current views are: 9

10 Φεβρουαρίου 2017
Δημοσίευση16:26

«Masterclass» για ιταλικό καλτσόνε με λαχανικά και κιμά

«Masterclass» με τον Βαγγέλη Δρίσκα την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στις 15.15  στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

Δημοσίευση 16:26’

«Masterclass» με τον Βαγγέλη Δρίσκα την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στις 15.15  στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

«Masterclass» με τον Βαγγέλη Δρίσκα την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στις 15.15  στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Μία εκπομπή γεμάτη συναρπαστικές συνταγές, γνώσεις που θα μας συντροφεύουν μία ζωή. Είναι η μοναδική εκπομπή μαγειρικής που μας μαθαίνει και μας ψυχαγωγεί.

O Βαγγέλης Δρίσκας ταξιδεύει στις κουζίνες του κόσμου με τις πιο ξεχωριστές συνταγές. Δείχνει βήμα-βήμα πώς να ετοιμάσουμε ένα ιταλικό καλτσόνε με λαχανικά και κιμά. Μαγειρεύει ελληνικό σπαγγέτι με κοκκινιστό κρέας με μοντέρνα ματιά φτιάχνοντας μία σάλτσα με μοσχαρίσια ρολάκια, μελιτζάνα και γραβιέρα. Ετοιμάζει ένα μοναδικό μεζέ για μπύρα: πατατοσαλάτα & ψητά λουκάνικα με γραβιέρα. Σερβίρει ένα πρωτότυπο πιάτο για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου: πικάντικες γαρίδες τυλιγμένες σε κανταΐφι και αρωματική σάλτσα με μάνγκο. Το γλυκό, είναι ένα κλασσικό αγγλικό επιδόρπιο. Ετοιμαστείτε για trifle με μπισκότα και αχλάδια, που φτιάχνεται εύκολα, γρήγορα και εντυπωσιάζει με την γεύση του.

Και αυτή την χρονιά, μέσα από το Masterclass, ο Βαγγέλης Δρίσκας παραδίδει μαθήματα μαγειρικής, και μοιράζεται μαζί μας συναρπαστικές γεύσεις και  συνταγές για μία ζωή.

Κάθε Κυριακή, ο Βαγγέλης Δρίσκας μας στρώνει ένα τραπέζι για αγαπημένους και φίλους, με τον μοναδικό του τρόπο όπως μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια, με τους πιο ευφάνταστους γευστικούς συνδυασμούς από την Ελλάδα και τις κουζίνες του κόσμου.