current views are: 11

27 Ιανουαρίου 2017
Δημοσίευση12:05

«La Banda»: Το νέο σόου τραγουδιού στον ΣΚΑΪ

Ο ΣΚΑΪ πρωτοπορεί και φέρνει στην Ελλάδα το πρωτότυπο σόου τραγουδιού, La Banda

Δημοσίευση 12:05’

Ο ΣΚΑΪ πρωτοπορεί και φέρνει στην Ελλάδα το πρωτότυπο σόου τραγουδιού, La Banda

Ο ΣΚΑΪ πρωτοπορεί και φέρνει στην Ελλάδα το πρωτότυπο σόου τραγουδιού, La Banda, σε συνεργασία με την Fremantle Media International και με την Syco Entertainment.

To La Banda αναζητά το απόλυτο ποπ συγκρότημα και για πρώτη φορά στα τηλεοπτικά χρονικά, το κοινό έχει από την πρώτη στιγμή τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Άλκηστις Μαραγκουδάκη, Διευθύντρια Προγράμματος ΣΚΑΪ: «Στόχος του ΣΚΑΙ είναι να επιλέγει και να εντάσσει στο πρόγραμμά του τα παγκοσμίως κορυφαία shows.Τη νέα  σεζόν η πρότασή μας στο τηλεοπτικό κοινό λέγεται La BANDA. Έχοντας πλέον μια δυνατή και απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία με την FREMANTLE και τη SYCO συνεχίζουμε με το show που θα δώσει στους τηλεθεατές τη δύναμη να αναδείξουν το κορυφαίο pop band στην Ελλάδα. Πιστεύουμε ότι  το La Banda αποτελεί το επόμενο βήμα στο τηλεοπτικό τοπίο των shows!»

 

Anahita Kheder, SVP Middle East, Africa & South Eastern Europe:

«Έχοντας πετύχει καταπληκτικά αποτελέσματα από την προηγούμενη συνεργασία μας με τον ΣΚΑΙ στο project του Τhe X Factor, δε θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι με το γεγονός ότι συνεργαζόμαστε ξανά  στο La Banda.

Το συγκεκριμένο format  που έχει τη διαδραστικότητα μέσα στο …αίμα του, τυγχάνει τεράστιας αποδοχής παγκοσμίως και ανυπομονούμε για την αναζήτηση του απόλυτου ποπ ελληνικού συγκροτήματος

 

Γιώργος Λεβέντης, Head of International, Syco Entertainment: «Το La Banda έχει ήδη πετύχει καταπληκτικά αποτελέσματα απογειώνοντας ουσιαστικά το CNCO, το πιο καυτό νέο latin boyband της τελευταίας δεκαετίας, το οποίο έχει κερδίσει βραβεία και τώρα σαρώνει παγκοσμίως με το καινούργιο του single «Reggaetón Lento». Είμαστε ενθουσιασμένοι που το La Banda έρχεται στην Ελλάδα  και θα συνεχίσουμε την τόσο πετυχημένη συνεργασία μας με την ομάδα του ΣΚΑΙ, με την ελπίδα να βρούμε το επόμενο superstar boyband

To La Banda, που είναι μια συμπαραγωγή της Syco Entertainment και της Saban Brands, παρουσιάζει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τους διαγωνιζόμενους καθώς αυτοί περπατούν πάνω στη σκηνή και στο κόκκινο χαλί κρινόμενοι πρώτα από το κοινό προκειμένου να περάσουν την διαδικασία της ακρόασης (audition) από τους κριτές. Από την αρχή κιόλας το κοινό κρατά στα χέρια του τη μοίρα των μελλοντικών popstars. Ψηφίζοντας μέσω μιας εφαρμογής, έχουν τη δύναμη να δώσουν στον διαγωνιζόμενο την  «έγκρισή» τους  και να ξεκλειδώσουν την πόρτα που οδηγεί στο δωμάτιο των κριτών.

Μέσα από μία πληθώρα εμφανίσεων τόσο ομαδικών ως group, όσο και ατομικών, οι διαγωνιζόμενοι φτάνουν στα όρια τους περνώντας από  απαιτητικές δοκιμασίες: από το να ελέγχουν τη φωνή τους και να εκτελούν συγκεκριμένες χορογραφίες, μέχρι να σκηνοθετούν και να στήνουν τα δικά τους επαγγελματικά videos. Στόχος όλων να κερδίσουν τις καρδιές και τις ψήφους των θαυμαστών τους.

Η ένταση κορυφώνεται όσο οι διαγωνιζόμενοι μειώνονται. Μόνο πέντε διαγωνιζόμενοι θα καταφέρουν να εκπληρώσουν το απόλυτο όνειρό τους, και να προχωρήσουν προς το δρόμο της δόξας, με το να γίνουν μέλη ενός συγκροτήματος.

 

Το La Banda με την ισπανόφωνη έκδοση έχει αποσπάσει μία υποψηφιότητα για τα Διεθνή ΕΜΜΥ το 2015.

Την  πρώτη σεζόν του La Banda ξεκίνησε την καριέρα του το συγκρότημα CNCO  με το πρώτο του άλμπουμ, “Primera Cita,”  που ανέβηκε στην πρώτη θέση των Latin άλμπουμ για το 2016 και έγινε πλατινένιο στην Αμερική. Παράλληλα έχει αποσπάσει τρία βραβεία Latin στα  American Music Awards και ήταν υποψήφιο στα Billboard΄s για το βραβείο Top New Latin Artist 2016.