current views are: 8

18 Φεβρουαρίου 2017
Δημοσίευση07:12

Αθλητικό Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΪ

GOAL ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ Σαββατοκύριακο

 

Δημοσίευση 07:12’

GOAL ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ Σαββατοκύριακο

 

GOAL ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ Σαββατοκύριακο

Αυτό το Σάββατο 18/2 στις 12:00 το μεσημέρι στην εκπομπή Goal Χωρίς Σύνορα με τον Μανώλη Σφακάκη :

Τα 10 ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός που θα μας μείνουν για πάντα αξέχαστα. Οι πρωταγωνιστές, τα γκολ που έγραψαν ιστορία και τα ξεχωριστά συναισθήματα που τροφοδοτούν μία ποδοσφαιρική κόντρα δίχως τέλος.
Αφιέρωμα στον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ. Αρης και Παναθηναϊκός έτοιμοι να διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Η προϊστορία και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών.
Ολη η δράση από το Champions League και από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με μία ολόκληρη ώρα ποδοσφαιρικού θεάματος υψηλού επιπέδου.

Ολα όσα θέλετε να ξέρετε για το All Star Weekend της Νέας Ορλεάνης. Η πρώτη φορά του Αντετοκούνμπο, οι μεγάλοι απόντες και αυτοί που θα μας κάνουν να πεταχτούμε από τον καναπέ με τις επιδόσεις τους στους διαγωνισμούς καρφωμάτων και τριπόντων.

Η ζωή μετά το ποδόσφαιρο. Απίθανες ιστορίες γνωστών ποδοσφαιριστών που έκαναν στροφή 180 μοιρών μετά το τέλος της καριέρας τους. Ο ράπερ, ο ηθοποιός, ο οδηγός αγώνων ταχύτητας και ο πρωταθλητής στο Ζίου Ζίτσου!

Oπως κάθε Σάββατο, τα 10 πιο εντυπωσιακά γκολ της εβδομάδας, τα καλύτερα βίντεο που έγιναν Viral στα Social Media και όλες οι τρελές στιγμές από τα γήπεδα του κόσμου.

ΚΥΡΙΑΚΗ  19 Φεβρουαρίου

GOAL ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ στις 13:00  

Και την Κυριακή με ώρα έναρξης 13:00, όλη η αγωνιστική δράση του Σαββάτου μέσα σε μία ώρα. Highlights και ρεπορτάζ από τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός και από τα άλλα δύο παιχνίδια της Super League, τα τελευταία νέα ΑΕΚ και Ολυμπιακού λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, πολλά γκολ από τους αγώνες του Σαββάτου στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και όλο το θέαμα από τους διαγωνισμούς καρφωμάτων και τριπόντων στο All Star Weekend της Νέας Ορλεάνης.

 KICK OFF στις 00:00

 Από αυτή την Κυριακή το Kick Off αλλάζει ώρα. Τα μεσάνυχτα, αμέσως μετά το τέλος του Survivor, η αθλητική εκπομπή που εμβαθύνει στα πεπραγμένα της Super League, έρχεται όχι μόνο για να παρουσιάσει τα γκολ και το ρεπορτάζ από όλους τους αγώνες αλλά για να ρίξει μία πιο προσκετική ματιά, να κρίνει και να σχολιάσει όλα τα καλά και όλα τα κακώς κείμενα που μας άφησε η αγωνιστική δράση του διημέρου. Ο Κώστας Βαϊμάκης και ο Γιάννης Τσαούσης θα σας παρουσιάσουν όλα όσα θέλετε να δείτε και να μάθετε για την 21η αγωνιστική. Μαζί τους η Χριστίνα Βραχάλη.

Ο Νίκος Κωστένγολου έρχεται στο στούντιο της εκπομπής για να σχολιάσει το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός, οι ρεπόρτερ μας στο ΟΑΚΑ θα μας μεταφέρουν το κλίμα από τα δύο στρατόπεδα και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών του αγώνα και βέβαια η ανάλυση όλων των επίμαχων φάσεων θα γίνει όπως πάντα με την εγκυρότητα του Παναγιώτη Βαρούχα.

Ο Αλέξης Σπυρόπουλος, ο Βασίλης Βέργης κι ο Βασίλης Παπαθεοδώρου θα βρίσκονται στο στούντιο για να αναλύσουν και να σχολιάσουν όλη την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου.

Ολα τα σπουδαία γεγονότα της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας, αυτή την Κυριακή τα μεσάνυχτα στο Kick Off.