Το τηλεοπτικό δίκτυο CNN, το οποίο ανήκει στον όμιλο Time Warner Inc., λίγη ώρα, αφότου ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος των ΗΠΑ το κατηγόρησε πως διασπείρει «ψευδείς ειδήσεις», με ανακοίνωσή του διαβεβαίωσε ότι η απόφασή του να δημοσιοποιήσει στον ιστότοπό του «προσεκτικά ελεγμένο βάσει πηγών ρεπορτάζ», σχετικά με έγγραφα των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών τα οποία αφορούν τον Ντόναλντ Τραμπ είναι «πολύ διαφορετική από την απόφαση του ειδησεογραφικού ιστοτόπου Buzzfeed να δημοσιοποιήσει έγγραφα που περιέχουν αβάσιμες πληροφορίες».

Υπενθυμίζεται ότι ο Τραμπ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, τα «έβαλε» με το CNN και το Buzzfeed, τα δύο ΜΜΕ που δημοσίευσαν πρώτα αναφορά των υπηρεσιών πληροφοριών, σύμφωνα με την οποία η ρωσική κυβέρνηση εκβιάζει τον Τραμπ με ένα βίντεο στο οποίο κάνει όργια σε σουίτα ξενοδοχείου στη Μόσχα.

Αφού επιτέθηκε στα δύο ΜΜΕ, ο Τραμπ απαγόρευσε στον δημοσιογράφο Τζιμ Ακόστα του CNN, ο οποίος κάλυπτε τη συνέντευξη Τύπου, να κάνει ερώτηση. Ο δημοσιογράφος επέμενε να απευθύνει ερώτημα στον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ, με εκείνον να του κουνά το δάχτυλο αρνητικά, να του λέει να σιωπήσει, ενώ κατηγόρησε το δίκτυο για δημοσίευση ψευδών ειδήσεων.