Πολιτική κίνηση στο χώρο της Κεντροαριστεράς προανήγγειλε ο διευθυντής ειδήσεων του Star, Σταμάτης Μαλέλης, στην εκπομπή Super Star της Χριστίνας Λαμπίρη κατά τη διάρκεια... οικονομικοπολιτικής ανάλυσης. Απαντώντας σε ερωτήματα τηλεθεατών για θέματα της επικαιρότητας και του αντικειμένου του, ο διευθυντής ειδήσεων του καναλιού τόνισε ότι «στεναχωριέται» για τις πολιτικές του ΠΑΣΟΚ κάνοντας συνεχείς αναφορές στον Ανδρέα Παπανδρέου και υπογραμμίζοντας την ανάγκη που υπάρχει για ένα νέο σοσιαλιστικό κίνημα, μιας κίνησης της ευρύτερης  Κεντροαριστεράς, η οποία θα είναι ικανή να κυβερνήσει και όχι μόνο «να κυνηγά πολιτικούς στα καφενεία».

Παράλληλα, ο Σ. Μαλέλης, τόνισε ότι το Μνημόνιο και το Μεσοπρόθεσμο δεν οδηγούν πουθενά λέγοντας ότι η πολιτική του ΠΑΣΟΚ, αλλά και οι θέσεις του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά είναι λάθος. «Θα αφανιστεί η μεσαία τάξη» είπε, επισημαίνοντας ότι αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της κοινωνίας, θεωρώντας μεταξύ άλλων επιτακτική τη λύση του προβλήματος της φοροδιαφυγής.

Σημείωσε ότι συμφωνεί με τα κίνητρα των Αγανακτισμένων πολιτών, αφού είναι εκτός παιχνιδιού, θεωρώντας όμως ότι θα πρέπει να υπάρχει κι ένα πρόγραμμα. «Επανάσταση χωρίς πρόγραμμα δεν υπάρχει», είπε χαρακτηριστικά.

Εκεί πάντως που αντιμετώπισε δυσκολίες, κομπιάζοντας, ήταν όταν τον ρώτησαν γιατί κάνει lifestyle δελτίο ενώ έχει άποψη για τα καθημερινά και τα «καυτά» προβλήματα της χώρας.

Τέλος, ανέφερε ότι θα κυκλοφορήσει βιβλίο το Σεπτέμβρη με αντικείμενο την παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση. Κι όλα αυτά, σε... «μεσημεριανή εκπομπή»!