Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Άρη Πορτοσάλτε και τον Γιώργο Παπαδάκη, με αφορμή την υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα.
 
Η εκκίνηση για αυτήν την νέα δημοσιογραφική κόντρα δόθηκε χθες, όταν ο Άρης Πορτοσάλτε στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στον ΣΚΑΪ είπε:
 
''Όταν μια πολιτεία επιτρέπει επί σειρά ετών με τη συνδρομή των ΜΜΕ και διακεκριμένων δημοσιογράφων να εξαπλώνονται μυθεύματα τύπου Σώρρα και να γιγαντώνονται, έχει σοβαρό πρόβλημα. Βουλευτής της δεξιάς παρατάξεως πήρε αγκαλιά τον κ. Σώρρα και τον πήγε μέσα στο κοινοβούλιο...''
 
 
Πιο συγκεκριμένα, σε σχέση με τον Γιώργο Παπαδάκη τόνισε:
 
Πρωινές εκπομπές όπως του Γιώργου Παπαδάκη εργάστηκαν για να διαδώσουν τις ιδέες και τα μυθεύματα που είχε στο μυαλό του ο κ. Σώρρας. Ένα κομμάτι της κοινωνίας επηρεαζεται, από δημοσιογράφους που επηρεάζουν την κοινή γνώμη, συνέβαλαν στο να στηθεί αυτό το ψέμα.
 
Την δική του απάντηση στο σχόλιο του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ έδωσε σήμερα ο Γιώργος Παπαδάκης μέσα από την εκπομπή του, υπογραμμίζοντας ανάμεσα στα άλλα ότι ''ήταν η μοναδική εκπομπή το ''Καλημέρα Ελλάδα'' είχε πει: «είναι απατεώνας ; μέσα»
 
«Άκουσα χθες Άρη Πορτοσάλτε ότι έλεγες ότι εγώ διαφημίζω τον Σώρρα. Εγώ στην ανθρωποφαγία δε συμμετέχω Πορτοσάλτε. Να ρωτήσεις το συνάδελφό σου που δουλεύετε στον ίδιο σταθμό, ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό, τι είχαμε πει τότε μαζί με τον Τάκη Χατζή εδώ.
 Αυτή εδώ είναι η μοναδική εκπομπή που είχε πει αν είναι απατεώνας, να μπει μέσα. Προς τιμήν του ο μοναδικός πολιτικός που παρενέβη ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης.
 
Ενοχλούμαι με αυτή την ανθρωποφαγία. Υπάρχει ανταγωνισμός. Τα ψηλά βουνά έχουν το χιόνι, μπορεί κάτω να μην έχει. Τι να κάνουμε ρε Άρη; Δε φταίω εγώ Άρη μου. Είναι υπόθεση της δικαιοσύνης να αναλάβει ; Είναι απατεώνας ; μέσα...
 
Εμείς είχαμε κάνει σωστά τη δουλειά μας το 2013. Κάποιοι άλλοι περιμένουν τα δελτία Τύπου για να εξυπηρετήσουν τις ιδεολογικές τους προτιμήσεις. Γι’ αυτό να είναι προσεκτικοί όταν μιλάνε για μας και τους συντελεστές αυτής της εκπομπής. Και το λέμε σε πολύ αυστηρό τόνο. Εγώ δεν έχω καταφερθεί εναντίον κανενός συναδέλφου από άλλο κανάλι. Άκουσα χθες το βράδυ τον Άρη Πορτοσάλτε να αναφέρεται σε μένα. Με ροδόνερο το στόμα σου άλλη φορά όταν μιλήσεις για μένα Άρη! Τα υπόλοιπα θα στα πω στο τηλέφωνο».