current views are: 9

3 Φεβρουαρίου 2017
Δημοσίευση17:12

«Δίδυμα Φεγγάρια»: Η Αφροδίτη βλέπει τον Άρη σε τρυφερό τετ α τετ με κοπέλα και παθαίνει σοκ!

«Δίδυμα Φεγγάρια»: ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΣΤΙΣ 17:45

Δημοσίευση 17:12’

«Δίδυμα Φεγγάρια»: ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΣΤΙΣ 17:45

«Δίδυμα Φεγγάρια»

ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΣΤΙΣ 17:45

Η Αρετή αποκαλύπτει στην Αλίκη, ότι ο γάμος της Άννας με τον Ορέστη είναι εικονικός.. Η Αφροδίτη, βλέπει τον Άρη στην εταιρεία σε τρυφερό τετ α τετ με μία κοπέλα και παθαίνει σοκ.

Στο μεταξύ, η Άννα ομολογεί στην Αλίκη, ότι είναι ερωτευμένη με τον Παύλο..

Τα «Δίδυμα Φεγγάρια» επιστρέφουν αυτή την εβδομάδα με καταιγιστικές εξελίξεις και πολλές αποκαλύψεις που θα φτάσουν τους ήρωες μας στα άκρα. Μείνετε συντονισμένοι!

 

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

87ο επεισόδιο

Η Αρετή αποκαλύπτει στην Αλίκη, ότι ο γάμος της Άννας με τον Ορέστη είναι εικονικός.. Η Αλίκη γνωρίζοντας ότι η Άννα θα περάσει  αρκετές μέρες στην Νέα Υόρκη με τον Παύλο, σοκάρεται  μ’ αυτό το νέο… Ο Στέργιος προσεγγίζει όλο και περισσότερο τη Λένια και κάνει την απόφαση της Αγάπης να χωρίσει αφόρητα δύσκολη, ενώ ο Φίλιππος της δίνει λευκή επιταγή, να αποφασίσει η ίδια πότε θα είναι έτοιμη να αφήσει τον Στέργιο.. Την ίδια στιγμή, ο Φίλιππος ανακαλύπτει ότι πίσω από την αποχώρηση του συγγραφέα από τον εκδοτικό του οίκο, κρύβεται ο Στέργιος Λούκας. Αυτό τον κάνει έξαλλο και πηγαίνει να τον αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο.. Το μόνο που μένει είναι, ποια στάση θα κρατήσει η Αγάπη μπροστά σ’ αυτή την αδικία, που παρ’ όλες τις αντιρρήσεις του Παύλου, επανέφερε τον Στέργιο στην εταιρία του πατέρα της… 

 

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

88o επεισόδιο

Η Αγάπη επεμβαίνει και δίνει τέλος στη σφοδρή αντιπαράθεση του Φίλιππου και του Στέργιου στην εταιρεία της. Όμως λίγο αργότερα ο Φίλιππος μαθαίνει από τη Μαρουσώ μια ακόμα δόλια κίνηση του Στέργιου εναντίον του. Την ίδια στιγμή ο Ορέστης ενημερώνεται από το Διοικητή για την παγίδα που του έστησε η Μαριάννα και υποχρεώνεται να περάσει το βράδυ στο κρατητήριο. Εν τω μεταξύ η αιφνίδια εισβολή της Σίλας στην κρεβατοκάμαρα της Λίτσας, τη στιγμή που βρισκόταν με το Γιώργο στο κρεβάτι, έχει σοκάρει και τις δύο και έχει δημιουργήσει ένταση μεταξύ τους. Ταυτόχρονα σε σοκ βρίσκεται και η Αφροδίτη, που βλέπει τον Άρη στην εταιρεία σε τρυφερό τετ α τετ με μία κοπέλα. Λίγο αργότερα η Αγάπη αντιμετωπίζει την αναπάντεχη επίσκεψη της Ελισάβετ στο γραφείο της και κλονίζεται από τα λόγια της.

 

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

89o επεισόδιο

Ο Η Ελισάβετ στριμώχνει την Αγάπη και της τα λέει έξω απ’ τα δόντια.. Η Σίλα εκβιάζει την Λίτσα και της λέει πως αν δεν σταματήσει να βλέπει τον Γιώργο, θα την απομακρύνει από την εγγονή της.. Ο Παύλος δεν εγκρίνει την επιστροφή του Στέργιου στην εταιρία και τελικά τσακώνεται με την Αγάπη γι’ αυτό το λόγο. Η Αγάπη κάνει μια ασυνήθιστη πρόταση στον Στέργιο και τον αφήνει άφωνο. Η Ελισάβετ λέει στην Αλίκη ότι θέλει να την υιοθετήσει ο Παύλος για να έχει το ίδιο επίθετο με την Αγάπη. Η Λίτσα συνεχίζει να το παίζει δύσκολη στον Γιώργο και τελικά αυτός την “αδειάζει”. Η Μάρθα πετυχαίνει τον Κώστα με τη Σίλα έξω και τους φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση με κάτι που τους λέει. Η αστυνομία μπαίνει στην αποθήκη του Γιώργου και του κατάσχει τα λαθραία. Η Άννα παραδέχεται στην Αλίκη ότι είναι ερωτευμένη με τον Παύλο!! 

 

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

90o επεισόδιο

Η Άννα ομολογεί στην Αλίκη, ότι είναι ερωτευμένη με τον Παύλο. Όσο κι αν προσπαθεί μετά να το αναιρέσει, η Αλίκη είναι βέβαιη για αυτό και ανησυχεί ιδιαίτερα. Η Αγάπη προτείνει στο Στέργιο ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο φεύγοντας από την εταιρία του Παύλου, θα τον βοηθήσει να ορθοποδήσει επαγγελματικά. Η άρνηση του Στέργιου να δεχτεί αυτό το ποσό αποδεικνύεται πολύ σωστή, γιατί όλοι αρχίζουν να πιστεύουν στην αλλαγή του. Ένα αυθόρμητο φιλί ανάμεσα στον Κώστα και τη Σίλα γίνεται αφορμή να ξεκινήσει μια ερωτική σχέση γεμάτη ενοχές. Ο Παύλος προσκαλεί τη Λένια στη Νέα Υόρκη, να περάσουν μαζί μερικές μέρες. Κι ενώ η Λένια θα ετοιμάζεται να φύγει μαζί με την νταντά της, το πιο δόλιο σχέδιο του Στέργιου εναντίον της Αγάπης, θα μπει σε εφαρμογή..

 

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

91o επεισόδιο

Η σχέση της Λίτσας με την Ελισάβετ δοκιμάζεται έντονα με την εμφάνιση του Ορέστη. Παράλληλα η μυστικότητα της Αγάπης για το ταξίδι της Λένιας στη Νέα Υόρκη γεμίζει το Φίλιππο με υποψίες. Συγχρόνως η εξομολόγηση  της Αφροδίτης για την περιπέτειά της με τον Άρη, φέρνει τον Αντώνη στα όρια και η σχέση τους κλονίζεται. Ταυτόχρονα η εμμονή της Μάρθας με το μοναχό Αμβρόσιο, υποχρεώνει τον πατέρα του Αντώνη να πάρει αυστηρά μέτρα. Εν τω μεταξύ η Άλικη, μη μπορώντας να βλέπει την Ελισάβετ να βασανίζεται με το θέμα του γάμου του Ορέστη, της αποκαλύπτει πως ο γάμος αυτός θα είναι λευκός. Την ίδια στιγμή ο Στέργιος έχοντας καταφέρει να εξαπατήσει την Αγάπη για τις προθέσεις του, καταστρώνει το πιο υποχθόνιο σχέδιό του.. θα επιχειρήσει με πληρωμένο δολοφόνο να βγάλει την Αγάπη από τη μέση….

Για να μην χάνετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις της αγαπημένης σας καθημερινής σειράς, μπείτε στο επίσημο minisite: www.antenna.gr/didymafeggaria

#DidymaFeggaria