@Τιμής ένεκεν. Έτσι λέγεται η εκπομπή της ΕΡΑ που το Σάββατο είναι αφιερωμένη στην Μαρία Ρεζάν. Οι παλιοί θυμούνται την υπέροχη κυρία της Δημοσιογραφίας, οι καινούργιου δυστυχώς δεν πρόλαβαν την βραχνάδα της φωνής της….

@Τη Μαρία Ρεζάν είχα την τύχη να τη γνωρίσω στο ΒΗΜΑ το 1980. Την πρώτη μέρα κάθισα στο διπλανό γραφείο από εκείνη και θυμάμαι ότι η καρδιά μου χτυπούσε σα χαρούμενη μπάντα….

@Στα δυο – τρία χρόνια που πέρασα δίπλα της γνώρισα έναν υπέροχο και κυρίως αγέρωχο άνθρωπο. Δυο πράγματα θυμάμαι πολύ καλά. Τα σημειώματα στο τοίχο της που έγραφε τις καθημερινές δουλειές της: "Να πάω λαϊκή, να περάσω να πάρω τα ρούχα –καθαριστήριο, να τηλεφωνήσω στον Καραμανλή"…. Με αυτή τη σειρά!

@Αυτό όμως το σημείωμα που συχνά – πυκνά θυμάμαι ήταν το εξής: «Δεν έχει σημασία σε πιο ύψος πιάστηκες στα ηλεκτροφόρα σύρματα, σημασία έχει ότι προσπαθούσες να πετάξεις»…

@Σε κάθε κοπή πίτας ο Νίκος Χατζηνικολάου κάτι ανακοίνωνε τα χρόνια που συνεργάστηκα και εγώ με την εφημερίδα του. Είτε ένα κανάλι, είτε μια καθημερινή έκδοση. Το δεύτερο το πέτυχε τελικά, όπως και το κλείσιμο της συνεργασίας με τον ΑΝΤ-1, για σχόλια στις ειδήσεις και την πολιτική εκπομπή του, αλλά ασφαλώς και την απαραίτητη διαφήμιση – εκ των πραγμάτων -των εκδόσεων του. Με το καλό λοιπόν….

@ Μπορεί να ρωτάτε αν η Μαρία Χούκλη θα έχει πρόβλημα. Σιγά μην έχει πρόβλημα μια κυρία. Αλλά αν ξέρω καλά αυτός είναι και ο τελευταίος της χρόνος στις ειδήσεις. Μετά κάτι άλλο θα ήθελε να κάνει. Οπότε;

@Σήμερα έχει γενέθλια ο Σάκης Ρουβάς. Γίνεται 45 ετών και όπως δήλωσε χαριτωμένα οι συμμαθητές, οι φίλοι της  κορούλας του την «χρησιμοποιούν ως βύσμα» για να δίνει αυτόγραφα στις μικρές θαυμάστριές του . Αυτά είναι αν σε λένε Σάκη και δη Σάκη Ρουβά.

@Θα τα δούμε όλα τα παλιά παιχνίδια στην τηλεόραση. «Τώρα λέει ο Γρηγόρης θα ξανακάνει στον ΑΝΤ-1 την ‘Φάρμα‘. Θυμάστε ένα με αγρότες, που είχε πάει και χάλια; Ε τώρα θα το κάνουν να πάει καλύτερα…..Αυτή η αισιοδοξία!

@Πύραυλος έγινε ο Γιώργος Παπαδάκης με τον Άρη Πορτοσάλτε για το θέμα του Σώρρα. Δεν την είχε δει καλά την εκπομπή ο Άρης, τότε μετείχαν από δω ο Τάκης Χατζής, η Χριστίνα Κοραή, η Μαριάννα Πυργιώτη και ο Άδωνης Γεωργιάδης και όλοι είχαν καταγγείλει το θέμα…..

@ Ο Γιώργος είπε ότι «εγώ δεν μετέχω σε ανθρωποφαγίες αλλά να πλένεις το στόμα σου με ροδόσταμο αμα μιλάς για μένα» και μετά του τηλεφώνησε και μίλησαν στα…. Γαλλικά! Όμως επειδή είχαν γίνει αρκετές εκπομπές πριν τη συγκεκριμένη που αναφέρουμε πιο πάνω, μήπως δεν έχει και τόσο άδικο τελικά ο Άρης που μιλούσε για τη συνολική εικόνα του χειρισμού του θέματος;

@Συγγνώμη δεν θα πρέπει και οι τράπεζες να καταγγείλουν τα δάνεια στο ΔΟΛ;

@Και μη ξεχνάμε πως ψάχνουμε παρουσιαστή, αλλά οι μέρες κοντοζυγώνουν….