current views are: 67

4 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση08:15

«Έλα στη Θέση μου»: Η Έλλη υποψιάζεται ότι είναι έγκυος

“Έλα στη Θέση μου”: Καθημερινά στις 20:00, στον Alpha.

Δημοσίευση 08:15’

“Έλα στη Θέση μου”: Καθημερινά στις 20:00, στον Alpha.

“Έλα στη Θέση μου”: Καθημερινά στις 20:00, στον Alpha.

Δευτέρα 6 Μαρτίου – Επεισόδιο 106

Η Αιμιλία προσπαθεί να ανακαλύψει αν ο Λεωνίδας γνωρίζει κάτι παραπάνω σε σχέση με τους χαμένους φακέλους και της το κρύβει, ενώ η Φαίη μελετά τη διαθήκη του Πανίκου για να δει αν αδικεί τον Βλάση συγκριτικά με τον Αχιλλέα. Η Έλλη μετά τη λιποθυμία της, αρχίζει να υποψιάζεται ότι είναι έγκυος. Η Ισμήνη κάνει μια νέα αρχή απαγκιστρωμένη πια από τον Βλάση και η Σύλβια φέρνει τον Μάκη στην έπαυλη για να περάσουν μια βραδιά πάθους, που θα έχει όμως μια απρόοπτη και ασυνήθιστη κατάληξη.

Τρίτη 7 Μαρτίου – Επεισόδιο 107

Η Σύλβια προσπαθεί να ζήσει τον έρωτά της με τον Ζούβα, αλλά όλο κάτι πάει στραβά. Η Αιμιλία με τον Ηλία προσπαθούν να βγάλουν άκρη σχετικά με τον Λεωνίδα και τη σχέση που έχει με τα χαμένα έγγραφα του Διάκου, ενώ ο Μίμης οργανώνει την πρώτη του βραδιά με την Ισμήνη. Ο Βλάσης κάνει πρόβα τις νέες προτάσεις για την εταιρία, ενώ ο Θοδωρής αναγκάζεται να κοιμηθεί στο ίδιο σπίτι με την Μιράντα και τον Λεωνίδα. Ο Αχιλλέας με τη Ρενάτα χαίρονται τον έρωτά τους και ο Φώτης ζηλεύει. Στην έπαυλη η Σύλβια ξεμπροστιάζει τον Ηλία μπροστά στην Αιμιλία.

Τετάρτη 8 Μαρτίου – Επεισόδιο 108

Μετά την αποκάλυψη της Σύλβιας για τα αισθήματά του, ο Ηλίας αναγκάζεται να αντιμετωπίσει την Αιμιλία και να της μιλήσει ευθέως. Ο Βλάσης με τον Αχιλλέα αρχίζουν να συμπροεδρεύουν στη Sofo. Ο Δαμιανός οργανώνει μια διάρρηξη στο σπίτι της Φαίης για να αποκαλύψει το κρυμμένο παρελθόν της, ενώ αντίστοιχα η Φαίη στέλνει κάποιον να κλέψει το κλειδί της θυρίδας από τον Αχιλλέα. Η Σύλβια προσπαθεί να πείσει τον Μάκη να προσλάβει την Λίζα.

Πέμπτη 9 Μαρτίου – Επεισόδιο 109

Ο Αχιλλέας καταλαβαίνει πως πίσω από την κλοπή του κλειδιού της θυρίδας κρύβεται η Φαίη. Η επιστροφή του Αγγέλου στην εταιρία δημιουργεί εντάσεις και η Αιμιλία με τον Βλάση βρίσκονται σε έξαλλη κατάσταση. Η Φαίη κάνει μία επίθεση φιλίας στη Ρενάτα και ο Μίμης με την Ισμήνη κάνουν επιτέλους το επόμενο βήμα. Ποια θα είναι η αντίδραση του Δαμιανού όταν μάθει ότι πρόκειται να γίνει πατέρας; Ποιο μυστικό για το παρελθόν της Φαίης κρύβει το στικάκι που έχει κλέψει απ’ το σπίτι της; Πώς θα αντιδράσει η Φαίη στις κατηγορίες του Αχιλλέα; Και τέλος, ποια είναι αυτή η Βαρβάρα που εμφανίζεται ξαφνικά από το πουθενά; Και τι ακριβώς θέλει;

Παρασκευή 10 Μαρτίου – Επεισόδιο 110

Η άφιξη της Βαρβάρας αιφνιδιάζει τους πάντες, αλλά πολύ περισσότερο την Φαίη, η οποία την υποδέχεται ψυχρά και καχύποπτα. Η ξαφνική άφιξη του Αγγέλου στην εταιρία προκαλεί αναταράξεις και προβληματισμό σε Αχιλλέα και Βλάση. Η κατάσταση αυτή δείχνει να τους συσπειρώνει. Ο Φώτης συμβουλεύεται το Βλάση για τη βραδιά που θέλει να περάσει με την Έλλη, ενώ η Φαίη έχει απομονώσει και ανακρίνει τη Βαρβάρα. Ο Λεωνίδας με τον Θοδωρή και τη Μιράντα, μετά από προτροπή της Ισμήνης, αποφασίζουν να κάνουν ριζοσπαστικές αλλαγές στο μαγαζί. Ο κλοιός γύρω από τον Μίμη στενεύει, αφού το γεγονός της επίθεσης στην Ισμήνη δεν δείχνει να τον εγκαταλείπει.