current views are: 13

21 Αυγούστου 2017
Δημοσίευση12:51

Μέχρι κεραίας: Σε 11 μήνες και 29 μέρες φεύγω διακοπές. Το λες και παρήγορο…

@ Η πρώτη μέρα στο γραφείο είναι σαν τη πρώτη μέρα στο σχολείο.

Δημοσίευση 12:51’

@ Η πρώτη μέρα στο γραφείο είναι σαν τη πρώτη μέρα στο σχολείο.

@ Η πρώτη μέρα στο γραφείο είναι σαν τη πρώτη μέρα στο σχολείο. Το παίζεις τάχα ψυχραιμία παιδιά, ενώ θες να γυρίσεις σε ακρογιαλιές, δειλινά. Στην πρώτη μέρα στο σχολείο θέλαμε της μαμάς την αγκαλιά…

@ Έφυγε και η Ζωή Λάσκαρη και το τι γράφτηκε πάλι στο διαδίκτυο δε λέγεται! Εμένα με εξέπληξε πόσοι από μας – αυτό το φοβερό σινάφι- την ξέραμε και να οι φωτογραφίες, να οι μπούρδες. Προσθέτει κάτι να πεις ”τη γνώριζα” κ λ π, κ λ π… Προσθέτει, στην ανυπαρξία σου….

@ Και δεν μιλώ φυσικά για συναδέλφους με συνεντεύξεις και αποδεδειγμένες γνωριμίες. Μιλώ γενικά πόσο αβασάνιστα δεν αφήνουμε τον άνθρωπο να ησυχάσει….

@ Άλλο θέμα που δείχνει ότι δεν θα σωθούμε με τίποτα ως λαός, μα με τίποτα είναι που με το που τραυματίστηκε ο Αντετοκούνμπο και δεν θα λάβει μέρος στο Ευρωμπάσκετ πέσαμε να τον φάμε. Δηλαδή έπρεπε να κάτσει τραυματίας να παίξει για να χαρούμε….

@ Νέο τηλεπαιχνίδι σας έχω αυτή τη φορά στην ΕΡΤ. Λέγεται selfie game και έχει για έπαθλο ένα ταξίδι. Βασίζεται στις πιο καλές φωτογραφίες των δύο παικτών που παίρνουν μέρος. Πολύ πρωτότυπο δε λέω…

@ Αυτά η ΕΡΤ! Κάντε καμιά εκπομπή για πολιτισμό, κάτι για το βιβλίο και αφήστε τις εμπνεύσεις από το διαδίκτυο. ΕΛΕΟΣ…..

@ Η πρώτη θέση ανήκει στον ALPHA αυτό τον καιρό. Όχι ότι έχει κάτι της προκοπής, αλλά πoιο κανάλι έχει κάτι αυτή την εποχή? Βάλτε το χέρι στη καρδιά και πείτε….

@ Διασκευή ουκρανικής σειράς κάνει ο Γ. Καπουτζίδης για λογαριασμό του STAR. Θα λέγεται ”και πέντε”….

@ Να και ένα κουτσομπολιό, που το ψάρεψα στην Πάρο αφού τα μποφόρ δεν με άφησαν να ψαρέψω τίποτα άλλο! Η κ. Μαρί Κυριακού βρήκε νέο σπίτι στα νότια προάστια. Σας συγκλόνισα, το ξέρω….

@ Μάλιστα! Και η Κάτια Ζυγούλη έχει προτάσεις για εκπομπή στην τηλεόραση. Έχει μια πρόταση στο νου της με τίτλο ”Σάκη γύρνα σπίτι”….

@ Lead in στις ειδήσεις του ΣΤΑΡ θα δίνει ο ”άντρας των ονείρων μου” μια ελληνική καθημερινή σειρά που γυρίζεται αυτή την εποχή. Μακάρι να φέρει τις θεαματικότητες των ονείρων τους….

@ Είμαι εξαιρετικά απογοητευμένη από τις φετινές μου διακοπές στη Πάρο. Μου πήρε ο αέρας μια πετσέτα και την πήγε Μύκονο και την κρατάει λέει ο Κωστόπουλος, με νύχια και με δόντια. Δεν το περίμενα….

@ Πάντως δημοσιογράφοι της τηλεόρασης και τηλεκριτικοί χώρια δε μπορούνε ούτε στις διακοπές. Εκεί στη Πάρο κολλημένοι. Δηλαδή να μην ησυχάζεις ούτε 10 μέρες το χρόνο. Κολλητά ΚΑΙ στην ξαπλώστρα ….

@ Είδα την Πόπη Διαμαντάκου να οδηγεί ένα μικρό πλεούμενο και να γράφει ”κρατάω σταθερή πορεία”. ΑΔΕΙΑ έχετε μαντάμ για θα μας βρούνε άλλα????