current views are: 8

11 Ιανουαρίου 2017
Δημοσίευση14:45

«The 2night Show» με Πέτρο Τατσόπουλο (φωτό)

Την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, στο The2night Show, στις 23.15, στον ΑΝΤ1, θα δούμε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να οδηγεί μέσα στο δάσος

Δημοσίευση 14:45’

Την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, στο The2night Show, στις 23.15, στον ΑΝΤ1, θα δούμε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να οδηγεί μέσα στο δάσος

Την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, στο The2night Show, στις 23.15, στον ΑΝΤ1, θα δούμε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να οδηγεί μέσα στο δάσος με street μηχανή.. Στη θέση του συνοδηγού ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης  σε μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος συναντά τηλεοπτικά τον Γρηγόρη στο The2night Show με άκρως αποκαλυπτική διάθεση. Μας μιλάει για την πολιτική και σχολιάζει κάτι πολύ προσωπικό.. με ένα ανέκδοτο.

Η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου μπαίνει στο πλατό του The 2night Show στα κόκκινα, πιο εκθαμβωτική από ποτέ. Μας μιλάει για τον γάμο της με τον ηθοποιό Γιάννη Αϊβάζη, για την κόρη τους και εξομολογείται προσωπικές πληροφορίες αλλά και φοβίες της.

Έχουν να συναντηθούν 15 χρόνια. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συναντιέται ξανά με την Κατερίνα Τοπάζη, η οποία επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα από την Αμερική. Η Κατερίνα με αφοπλιστική ειλικρίνεια μιλάει για όλα, για το δυναμικό της comeback στη δισκογραφία και τραγουδάει ζωντανά στο πλατό του The2night Show.

 

Εκλεκτοί καλεσμένοι και πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, στο The2night Show, στις 23.15,  στον ΑΝΤ1! Μην το χάσετε!

Και μην ξεχνάτε.. Όλη την εβδομάδα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλο το υλικό της εκπομπής μέσω του antenna.gr:

‘Oλα τα επεισόδια στο minisite: www.antenna.gr/the2nightshow

Ξεχωριστά οι συνεντεύξεις  της εκπομπής εδώ: www.antenna.gr/minisites/the-2night-show/guests 

Και  για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τις μουσικές στιγμές του Jimmy Starova & The AlcaΤrash Band μπαίνετε απευθείας εδώ: www.antenna.gr/minisites/the-2night-show/jimmyStarovaandthealcatrashband

 

#The2NightShow