current views are: 4

1 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση17:16

Το «Πάμε Πακέτο» φιλοξενεί δύο ιστορίες ζωής

Την Πέμπτη 2 Μαρτίου η Βίκυ Χατζηβασιλείου φιλοξενεί δύο ιστορίες ζωής που θα συγκινήσουν.

Δημοσίευση 17:16’

Την Πέμπτη 2 Μαρτίου η Βίκυ Χατζηβασιλείου φιλοξενεί δύο ιστορίες ζωής που θα συγκινήσουν.

«Πάμε Πακέτο»

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017, στις 21:50

Την Πέμπτη 2 Μαρτίου η Βίκυ Χατζηβασιλείου φιλοξενεί δύο ιστορίες ζωής που θα συγκινήσουν.

Η πρώτη ιστορία έχει αποστολέα την Κατερίνα, μια γυναίκα που κουβαλά την απόρριψη της μητέρας της. Την αντίκρισε για πρώτη φορά στα δέκα της χρόνια και την πήρε να μείνει κοντά της για τρία χρόνια. Όμως η Κατερίνα δεν έχει καμία χαρούμενη ανάμνηση από αυτή την συγκατοίκηση. Ένιωσε τόση αδιαφορία ώστε έφυγε κρυφά για να ζήσει στο δρόμο. Ήταν ακλύτερα εκεί, από το να βρίσκεται κοντά της.

Έπειτα από πολλές περιπέτειες κατάφερε να ορθοποδήσει. Όλα αυτά τα χρόνια, όμως, μέσα στην καρδιά της νιώθει την απουσία της μητέρας της. Γιατί δεν την ήθελε; Θα πάρει άραγε απαντήσεις;

Το δεύτερο πακέτο το στέλνει ο 22χρονος Δήμος, ο οποίος από τα πρώτα χρόνια της ζωής του βίωσε την εγκατάλειψη. Όταν ήταν τριών ετών οι γονείς του χώρισαν, με βίαιο τρόπο. Έτσι, ο πατέρας του βρέθηκε στη φυλακή και η μητέρα του εγκατέλειψε εκείνον και την αδελφή τους σε ιδρύματα. Η μητέρα τους έκτοτε δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ και έτσι έμειναν στα ιδρύματα μέχρι την ενηλικίωσή τους.

Πριν από τρία χρόνια ο Δήμος προσπάθησε να βγάλει ένα πιστοποιητικό γέννησης και ανακάλυψε πως υπάρχουν και άλλα αδέλφια. Το σοκ ήταν μεγάλο. Παιδιά που και αυτά δεν μεγάλωσαν με τη μητέρα τους, αλλά σε ανάδοχες οικογένειες ή συγγενείς.

Αυτά τα παιδιά, τα αδέλφια του, θα προσπαθήσει ο Δήμος να συναντήσει.

Η συνέχεια επί της μικρής οθόνης…