current views are: 12

8 Φεβρουαρίου 2017
Δημοσίευση14:38

Από τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου όλα αλλάζουν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Καθημερινά, αμέσως μετά το μεσημεριανό δελτίο: 

 

Δημοσίευση 14:38’

Καθημερινά, αμέσως μετά το μεσημεριανό δελτίο: 

 

Από τη Δευτέρα  13 Φεβρουαρίου όλα αλλάζουν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Καθημερινά, αμέσως μετά το μεσημεριανό δελτίο: 

«ΣΚΑΪ ΣΤΙΣ 3» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο (Δευτέρα –Παρασκευή στις 3.00 το μεσημέρι)

Καθημερινά, στις 6 παρά είκοσι έρχεται στον ΣΚΑΪ το “RODEO με τους Βαγγέλη Περρή, Αθηναϊδα Νέγκα και Άννα Μαρία Βέλλη. Μια εκπομπή που προσεγγίζει και αναδεικνύει θέματα και πρωταγωνιστές της επικαιρότητας με φαντασία, χιούμορ, διάθεση ανατροπής και κριτική ματιά.

Τη σκυτάλη παίρνει το ιστορικό τηλεπαιχνίδι «ΚΑΝΕ ΠΑΖΑΡΙ» που επιστρέφει ανανεωμένο στη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου καθημερινά στις 8 παρά δέκα κάνει παζάρι με διαγωνιζόμενους, τους υποβάλλει σε δοκιμασίες και τους χαρίζει χρήματα και πλούσια δώρα. 

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη, θα μεταδίδεται στις 8 το βράδυ. Το δημοσιογραφικό επιτελείο του ΣΚΑΪ και οι καταξιωμένοι αναλυτές του, που κατέκτησαν την εμπιστοσύνη του κοινού θα συνεχίσουν να δίνουν καθημερινά τη μάχη της ενημέρωσης. Με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, ανταποκρίσεις από όλο τον κόσμο, με άποψη και θάρρος.

Αμέσως μετά, στις 9 το βράδυ,  το “SURVIVOR”  κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη. Στον Άγιο Δομήνικο,  εικοσιτέσσερις άνθρωποι,(11 γνωστοί και 13 …κοινοί θνητοί) καλούνται να επιβιώσουν για εβδομάδες, έχοντας στις αποσκευές τους τα απαραίτητα ρούχα και βασική προμήθεια φαγητού. Μόνο ένας διαγωνιζόμενος θα είναι στο τέλος ο νικητής που θα λάβει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.  Mία από τις μεγαλύτερες και πιο απαιτητικές εκδοχές του show, το Survivor Ελλάδας θα δίνει ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό τέσσερις φορές την εβδομάδα.

13 Φεβρουαρίου όλα αλλάζουν!