current views are: 10

13 Φεβρουαρίου 2017
Δημοσίευση14:02

Υψηλά ποσοστά τηλεθέασης για το 3ο Duel του “Rising Star”

Το 4ο Duel συνεχίζεται  μεταξύ της ομάδας του Κώστα Μακεδόνα και της Δέσποινας Βανδή την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 21.00, στον ΑΝΤ1

 

Δημοσίευση 14:02’

Το 4ο Duel συνεχίζεται  μεταξύ της ομάδας του Κώστα Μακεδόνα και της Δέσποινας Βανδή την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 21.00, στον ΑΝΤ1

 

Το 4ο Duel συνεχίζεται  μεταξύ της ομάδας του Κώστα Μακεδόνα και της Δέσποινας Βανδή την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 21.00, στον ΑΝΤ1

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, προβλήθηκε το 3ο Duel του “Rising Star με σκληρές μονομαχίες μεταξύ των διαγωνιζόμενων του Αντώνη Ρέμου και του Χρήστου Μάστορα, με αγωνία, δυνατές στιγμές και υψηλά ποσοστά τηλεθέασης που άγγιξαν το 38,2% στο σύνολο του κοινού και το 36,9% στο 15-44.

 

ΖΩΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ “RISING STAR” / ΚΥΡΙΑΚΗ 12.02.2017

Ο Γιώργος Λιάγκας καλωσόρισε κριτές, τηλεθεατές και κοινό, τους οποίους ενημέρωσε για τις λεπτομέρειες των «μονομαχιών», ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς η Μελίνα Ασλανίδου ανέβηκε στο πλατό του Rising Star ξεσηκώνοντας το κοινό, με παλιές και νέες επιτυχίες. Η Καλομοίρα από το Blue Room μας μετέφερε τις εξελίξεις από τον κόσμο των social media και την αγωνία των διαγωνιζόμενων που βρίσκονταν μαζί της.

Το 3ο Duel, έληξε με 5-3, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ της μονομαχίας των δύο κριτών υπέρ του Χρήστου Μάστορα. Καθ’ όλη τη διάρκεια του live σημειώθηκε αύξηση στα downloads της εφαρμογής, με 727.791 χρήστες να έχουν κατεβάσει τοRising Star Greeceapp και το τηλεοπτικό κοινό για άλλη μία φορά να έχει τον πρώτο λόγο.

Οι διαγωνιζόμενοι που περνούν στην επόμενη φάση είναι οι Γιάννης Ξανθόπουλος (95%), Πάνος Σμυρναίος (91%),  Στέβη Σεμιτέκολου (86%), Κωνσταντίνος Σικοτάκης (85%), Περσεφόνη Μήλια (83%) από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα και οι Δημήτρης Γερογιάννης (87%), Κλώντια – Άννα Γιαουπλάρη (86%) και Γιάννης Μητσόπουλος (69%) από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου.

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, ξεχώρισε για άλλη μία φορά, σημειώνοντας νέο ρεκόρ στη φάση των Duels με 95%, τραγουδώντας το «Θα ’πρεπε» του Αντώνη Ρέμου.

Η μονομαχία μεταξύ των δύο κριτών ολοκληρώθηκε με τον Χρήστο Μάστορα να κερδίζει στο σύνολο των δύο Duels τον Αντώνη Ρέμο με 9-7.

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, στις 21.00, στον ΑΝΤ1 παρακολουθούμε το 4ο και τελευταίο Duel μεταξύ της ομάδας του Κώστα Μακεδόνα και της Δέσποινας Βανδή , η οποία θα έχει και το πλεονέκτημα αυτή τη φορά. Θα καταφέρει η Δέσποινα Βανδή να κάνει την ανατροπή την επόμενη Κυριακή;

Μείνετε συντονισμένοι και μην ξεχνάτε να ψηφίζετε τα αγαπημένα μουσικά σας αστέρια μέσω της δωρεάν εφαρμογής “Rising Star Greece”.

Rising Star. Είσαι τηλεθεατής; Είσαι και κριτής! Τώρα το επόμενο μουσικό αστέρι το επιλέγεις εσύ!

 

Μέσα από το site του ΑΝΤ1 www.antenna.gr/risingstar, μπορείτε καθημερινά να μαθαίνετε, πρώτοι απ’ όλους, όλα όσα συμβαίνουν στο Rising Star”.