current views are: 7

7 Φεβρουαρίου 2017
Δημοσίευση12:08

Απίστευτο! – Η Μισέλ Ομπάμα συναντάει τον πράκτορα Γκιμπς στο «NCIS»!

Η πρώην, πλέον, Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, έκανε μια ξεχωριστή τηλεοπτική εμφάνιση στον 13ο κύκλο της σειράς NCIS

Δημοσίευση 12:08’

Η πρώην, πλέον, Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, έκανε μια ξεχωριστή τηλεοπτική εμφάνιση στον 13ο κύκλο της σειράς NCIS

Η πρώην, πλέον, Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, έκανε μια ξεχωριστή τηλεοπτική εμφάνιση στον 13ο κύκλο της επιτυχημένης σειράς NCIS, που προβάλλεται Τρίτη έως Παρασκευή στις 21:00 στο Star.

Η Μισέλ Ομπάμα εμφανίστηκε στο 22ο επεισόδιο του κύκλο με τίτλο «Homefront», που θα προβληθεί από το Star την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στις 21:00.

Το συγκεκριμένο επεισόδιο προβλήθηκε στις ΗΠΑ στις 3 Μαϊου 2016.  

Σύμφωνα με το σενάριο, η Πρώτη Κυρία, Μισέλ Ομπάμα,  υποδέχεται στο Λευκό Οίκο τον πράκτορα Γκιμπς και τη σύζυγο ενός βετεράνου, στα πλαίσια μιας εκδήλωσης του προγράμματος «Joining Forces», μιας οργάνωσης, που ίδρυσε το 2011 μαζί με τη Τζιλ Μπάιντεν, σύζυγο του Αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν, με στόχο τη στήριξη των βετεράνων των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων και των οικογενειών τους.

«Βετερνος» όμως στις τηλεοπτικές εμφανίσεις θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η Μισέλ Ομπάμα καθώς αυτή δεν ήταν η πρώτη της γκεστ εμφάνιση. Έχουν προηγηθεί πολλές (Project Runway: Junior, Nashville, Jessie, Parks and Recreation, Sesame Street), όπου έχει επιδείξει το επικοινωνιακό της χάρισμα.

Άλλωστε όταν η Μισέλ Ομπάμα επέλεγε να εμφανιστεί σε κάποια σειρά, αυτό δεν ήταν ποτέ τυχαίο αλλά γινόταν πάντα για την προώθηση κάποιου νέου προγράμματος ή σκοπού του Λευκού Οίκου. Αλλά ακριβώς πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;

Όλα  ξεκίνησαν με τους σεναριογράφους της σειράς να δουλεύουν μια ιστορία, όπου εμπλέκεται η οργάνωση «Joining Forces». “Γνωρίζαμε ότι η οργάνωση ετοιμαζόταν να γιορτάσει την πέμπτη επέτειο της. Κάθε φορά, που μπορούμε να κάνουμε μια ιστορία, που υποστηρίζει και εξηγεί τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικές οικογένειές μας, θα το κάνουμε με χαρά και θέλουμε ο κόσμος να το καταλάβει.  Αυτό είναι κάτι φυσικό για εμάς”, δήλωνε ο υπεύθυνος παραγωγής του NCIS, Γκάρι Γκλάσμπεργκ, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή ξαφνικά τον Σεπτέμβριο του 2016.

Η επόμενη ιδέα ήταν η πρόταση να εμφανιστεί η Μισέλ Ομπάμα στο επεισόδιο και εκείνη δέχθηκε με χαρά. Η παραγωγή της σειράς αρχικά ήθελε τη Μισέλ Ομπάμα στο «σπίτι τους», στο στούντιο και δικαιολογημένα, για λόγους προγραμματισμού και πολλών υποχρεώσεων της Πρώτης Κυρίας, αυτό δεν μπορούσε να συμβεί. Αλλά  η ελπίδα για αυτή τη συνεργασία δεν είχε χαθεί, καθώς οι άνθρωποι της Μισέλ Ομπάμα κάλεσαν το  NCIS στο δικό της σπίτι, δηλαδή τον Λευκό Οίκο!

Η εμπειρία για όλη την παραγωγή και τους ηθοποιούς ήταν μοναδική καθώς είναι η μόνη σειρά, που έκανε γύρισμα μέσα στον Λευκό Οίκο και όχι στον προαύλιο χώρο, όπως έχει συμβεί άλλες φορές στο παρελθόν. «Ήταν μια σπουδαία μέρα γυρίσματος. Η Μισέλ Ομπάμα ήταν απλά υπέροχη και φιλόξενη και δεν μπορώ να την ευχαριστήσω αρκετά για αυτό που έκανε για εμάς. Ναι, ήταν μια απίστευτη στιγμή, ήταν μια ξεχωριστή μέρα για μας. Και στο τέλος της ημέρας όλα καταλήγουν στο να υποστηρίξουμε το έργο αυτής της οργάνωσης και είμαστε ευτυχείς να το κάνουμε.”

Σε συνέντευξη, που έδωσε ο πρωταγωνιστής του NCIS, Μαρκ Χάρμον, εξήρε τις υποκριτικές ικανότητες της Μισέλ Ομπάμα λέγοντας «Είναι σπουδαία, εννοώ πολύ αληθινή».

Η παρουσία της Μισέλ Ομπάμα στο επεισόδιο «έκλεψε» την παράσταση από τον ηθοποιό Μάικλ Γουέδερλι, τον πράκτορα Τόνι Ντινόζο, ο οποίος αποχαιρέτησε τη σειρά μετά από 13 χρόνια, στο τέλος του κύκλου.

Ο ίδιος δήλωσε στον λογαριασμό του στο twitter «Ο Ντινόζο, είναι ένας υπέροχος, χαρακτήρας, σαν τον Δον Κιχώτη, και εγώ τον απόλαυσα υποδυόμενος αυτόν τον ήρωα για 13 σεζόν. Θα μου λείψουν οι συνάδελφοι και όλο το συνεργείο, που είναι σαν οικογένεια πια, όχι μόνο για μένα αλλά και για όλους τους φανς της σειράς σε όλο τον κόσμο. Ευχαριστώ! Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι».

Το τηλεοπτικό δίκτυο CBS, που μεταδίδει τη σειρά «NCIS» στις ΗΠΑ εξέδωσε μια ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Μάικλ Γουέδερλι για τη συμβολή του στη σειρά, χωρίς ωστόσο να γίνεται αναφορά στους λόγους της αποχώρησής του.

«Είναι ένα σημαντικό μέλος της οικογένειας του CBS. Η προσωπική γοητεία και το τεράστιο ταλέντο, που επέδειξε ως «ειδικός πράκτορας Τόνι Ντινόζο» βοήθησε τη σειρά «NCIS» να είναι αυτό, που είναι σήμερα – η πρώτη δραματική σειρά του κόσμου».