Με μια εκτενή ανακοίνωση ο Ant1 ενημερώνει για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Παπαδάκη. Μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι ολοκλήρωσε τον κύκλο του το «Καλημέρα Ελλάδα» και ότι ο παρουσιαστής θα αναλάβει πλέον από την ερχόμενη σεζόν νέα εκπομπή στην πρωινή ζώνη. Να σημειώσουμε ότι στην ανακοίνωση γίνεται λόγος αναλυτικά στην πρωτιά του τη σεζόν 2010-2011, ενώ δεν αναφέρεται για πόσο ανανέωσαν. Η Κατερίνα Γκαγκάκη πάντως που φιλοξενούσε σήμερα η εκπομπή «Πολύ μπλα μπλα» απάντησε σε σχετική ερώτηση: «Δεν ενδιαφέρει το κοινό, είναι για αρκετά πάντως» χαρακτηρίζοντας αέναη τη συνεργασία τους. Ακολουθεί η ανακοίνωση του καναλιού:

«Ο ΑΝΤ1 και ο Γιώργος Παπαδάκης ανανέωσαν τη συνεργασία τους έτσι ο πρωτοπόρος της πρωινής ενημέρωσης θα συνεχίσει να μας καλημερίζει καθημερινά από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η 20ή σεζόν του ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ έκλεισε με μια ακόμα μεγάλη πρωτιά. Η μακροβιότερη πρωινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, μετά από δύο δεκαετίες γεμάτες επιτυχίες και διακρίσεις, ολοκλήρωσε τον κύκλο της τερματίζοντας για άλλη μια φορά πρώτη στην πρωινή ενημέρωση και μάλιστα αυξάνοντας τα ποσοστά της σε σύγκριση με πέρυσι»!