current views are: 8

5 Ιανουαρίου 2017
Δημοσίευση12:30

«Ο Χαμένος Kόσμος: Jurassic Park»

Όταν η φαντασία του Στίβεν Σπίλμπεργκ καλπάζει, οι δεινόσαυροι επιστρέφουν στη γη.

Δημοσίευση 12:30’

Όταν η φαντασία του Στίβεν Σπίλμπεργκ καλπάζει, οι δεινόσαυροι επιστρέφουν στη γη.

Όταν η φαντασία του Στίβεν Σπίλμπεργκ καλπάζει, οι δεινόσαυροι επιστρέφουν στη γη.

Η θρυλική ταινία που άλλαξε την… προϊστορία του σινεμά, «Ο Xαμένος Κόσμος: Jurassic Park», έρχεται την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 21:00, στον Alpha.

Τέσσερα χρόνια μετά την καταστροφή του νησιωτικού πάρκου δεινοσαύρων,
ο εμπνευστής του, Τζον Χάμοντ, αναγκάζεται να αποκαλύψει στον εκκεντρικό επιστήμονα Ιαν Μάλκολμ, ότι υπάρχει και δεύτερο νησί που φιλοξενεί… δεινόσαυρους! Πρόκειται για το νησί Σόρνα, κοντά στην Κόστα Ρίκα, όπου κάποιοι κλωνοποιημένοι δεινόσαυροι ζουν κρυφά. Ο ανηψιός και νέος ιδιοκτήτης της εταιρείας InGen, σχεδιάζει να τους μεταφέρει στις ΗΠΑ. Ωστόσο, ο Ιαν Μάλκολμ δεν χάνει χρόνο και αμέσως οργανώνει ομάδα για την αποτροπή της επιχείρησης μεταφοράς τους. Η άλλη πλευρά, όμως, βρίσκεται ήδη στο νησί και έχει ξεκινήσει τις ενέργειές της.

Κι ενώ οι δύο αντίπαλες ομάδες προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο στα χέρια τους, σύντομα θα αναγκαστούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν την… προϊστορική υπερδύναμη, που έχει τώρα κάθε λόγο να δείξει τα νύχια και τα δόντια της.

Δεύτερο μέρος της θρυλικής σειράς ταινιών, οι οποίες άλλαξαν ριζικά το είδος της περιπέτειας φαντασίας και έσπασαν τα ταμεία. Με ακόμα πιο τελειοποιημένα CGI εφέ και ανιματρόνικς, για τα οποία κέρδισε οσκαρική υποψηφιότητα, το δεύτερο πάρκο των δεινοσαύρων επιφυλάσσει ακόμα μεγαλύτερη περιπέτεια, αγωνία και… ανατριχίλες!      

 

Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ: JURASSIC PARK (THE LOST WORLD: JURASSIC PARK)

Περιπέτεια φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 1997

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ

Σενάριο: Μάικλ Κράιτον, Ντέιβιντ Κόεπ (βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Μάικλ Κράιτον) 

Ηθοποιοί: Τζεφ Γκόλντμπλαμ, Τζούλιαν Μουρ, Πιτ Πόστλγουεϊτ, Άρλις Χάουαρντ, Βινς Βον, Βανέσα Λι Τσέστερ.