current views are: 12

24 Φεβρουαρίου 2017
Δημοσίευση15:31

«Traction» με τον Ευτύχη Μπλέτσα

Στο νέο επεισόδιο της εκπομπής, το Traction μετατρέπεται σε Happy Traction, καθώς καλεσμένος του Κώστα Στεφανή είναι ο Happy Traveler

Δημοσίευση 15:31’

Στο νέο επεισόδιο της εκπομπής, το Traction μετατρέπεται σε Happy Traction, καθώς καλεσμένος του Κώστα Στεφανή είναι ο Happy Traveler

Στο νέο επεισόδιο της εκπομπής, το Traction μετατρέπεται σε Happy Traction, καθώς καλεσμένος του Κώστα Στεφανή είναι ο Happy Traveler Ευτύχης Μπλέτσας. Ο Κώστας συστήνει στον Ευτύχη το νέο Fiat Tipo Hatchback, ένα μοντέλο που έχει τιμήσει στο παρελθόν τα ιταλικά χρώματα και επιστρέφει, με κινητήρες βενζίνης ή πετρελαίου και αρκετά προηγμένα τεχνολογικά συστήματα, συνιστώντας ένα πλήρες και προσιτό πακέτο στην υπηρεσία του οδηγού. Αυτή την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου  στις 16.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής:

Honda CRV 1.6 Diesel Auto

Η Honda προσφέρει με το CRV μια ολοκληρωμένη πρόταση που περιλαμβάνει πετρελαιοκινητήρα 1.6 λίτρων με 160 ίππους, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9 σχέσεων και φυσικά τετρακίνηση, τα προτερήματα της οποίας η εκπομπή είχε τη δυνατότητα να γνωρίσει γύρω από την Αράχωβα.

Citroen C4 Cactus Rip Curl

Η Citroen και η κορυφαία εταιρεία στο χώρο του Surfing “Rip Curl”, συνεργάστηκαν με φόντο το C4 Cactus, το οποίο διαθέτει πλέον πολλά διαφοροποιημένα στοιχεία. Ο Θωμάς, επηρεασμένος από αυτή τη συνεργασία αψηφά τον κρύο καιρό και ετοιμάζεται για extreme sports. Περισσότερα, επί της οθόνης.

Harley Davidson Softail Slim S

Η πλέον εμβληματική μοτοσυκλέτα στη γκάμα της Harley Davidson, η Softail Slim S πορεύεται στο χρόνο και το χώρο, διεγείροντας τις αισθήσεις οδηγού και περιβάλλοντα με τα μεστά 1800 κ.εκ. και το απαράμιλλο στιλ.