ΑΝΤ1 δελτίο ξανά στις 20:00;

@ Αύριο το μεσημέρι στις 15:30 στο νεκροταφείο Ν. Σμύρνης γίνεται η κηδεία της Κέλυς Σακάκου. Της γλυκιάς, όμορφης και ευγενικής παρουσίας που πέρασε από την ΕΡΤ τουλάχιστον για τρεις δεκαετίες λέγοντας την παρουσίαση του προγράμματος. Θα την αποχαιρετήσουμε με αγάπη και συγκίνηση….

@ Η Κέλλυ, πέρα από όλα τα άλλα καλά ήταν ένας άνθρωπος με τρελό χιούμορ! Η Βέρα Στρατάκου που την έζησε από κοντά ως τώρα έχει να θυμάται ένα σωρό ιστορίες.

@ Μας είπε όμως πέρα από τα αστεία και αυτή τη λεπτή αίσθηση του χιούμορ, πως η Κέλλυ δεν ήταν η δυναμική γυναίκα σαν την εικόνα που έβγαζε προς τα έξω. Ήταν ένας πολύ ευαίσθητος, ανασφαλής και ευάλωτος άνθρωπος.

@ Πρωταγωνίστρια της διαφήμισης της Apple είναι η Νεφέλη Κουρή, η ηθοποιός που παίζει στο «Λέξη που δεν λες». Επικοινωνήσαμε μαζί της αλλά μας είπε ότι υπάρχει εμπάργκο και δεν θα μπορέσει να αποκαλύψει τίποτα. Σεβαστό…

@ Νομίζω ότι μπορώ να γράψω μια είδηση! Οι υπεύθυνοι των ειδήσεων  του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου σχολιαστή σκέφτονται (από δω το φέρνουν από εκεί το πάνε) να επιστρέψουν  το δελτίο στην κανονική του ώρα στις 20:00. Γιατί αυτή είναι η σωστή ώρα να βγαίνουν οι ειδήσεις όταν τις σχολιάζει ο μεγάλος που είπε και κάποιος από το κανάλι….

@ Ίσως λοιπόν ο λόγος που έβαλαν για λίγο το Lucky Room στις 20:00 να ναι και αυτός. Αφού τα νούμερα πάνε καλά να υπάρχει μια στέρεη μαγιά….

@ Πάντως την Κυριακή γέλασα πολύ με τον Γιώργο! Είχε πάει στο Βερολίνο τριήμερο ο μπαγάσας και μας πληροφόρησε ότι είχε -9 θερμοκρασία οπότε άμα ήρθε εδώ του φάνηκε ότι έπρεπε να πάει για μπάνιο στη θάλασσα. Πήγες; Τον ρώτησαν. «Όχι, κοιμήθηκα» απάντησε.

@ Κρίμα ρε Γιώργη κρίμα...

@ Άκουσα πολύ προσεκτικά τον Νίκο Παππά στο «Ακραίως» που κάνει αυτά τα… ακραία νούμερα τηλεθέασης στον ΣΚΑΪ. Κύριε Παππά, γιατί αφού τα κάνατε μαντάρα συνεχίζετε αυτό το βιολί; Παραδεχτείτε την και μια φορά ότι δεν σας βγήκαν όσα είχατε σχεδιάσει; Περιμένετε λίγο και το ΕΣΡ, μην προτρέχετε πάντα. Δεν είναι κακό.. 

@ Να ετοιμάζονται οι καναλάρχες που εκπέμπουν να πληρώσουν όχι μόνο για το 16 αλλά και για το 15, το 14….θυμηθείτε….

@ Η μανία του χιονιά που λένε και στα κανάλια δεν άφησε τίποτα όρθιο. Να ακόμα και στο ποδόσφαιρο έφερε πολικές θερμοκρασίες στους βαθμούς. -12 από την κορυφή, ας πούμε…

@ Και τώρα θα πάμε στην οικία του σπιτιού του , μας είπε παρουσιαστής που παίζει τον Τζάρτζανο στα δάχτυλα. Αν δεν τον βρεις εκεί αυτόν που ψάχνεις κοίτα στο σπίτι της οικίας του. Ποτέ δεν ξέρεις.…

@ Είναι η εβδομάδα που θα ξέρουμε τον νέο παρουσιαστή…

@ έχω μια ερώτηση για την ΕΡΤ. Για αυτούς που κόβουν τα κοστολόγια των εκπομπών. Τυχαία θα ρωτήσω. Πως μια εκπομπή που έβγαινε- ας πούμε τη Μηχανή του Χρόνου – με 25.000 ευρώ τα παλιά χρόνια, τώρα βγαίνει με 10.500 ευρώ;

@ Και για άλλες εκπομπές. Δεν προκύπτουν ερωτήματα;