current views are: 10

30 Ιανουαρίου 2017
Δημοσίευση12:08

«Δίδυμα Φεγγάρια»: Η Άννα μαθαίνει ότι ο Παύλος πάει Αμερική

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου – Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 17:45, στον ΑΝΤ1.

Δημοσίευση 12:08’

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου – Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 17:45, στον ΑΝΤ1.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου – Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 17:45, στον ΑΝΤ1.

Η Άννα μαθαίνει ότι ο Παύλος πάει Αμερική και τον παρακαλάει να την πάρει μαζί του. . Ο Ορέστης οδηγείται στο τμήμα, καθώς η πρώην γυναίκα του, του έχει κάνει μήνυση για ξυλοδαρμό.

Στο μεταξύ, η Σίλα επισκέπτεται τον μοναχό Αμβρόσιο, στην προσπάθειά της να ξεφύγει από το ψυχολογικό τέλμα και με την υποστήριξή του καταφέρνει να κάνει την ανατροπή.

Τα «Δίδυμα Φεγγάρια» επιστρέφουν με 5 νέα επεισόδια που θα σας κόψουν την ανάσα. Μην τα χάσετε!

 

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

82ο επεισόδιο

Η Λένια αντιδρά άσχημα στα νέα του χωρισμού και η Αγάπη με τον Στέργιο δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν.. Η Λίτσα με τον Γιώργο αποφασίζουν να το “κάψουν” στο σπίτι με ποτά και μουσικές. Για κακή τους τύχη όμως, οι γείτονες φωνάζουν την αστυνομία. Η Αφροδίτη τελικά πηγαίνει σε μια συναυλία με τον Άρη και οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά… Μάρτυρας σε αυτό, γίνεται ο Φίλιππος καθώς τους βλέπει μαζί μέσα στο αμάξι του Άρη. Η Αρετή με τον Παύλο βρίσκουν έναν τρόπο για να ανακαλύψουν ποιος κρύβεται πίσω από την απαγωγή της. Η Αφροδίτη μπαίνει στο κομμωτήριο της Λίτσας την ώρα που είναι και ο πρώην της ο Γιώργος εκεί και αμέσως προκαλείται τεράστια αμηχανία. Η Άννα μαθαίνει ότι ο Παύλος πάει Αμερική και τον παρακαλάει να την πάρει μαζί του.

 

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

83o επεισόδιο

Η Άννα προσπαθεί απεγνωσμένα να ακολουθήσει τον Παύλο στο ταξίδι του στην Αμερική και τελικά τα καταφέρνει με την συνδρομή του Ορέστη. Παράλληλα η Σίλα επισκέπτεται τον μοναχό Αμβρόσιο, στην προσπάθειά της να ξεφύγει από το ψυχολογικό τέλμα και με την υποστήριξή του καταφέρνει να κάνει την ανατροπή. Συγχρόνως ο Στέργιος κάνει αισθητή την παρουσία του στην εταιρεία, αλλά και στην προσωπική ζωή της Αγάπης. Την ίδια στιγμή ο Ορέστης έρχεται σε επαφή με τη Μαριάννα, η οποία έχει στο μυαλό της την απόλυτη εκδίκηση. Οι προθέσεις της όμως αποκαλύπτονται, όταν η Αστυνομία κάνει αιφνίδια εμφάνιση στο σπίτι του Ορέστη. Λίγο αργότερα η Αγάπη ενημερώνει τον Παύλο για την απόφασή της να επιστρέψει ο Στέργιος στην εταιρεία, μην περιμένοντας την απρόβλεπτη αντίδρασή του.

 

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

84o επεισόδιο

Ο Παύλος είναι κατηγορηματικός και δεν δέχεται την επιστροφή του Στέργιου στην εταιρία. Ο Ορέστης οδηγείται στο τμήμα, καθώς η πρώην γυναίκα του, του έχει κάνει μήνυση για ξυλοδαρμό. Ο Στέργιος μαθαίνει πως η Αγάπη έδωσε χρήματα στον Φίλιππο για να κλείσει τον συγγραφέα και βάζει στόχο να διαλύσει αυτή τη συνεργασία. Βλέπουμε για πρώτη φορά το καινούριο σπίτι που θα μένει ο Φίλιππος με την Αγάπη και τα παιδιά τους.. Ο Αμβρόσιος ρωτάει την Μάρθα πότε είναι ο γάμος, μπροστά όμως είναι και ο Κώστας, ο οποίος μένει εμβρόντητος! Η Λαμπρινή ανακοινώνει στον Παύλο ότι θέλει να παραιτηθεί.. Ο Αντώνης βρίσκει τον “κοριό” που είχε βάλει ο Βασίλης στον εκδοτικό οίκο! Η Ελισάβετ πιάνει την Μαριάννα επ’ αυτοφώρω την ώρα που προσπαθεί να βάλει κάτι στο αμάξι του Ορέστη.

 

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

85o επεισόδιο

Η Ελισάβετ μόλις αντιλαμβάνεται πως η Μαριάννα προσπαθεί να σαμποτάρει το αυτοκίνητο του Ορέστη, της επιτίθεται, τρέποντας την σε φυγή. Συγχρόνως οι προετοιμασίες στο σπίτι του Παύλου για το επικείμενο ταξίδι του κορυφώνονται. Λίγο αργότερα ο Φίλιππος με την Αγάπη βρίσκονται επιτέλους στο καινούργιο σπίτι τους, όπου ο Φίλιππος την ενημερώνει για τον κοριό στον εκδοτικό οίκο και για τις υποψίες για την εμπλοκή του Στέργιου. Εν τω μεταξύ η Λίτσα βγαίνει με το Γιώργο και η βραδιά τους επιφυλάσσει ανεπιθύμητες συναντήσεις. Το επόμενο πρωί ο Ορέστης βγαίνοντας απ’ το σπίτι του, βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη. Παράλληλα ο Παύλος φεύγει για τη Νέα Υόρκη, ενώ η Αλίκη δέχεται ένα τηλεφώνημα από το διοικητή της αστυνομίας, που της αποκαλύπτει την ταυτότητα του αποστολέα των άσεμνων φωτογραφιών της Αρετής.

 

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

86o επεισόδιο

Η Αλίκη μαθαίνει από τον διοικητή της αστυνομίας, ποιος έστειλε τις άσεμνες φωτογραφίες στο σπίτι του Παύλου. Ο Στέργιος φέρει σε πέρας στο σχέδιο του και τελικά σαμποτάρει την καινούρια συνεργασία του Φίλιππου με τον συγγραφέα. Η αστυνομία κάνει έφοδο στο σπίτι του Βασίλη, αλλά αυτός ξεφεύγει την τελευταία στιγμή! Η Αλίκη κάνει ένα πολύ όμορφο δώρο στην Λαμπρινή.. Η Μάρθα κάνει άλλη μια προσπάθεια να απολογηθεί στον Αμβρόσιο, όμως δεν καταφέρνει να τον πείσει. Ο Άρης και η Αφροδίτη προχωράνε κανονικά σε σχέση… Ο Ορέστης πλησιάζει ερωτικά στην Ελισάβετ, αλλά αυτή τον απορρίπτει γιατί ξέρει ότι παντρεύεται την Άννα. Η Αφροδίτη λέει στον Αντώνη πως αν συνεχίσει να την πιέζει, θα το “διαλύσουνε”. Η Αλίκη ανησυχεί πολύ για τις διαθέσεις της Άννας απέναντι στον Παύλο, καθώς μαθαίνει ότι ο γάμος της με τον Ορέστη, είναι “μαϊμού”.

 

Για να μην χάνετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις της αγαπημένης σας καθημερινής σειράς, μπείτε στο επίσημο minisite: www.antenna.gr/didymafeggaria

#DidymaFeggaria