current views are: 5

1 Φεβρουαρίου 2017
Δημοσίευση07:58

«The2night Show»: 2 και 4 Φεβρουαρίου

Tην Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στις 23.15, στο πλατό του The2night Show έρχονται οι…

Δημοσίευση 07:58’

Tην Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στις 23.15, στο πλατό του The2night Show έρχονται οι…

Tην Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στις 23.15, στο πλατό του The2night Show έρχονται οι Κατερίνα Λέχου, Γρηγόρης Λέων, Γιάννης Αϊβάζης & Μπουράκ Χακί καθώς και ο Γιώργος Τίρρης με σύνδεση Skype.

Η Κατερίνα Λέχου συναντά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The2night Show σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για τη ζωή της, τον γάμο και την καριέρα της.

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων έρχεται στο The2night Show και μας δίνει απαντήσεις για όλα τα θέματα που αφορούν την ιατροδικαστική και συγκλονίζουν την κοινωνία μας.

Οι Γιάννης Αϊβάζης και Μπουράκ Χακί, συναντούν τηλεοπτικά τον Γρηγόρη και για πρώτη φορά μιλάνε για τη συνεργασία τους στο θέατρο, υπό τη σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Αϊβάζη.

Μαζί μας, ο αθλητής Γιώργος Τίρρης με σύνδεση skype από την Κύπρο. Μας μιλάει για την αλλαγή στη ζωή του, μετά το ατύχημα που τον καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι και μας εντυπωσιάζει με την ιστορία του. Ο πρώην καταδρομέας κατάφερε να ανέβει με το τροχοκάθισμα του στον Όλυμπο, σε ύψος 2.911 μέτρα.

 

Το The2night Show έρχεται μέσω της συχνότητας του ΑΝΤ1 στους δέκτες μας και το  Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 22.15, με τους Δωροθέα Μερκούρη, Νίκο Αλέφαντο, Ματθίλδη Μαγγίρα και Ειρήνη Χειρδάρη.

Η Δωροθέα Μερκούρη, γεμίζει με το Ελληνοϊταλικό της ταπεραμέντο το πλατό του The2night Show. Μας μιλάει για προσωπικά της θέματα και μας αποκαλύπτει την άποψή της για τον Έλληνα Πρωθυπουργό.

Ο εκρηκτικός Νίκος Αλέφαντος συναντιέται ξανά με τον Γρηγόρη και σαν χείμαρρος σχολιάζει τα πάντα!

Η Ματθίλδη Μαγγίρα έρχεται στο The2night Show με πολλή διάθεση και κέφι! Μεταξύ άλλων, μας μιλάει για την κόρη της και μοιράζεται μαζί μας προσωπικές σκέψεις.

Μαζί μας στο The2night Show και η Ειρήνη Χειρδάρη σε μία άκρως αποκαλυπτική συζήτηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

 

Το The2night Show έρχεται αυτή την εβδομάδα, την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στις 23:15 και το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 22:15 για να ομορφύνει τα βράδια μας, με δύο νέα επεισόδια με εκλεκτούς καλεσμένους, όπως πάντα. Μην τα χάσετε!

 

Και μην ξεχνάτε.. Όλη την εβδομάδα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλο το υλικό της εκπομπής μέσω του antenna.gr:

‘Oλα τα επεισόδια στο minisite: www.antenna.gr/the2nightshow

Ξεχωριστά οι συνεντεύξεις  της εκπομπής εδώ: www.antenna.gr/minisites/the-2night-show/guests 

Και  για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τις μουσικές στιγμές του Jimmy Starova & The AlcaΤrash Band μπαίνετε απευθείας εδώ: www.antenna.gr/minisites/the-2night-show/jimmyStarovaandthealcatrashband

 

#The2NightShow