Θα μπορούσα να πω, χάνει η Βενετιά βελόνι. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς- λέει, αποχωρεί από τα μίντια και δίνει τη σκυτάλη στην κόρη του Μαρία. Η οποία (Μαρία) θέλει να κάνει το Channel Nine νεανικό κανάλι και το Ράδιο 9, μουσικό ραδιοσταθμό.
Δε λέω, κάποιοι δημοσιογράφοι θα χάσουν το μεροκάματο- αυτό είναι το μόνο κακό. Μιλώ φυσικά για αυτούς οι οποίοι σιτίζονται από τον Κοντομηνά και όχι για τους άλλους, που βγάζουν το… παντεσπάνι τους από τα «λίγα λεφτούλια που του απέμειναν για τα ΜΜΕ»- η έκφραση ενός από αυτούς με ρόλο πρώτου βιολιού.
Ο Κοντομηνάς- έψαξα και έμαθα, όταν πήρε την πλειοψηφίας των μετοχών του Alpha από τον Στάθη Τσοτσορό, την τίναξε την μπάνκα στον αέρα, δίνοντας μισθούς… CNN και βάλε. Τα περισσότερα τα εισέπραξαν- λένε, εκείνοι οι οποίοι ήταν πολύ αρεστοί και όταν χρειάστηκε, δεν δίστασαν να πυροβολήσουν τους εχθρούς του αφεντικού. Το κανάλι, από κερδοφόρο (λίγο αλλά κερδοφόρο) έγινε παθητικό.
Με τα πολλά, έφτασε να χάνει ένα τσουβάλι λεφτά και πούλησε στους γερμανούς. Το γύρισε στον… κινηματογράφο αγοράζοντας γνωστή αλυσίδα αιθουσών, αλλά κράτησε και κάποια σχέση με τα μίντια, δίνοντας μάχη με τους γερμανούς του RTL. Ένα καναλάκι και ένα ραδιοφωνάκι που τώρα τα χαρίζει στη θυγατέρα του- σα να της χαρίζει μια… μπάρμπι.

ΧΡ.ΑΝ