current views are: 11

3 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση07:13

«Ταμάμ»: H Ντιλέκ και ο Τεό αποφασίζουν να νομιμοποιήσουν τη σχέση τους

H Ντιλέκ και ο Τεό μετά τη νύχτα πάθους που περνούν, αποφασίζουν να νομιμοποιήσουν τη σχέση τους.

Δημοσίευση 07:13’

H Ντιλέκ και ο Τεό μετά τη νύχτα πάθους που περνούν, αποφασίζουν να νομιμοποιήσουν τη σχέση τους.

H Ντιλέκ και ο Τεό μετά τη νύχτα πάθους που περνούν, αποφασίζουν να νομιμοποιήσουν τη σχέση τους, αλλά βρίσκουν εμπόδια αναστατώνοντας τον Μετίν. Στο μεταξύ, η Μυρτώ μοιράζεται ανάμεσα στην οικογένεια και στο πρόβλημα της με την Ευθυμία..

Μη χάσετε το 11ο επεισόδιο του «ΤΑΜΑΜ»!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

11 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 

H Ντιλέκ και ο Τεό μετά τη νύχτα πάθους που περνούν, αποφασίζουν να νομιμοποιήσουν τη σχέση τους με πολιτικό γάμο και το κάνουν. Οι γονείς του Τεό όμως διαφωνούν με την βιαστική απόφαση κι έτσι το ζευγάρι μένει στο ίδιο σπίτι με την υπόλοιπη οικογένεια. Κάτι που φορτώνει ψυχολογικά τον Μετίν και δυσκολεύει την ήδη ζορισμένη κατάσταση στο σπίτι. Η Μυρτώ προσπαθεί να διατηρήσει ισορροπίες αλλά μοιράζεται ανάμεσα στην οικογένεια και στο πρόβλημα της με την Ευθυμία. Την κρύβει στο ιατρείο της. Προκειμένου να βοηθήσει αυτό το ιδιαίτερο παιδί, δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν. Η Έλλη προσπαθεί να αποδείξει σε όλους ότι η μικρή Ερμίνα είναι αποκλειστική ευθύνη δική της και του Τζέμ. Έτσι η Ερμίνα σπουδάζει μαζί με τη μαμά στο Πάντειο.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς που έκανε τα social media να χτυπήσουν κόκκινο, στο επίσημο minisite: www.antenna.gr/tamam