Μπορεί επισήμως η Leo Burnett να διαψεύδει την προσφυγή στο άρθρο 99 την οποία οι πληροφορίες την τοποθετούν χρονικά ακόμα και μέσα στη μέρα, αλλά την κατάσταση στη διαφημιστική αγορά την επιδεινώνει δραματικά η δημοσιοποίηση της πληροφορίας ότι και η Upset του Γ. Κακουλίδη οδηγείται σε πτώχευση!
Οι εργαζόμενοι της Upset , κάνουν λόγο για ενημέρωση την οποία είχαν από πρόεδρο άλλης μεγάλης διαφημιστικής (!) ο οποίος τους ενημέρωσε ότι η εταιρεία στην οποία εργάζονται (Upset) θα κηρύξει πτώχευση χωρίς προσφυγή στο άρθρο 99, αλλά προηγουμένως θα δημιουργηθεί άλλο σχήμα στο οποίο και θα μεταφερθούν οι μεγάλοι λογαριασμοί! Αν όντως επαληθευτούν οι πληροφορίες, αυτομάτως εγείρεται ένα μεγάλο ζήτημα.

Σε ότι αφορά τη  Leo Burnett, ενδεικτικό της κατάστασης είναι η σημερινή ανάρτηση του advertising.gr: « Δεν έχει καταθέσει -τουλάχιστον ακόμη- αίτηση για ένταξη στις διατάξεις του άρθρου 99 του νόμου 3588/2007 (Πτωχευτικού Κώδικα) η διαφημιστική εταιρεία Leo Burnett, παρά τις περί του αντιθέτου πληροφορίες.
Αν και εφόσον κατατεθεί, ωστόσο, σχετικό αίτημα στο Πρωτοδικείο Αθηνών, την απόφαση θα λάβει η μητρική εταιρεία και μόνον, καθώς η Leo Burnett ελέγχεται από το γαλλικό  όμιλο επικοινωνίας Publicis Group.
Οι αποφάσεις, πάντως, που θα ληφθούν θα σχετίζονται με τα γενικότερα σχέδια του ομίλου για το μέλλον της διαφημιστικής στην Ελλάδα, καθώς δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο της συγχώνευσής της με την Publicis. Οι όποιες εξελίξεις δρομολογηθούν θα αποτελούν παρακολούθημα τόσο της γενικότερης κρίσης όσο και του domino effect στη διαφημιστική αγορά της υπόθεσης του Alter (Ελεύθερη Τηλεόραση), που έχει αιτηθεί ανάλογης προστασίας στις 4/7 και έχει  «άνοιγμα» προς τη διαφημιστική της τάξεως των 24 εκατ. ευρώ.»