current views are: 12

31 Ιανουαρίου 2017
Δημοσίευση09:14

«Η λέξη που δε λες»: Η αστυνομία συλλαμβάνει την Ατσάιο

Η λέξη που δε λες, αύριο, στον Alpha, στις 21:50.

Δημοσίευση 09:14’

Η λέξη που δε λες, αύριο, στον Alpha, στις 21:50.

Η Λέξη που δε Λες“, αύριο, στον Alpha, στις 21:50.

Λίγα λόγια για το 11ο επεισόδιο

Η αστυνομία συλλαμβάνει την Ατσάιο και την ενημερώνει ότι θα απελαθεί. Η Ελένη κάνει ό,τι μπορεί για να αποτρέψει την απέλαση της Ατσάιο, καθώς ο Παυλής έχει δεθεί μαζί της και την χρειάζεται. Ο Βασίλης έρχεται πιο κοντά με την Αλισάβη, η οποία δείχνει ότι δεν τον ξεπέρασε ποτέ. Η Ρίτσα υποβάλεται σε επέμβαση και ο Παύλος είναι συνέχεια κοντά της, στο νοσοκομείο. Εκεί, θα γνωρίσει τον ιδιόρρυθμο γιο της, τον Τάσο. Ο αποχωρισμός του Παυλή από την Ατσάιο θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα. Αναπάντεχη θα είναι η υποστήριξη και η βοήθεια του βοσκού που γίνεται πλέον φίλος με το μικρό αγόρι.

 

«Η λέξη που δε λες» φέρει την υπογραφή του βραβευμένου σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη ενώ η διασκευή του σεναρίου είναι της Κατερίνας Γιαννάκου.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνουν οι: Μαρία Πρωτόπαππα, Βασίλης Μπισμπίκης, Μάξιμος Μουμούρης, Πηνελόπη Τσιλίκα, Νεφέλη Κουρή, Γιάννα Κανελλοπούλου, Αργύρης Ξάφης, Ντίνα Μιχαηλίδου, Μαρίνα Ψάλτη, Δήμητρα Σιγάλα, Ντέμπορα Οντόγκ, Μιχάλης Αεράκης, ο μικρός Γιώργος Στεντούμης κ.α.

Στον ρόλο του παππού ο Δημήτρης Καταλειφός.