current views are: 27

20 Φεβρουαρίου 2017
Δημοσίευση15:00

«Η λέξη που δε λες»: Το τελευταίο επεισόδιο!

«Η λέξη που δε λες»: Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στις 21:50

 

Δημοσίευση 15:00’

«Η λέξη που δε λες»: Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στις 21:50

 

«Η λέξη που δε λες»: Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στις 21:50

Δείτε το τελευταίο επεισόδιο, στον Alpha

 

Πού βρίσκεται η πραγματική επικοινωνία;

Στις λέξεις; Στην αγάπη; Στην αποδοχή;

Χανιά 2016. Μια οικογένεια σαν όλες τις άλλες. Ένα παιδί σαν όλα τα άλλα. Ή μήπως όχι;

Ο μικρός Παυλής έχει χτίσει έναν δικό του «διαφορετικό» κόσμο, έναν κόσμο με μουσικές, χρώματα και συναισθήματα.

Η Ελένη και ο Γιάννης, οι γονείς του, τον φωνάζουν «διάνοια». Ο ερχομός, όμως, του Βασίλη, του μικρότερου αδελφού της Ελένης και της γυναίκας του Ιωάννας θα ανατρέψει την «κανονικότητα» της ζωής τους. Η Ιωάννα επιμένει πως κάτι τρέχει με τον μικρό. Ο Παύλος, ο παππούς, είναι ο μόνος που αποφασίζει να δει την αλήθεια κατάματα και ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου.

Η οικογένεια αντιμέτωπη με την αλήθεια. Τον αυτισμό του γιου της. Κυρίως, όμως, αντιμέτωπη με τα δικά της προβλήματα επικοινωνίας. Κι εκεί, αρχίζει η πάλη της για να καταλάβει και να αποδεχτεί. Όλοι δοκιμάζονται, καθώς οι νέες συνθήκες τους αναγκάζουν να επαναπροσδιορίσουν το τι σημαίνει ευτυχία και αγάπη.

Τελικά, πόση δύναμη θέλει για να αποδεχτείς ότι η ζωή σου δε θα ‘ναι ποτέ ξανά η ίδια; Και πώς αυτή η αλλαγή μπορεί να οδηγήσει σε πιο ανοιχτούς δρόμους;

Λίγα λόγια για το τελευταίο επεισόδιο

Η Ιωάννα είναι έτοιμη να φύγει για την Αθήνα και ο Τζατζιμάκης την πλησιάζει ξανά για να την διεκδικήσει πιο έντονα.

Ο Θοδωρής αποκαλύπτει τον άσχημο χαρακτήρα του στην Ιωάννα και η Νατάσα τελειώνει τη σχέση τους οριστικά.

Ο Γιάννης με την Ελένη ξεκινάνε έναν μεγάλο καβγά. Η Ελένη του χρεώνει ότι είναι απών από όλα όσα περνάει με τον Παυλή και εκείνος την κατηγορεί για εγωιστική συμπεριφορά. Πάνω στον καβγά, κανείς δεν παίρνει είδηση ότι ο Παυλής φεύγει. Όλο το χωριό ξεσηκώνεται και συμμετέχει στην έρευνα για να εντοπιστεί ο μικρός. 

Ο Παυλής, όμως, είναι άφαντος, σαν να άνοιξε η γη και τον κατάπιε…

«Η λέξη που δε λες» φέρει την υπογραφή του βραβευμένου σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη ενώ η διασκευή του σεναρίου είναι της Κατερίνας Γιαννάκου.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνουν οι: Μαρία Πρωτόπαππα, Βασίλης Μπισμπίκης, Μάξιμος Μουμούρης, Πηνελόπη Τσιλίκα, Νεφέλη Κουρή, Γιάννα Κανελλοπούλου, Αργύρης Ξάφης, Ντίνα Μιχαηλίδου, Μαρίνα Ψάλτη, Δήμητρα Σιγάλα, Ντέμπορα Οντόγκ, Μιχάλης Αεράκης, ο μικρός Γιώργος Στεντούμης κ.α.

Στον ρόλο του παππού ο Δημήτρης Καταλειφός.


σχετικα αρθρα