current views are: 3

20 Φεβρουαρίου 2017
Δημοσίευση15:32

«Rising Star»: Συγκλονιστικές στιγμές και εξαιρετικές ερμηνείες

Το 4ο και τελευταίο επεισόδιο των Duels” του “Rising Star” πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 19 Φεβρουαρίου

Δημοσίευση 15:32’

Το 4ο και τελευταίο επεισόδιο των Duels” του “Rising Star” πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 19 Φεβρουαρίου

Το 4ο και τελευταίο επεισόδιο των Duels” του “Rising Star” πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 19 Φεβρουαρίου με εξαιρετικές ερμηνείες και σκληρές μονομαχίες μεταξύ των διαγωνιζόμενων της Δέσποινας Βανδή και του Κώστα Μακεδόνα.

Ο Γιώργος Λιάγκας καλωσόρισε κριτές, τηλεθεατές και κοινό, τους οποίους ενημέρωσε για τις λεπτομέρειες των «μονομαχιών». Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, o Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβηκε στο πλατό του Rising Star ξεσηκώνοντας το κοινό, με παλιές και νέες επιτυχίες, ενώ ακολούθησε ένα ξεχωριστό ντουέτο με τον Χρήστο Μάστορα. Η Καλομοίρα μας μετέφερε όλες τις εξελίξεις από το “Blue Room” και τα σχόλια από τα social media.

Το 4ο Duel έληξε με 5-3, υπέρ της Δέσποινας Βανδή, ενώ ο Κώστας Μακεδόνας επικράτησε στο σύνολο των δύο “Duels” με 10-6! Οι διαγωνιζόμενοι που διακρίθηκαν στο 4o Duel είναι οι Στέλιος Τσάκωνας (88%), Cynthia Veronica Zietara (85%), Κωνσταντίνος Γεωργίου (84%), Μελίνα Μαβίδου (81%) και ο Νίκος Μακαντάσης (78%) από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή και οι Έλσα Καριώτη (87%), Δημήτρης Κανέλλος (85%) και Σιντορέλα Οσμάνι (84%) από την ομάδα του Κώστα Μακεδόνα.

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ:

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, στις 21.00, στον ΑΝΤ1 παρακολουθούμε το ένα και μοναδικό live επεισόδιο των “Duets”. Οι τέσσερις ομάδες θα γίνουν δύο και συγκεκριμένα ο Χρήστος Μάστορας θα συμμαχήσει με τον Αντώνη Ρέμο και ο Κώστας Μακεδόνας με τη Δέσποινα Βανδή. Στο στάδιο αυτό οι διαγωνιζόμενοι -των δύο πλέον ομάδων- χωρίζονται σε ντουέτα, τα οποία μονομαχούν μεταξύ τους.  Το ντουέτο που θα καταφέρει να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσοστό ψήφων περνάει στην επόμενη φάση του κορυφαίου μουσικού talent show.

Οι 32 παίχτες που συνεχίζουν στα Duets είναι οι:

Άρης Βανταράκης, Απόστολος Λιάπης, Βέλλος Πουρπουτίδης, Χριστιάννα Μήττα, Σωτήρης Καρυστινός, Ηρώ Κλείτου, Έλενα Παναγιωτίδου, Κιάννα, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Μιχάλης

Καραγκούνης, Αναστασία Ιωακειμίδου, Κέλλυ Βουδούρη, Μηνάς Τσίγκος, Γεωργία Κυριακίδου, Inga Balanchine, Δημήτρης Δημόπουλος, Γιάννης Ξανθόπουλος, Πάνος Σμυρναίος, Στέβη Σεμιτέκολου, Κωνσταντίνος Σικοτάκης, Περσεφόνη Μήλια, Δημήτρης Γερογιάννης, Κλώντια – Άννα Γιαουπλάρη, Γιάννης Μητσόπουλος, Στέλιος Τσάκωνας, Cynthia Veronica Zietara, Κωνσταντίνος Γεωργίου, Μελίνα Μαβίδου, Νίκος Μακαντάσης, Έλσα Καριώτη, Δημήτρης Κανέλλος και Σιντορέλα Οσμάνι.

Μείνετε συντονισμένοι και μην ξεχνάτε να ψηφίζετε τα αγαπημένα μουσικά σας αστέρια μέσω της δωρεάν εφαρμογής “Rising Star Greece”.

Rising Star. Είσαι τηλεθεατής; Είσαι και κριτής! Τώρα το επόμενο μουσικό αστέρι το επιλέγεις εσύ!

 

Μέσα από το site του ΑΝΤ1 www.antenna.gr/risingstar, μπορείτε καθημερινά να μαθαίνετε, πρώτοι απ’ όλους, όλα όσα συμβαίνουν στο Rising Star”.

 

#RisingStarGr

#Windrising

Stay Tuned