναι άλλη. Καλά ο τοίχος 600.000. Τα τούβλα που κυκλοφορούν θα πρέπει να είναι ανεκτίμητης αξίας….

@Οι Τσέχοι με τον ΟΠΑΠ – τσά κύριε Μελισανίδη μου- μπήκαν με 25% στον ΑΛΦΑ. Ο κ. Αλαφούζος πάει σφαίρα, μόνο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κάθεται σε μια γωνία και αναρωτιέται γιατί δεν τον παίζουνε οι φιλενάδες του…. ( όπως λέγαμε στα παιδικά παιχνίδια μας). Δε σε φοβάμαι πρόεδρε….Α,Β,Γ,Δ,Ε…..

@το ανέκδοτο της ημέρας: Ο κ. Μουλόπουλος στη σύσκεψη Μπομπολα –Ψυχάρη δεν συζήτησε κάτι που να αφορά τις εξελίξεις του ΔΟΛ….

@Οδηγούσα και σε ένα λεωφορείο διάβασα «η φλόγα για ανεξάρτητη δημοσιογραφία μεγαλώνει». Στο τσακ το γλύτωσα το στουκάρισμα….

@Παιδιά, όλι μαζί! Η Βασιλομήτωρ, της βασιλομήτωρος γμτ, όχι της Βασιλομήτωρ!

@Μη ξεχνάμε πως ψάχνουμε παρουσιαστή για τις ειδήσεις…..