current views are: 9

3 Φεβρουαρίου 2017
Δημοσίευση15:10

«Οι Συμμαθητές»: Έχει σχέση η Αλίκη με τα απειλητικά τηλεφωνήματα;

«Οι Συμμαθητές»: ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ– ΠΕΜΠΤΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ  22:15

Δημοσίευση 15:10’

«Οι Συμμαθητές»: ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ– ΠΕΜΠΤΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ  22:15

«Οι Συμμαθητές»

ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ– ΠΕΜΠΤΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ  22:15

Έχει σχέση η Αλίκη με τα απειλητικά τηλεφωνήματα; Θα καταφέρει ο Γιώργος να ισορροπήσει ανάμεσα στις πιέσεις που δέχεται από Τότα και Σεσίλια; Πώς εξελίσσεται το γλέντι στο σπίτι της Ντίνας και κυρίως πώς θα βρει τους Συμμαθητές το επόμενο πρωί;

Όλες οι απαντήσεις αυτή την εβδομάδα στους «ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ», από Δευτέρα 6 έως και Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου στις 22.15, στον ΑΝΤ1.

 

ΕΠEΙΣΟΔΙΑ 58  – 61 (Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου – Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017)

Η Κρίστη και ο Ανδρέας κάνουν ραδιοφωνική εκπομπή, ενώ η Μαριλένα είναι πολύ κοντά να ανακαλύψει τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τα τηλεφωνήματα. Η Γκέλυ γίνεται αφοπλιστικά ειλικρινής με τον Νικόλα και ο Γιώργος βρίσκεται παγιδευμένος ανάμεσα στις απαιτήσεις της δεσποτικής Τότας και της ανικανοποίητης Σεσίλιας. Εν αναμονή του αρραβώνα, στο σπίτι της Ντίνας και του Ισίδωρου έχει ξεκινήσει γλέντι και η Αλίκη προσφέρεται «με το ζόρι» να συνοδεύσει εκεί την Μαριλένα, όταν η ανιψιά της τη ρωτάει ευθέως αν έχει σχέση με τα απειλητικά τηλεφωνήματα.

Ο Ανδρέας και η Μαριλένα καλούνται να αντιμετωπίσουν τα νέα που τους φέρνει η Τατιάνα, την ημέρα του αρραβώνα τους και ο Άρης με την Μπέτυ βρίσκονται αντιμέτωποι με τον μεγαλύτερο τους φόβο.

 

Δείτε όλα τα επεισόδια της αγαπημένης μας καθημερινής συνήθειας, στο επίσημο minisite της σειράς: www.antenna.gr/oisymmathites

FB: https://www.facebook.com/OiSymmathites

#OiSymmathites