MEDIA

Το «Rising Star» μας συστήνει τις 4 ομάδες των κριτών

Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου 2017, 12:28 / Ανανεώθηκε 23 Ιανουαρίου 2017, 13:22
Το «Rising Star» μας συστήνει τις 4 ομάδες των κριτών
Facebook Twitter Whatsapp

Το 1ο Duel ξεκινά με την πρώτη κόντρα μεταξύ της ομάδας του Αντώνη Ρέμου και του Χρήστου Μάστορα και θα μεταδοθεί την Κυριακή

Το 1ο Duel ξεκινά με την πρώτη κόντρα μεταξύ της ομάδας του Αντώνη Ρέμου και του Χρήστου Μάστορα και θα μεταδοθεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στις 21.00, στον ΑΝΤ1.

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, το Rising Star”, σε ένα ξεχωριστό επεισόδιο,Rising Star - The Teams Special Episode”, μας έδειξε πως διαμορφώθηκαν οι 4 ομάδες των κριτών κάνοντας μία αναδρομή στα Live Auditions”.

Στο 6ο και τελευταίο επεισόδιο των “Live Auditions ξεκίνησε η επιλογή των ομάδων, κατόπιν κλήρωσης, με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται off air. Στο χθεσινό special episode μάθαμε την τελική κατάταξη των ομάδων, η οποία διαμορφώνεται ως εξής:

Χρήστος Μάστορας Team: Γιάννης Ξανθόπουλος, Πάνος Σμυρναίος, Βέλλος Πουρπουτίδης, Μαρία Ζούκα, Μανώλης Βονάκης, Χρήστος Κεραμάρης, Κωνσταντίνος Σικοτάκης, Χριστιάννα Μήττα, Περσεφόνη Μήλια, Δήμητρα Κελεκίδη, Αποστόλης Λιάπης, Άρης Βανταράκης, Σταμάτης Χουχουλής, Στέβη Σεμιτέκολου, Νικόλας Ιωαννίδης, Αντώνης Γιακουμάκης

Δέσποινα Βανδή Team: Σπύρος Μίτσουλης, Cynthia Veronica Zietara, Χριστιάνα Γαλιάτσου, Μελίνα Μαβίδου, Νίκος Μακαντάσης, Γιώργος Μαντάς, Δώρα Μηλιοπούλου, Μάνος Παπαγιαννάκης, Ερωφίλη Τζάνου, Έμμα Γαλανάκη, Αναστασία Καζαμία, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Στέλιος Τσάκωνας, Νικόλας Αντωνιάδης, Γεωργίου Κωνσταντίνος, Γιώργος Τσάκωνας

Κώστας Μακεδόνας Team: Κέλλυ Βουδούρη, Αναστασία Ιωακειμίδου, Έλσα Καριώτη, Δημήτρης Κανέλλος, Inga Balanchine, Μιχάλης Καραγκούνης, Γιάννα Φαφαλιού, Γεωργία Κυριακίδου,  Γιώργος Παπαδάκης, Σιντορέλα Οσμάνι, Θανάσης Πρέντι, Χριστίνα Καραφυλλάκη, Μηνάς Τσίγκος, Μαρία Τζινέρη, Αντιγόνη Συμεωνίδη, Δημήτρης Δημόπουλος

Αντώνης Ρέμος Team: Κλώντια Αννα Γιαουπλάρη, Δημήτρης Γερογιάννης, Κιάννα Ζέρβα, Νίκος Θωμαίδης, Σωτήρης Καρυστινός, Ηρώ Κλείτου, Νίκος Παπουτσής, Εμμανουήλ Πανάτος, Ιωάννα Τσολερίδου, Δημήτρης Χριστοδουλάκης, FREE & ARVA, Ανν - Μαρί Πάλμερ, Δημήτρης Καλαντζής, Έλενα Παναγιωτίδου, Γιάννης Μητσόπουλος, Αλέξανδρος & Θάνος Παϊτέρης

Περνάμε επίσημα πλέον στη φάση των Duels με 4 live επεισόδια στα οποία θα δούμε έναν διαγωνιζόμενο από κάθε ομάδα να «μονομαχεί» τραγουδιστικά με διαγωνιζόμενο αντίπαλης ομάδας. Όποιος διαγωνιζόμενος εκ των δύο καταφέρει να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσοστό ψήφων περνάει στην επόμενη φάση του προγράμματος. Η επιλογή του τραγουδιού που ερμηνεύει ο κάθε υποψήφιος καθώς και η επιλογή των «μονομάχων» σε αυτό το στάδιο γίνεται από τον κριτή, στου οποίου την ομάδα ανήκει ο εκάστοτε διαγωνιζόμενος.

Από το στάδιο των “Duels” θα καταφέρουν να προχωρήσουν στην επόμενη φάση από τους 64 συνολικά διαγωνιζόμενους, μόνο οι μισοί (32).

Τα Live Auditions ολοκληρώθηκαν, γνωρίσαμε τις 4 ομάδες των κριτών και πάμε πρόσω ολοταχώς για τα Duels! Ο πήχης ανεβαίνει, ο ανταγωνισμός μεταξύ των κριτών ξεκινά με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο  και η συνέχεια του μουσικού talent show είναι γεμάτη προκλήσεις για τους κριτές και τις ομάδες τους. Γι΄ αυτό, η συμμετοχή του κοινού είναι πιο σημαντική από ποτέ! Μείνετε συντονισμένοι και ψηφίστε live μέσω της εφαρμογής Rising Star Greeceτα αγαπημένα σας «μουσικά αστέρια».

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, στις 21.00 παρακολουθούμε live το 1ο επεισόδιο των “Duels  στις 21:00, στον ΑΝΤ1 με την πρώτη «κόντρα» μεταξύ της ομάδας του Αντώνη Ρέμου και του Χρήστου Μάστορα.

Rising Star. Είσαι τηλεθεατής; Είσαι και κριτής! Τώρα το επόμενο μουσικό αστέρι το επιλέγεις εσύ!

Και μην ξεχνάτε.. Μέσα από το site του ΑΝΤ1 www.antenna.gr/risingstar, μπορείτε καθημερινά να μαθαίνετε, πρώτοι απ’ όλους, όλα όσα συμβαίνουν στο Rising Star”.

 

#RisingStarGr

#Windrising

Stay Tuned