current views are: 12

9 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση10:18

«Ταμάμ»: Μετίν με τη βοήθεια του Αλή ανακαλύπτουν την Ευθυμία

Η κατάσταση στο σπίτι ζορίζει όλο και περισσότερο.

Δημοσίευση 10:18’

Η κατάσταση στο σπίτι ζορίζει όλο και περισσότερο.

Η κατάσταση στο σπίτι ζορίζει όλο και περισσότερο. Ο Μετίν ανακαλύπτει τι κρύβεται πίσω από μία απόδειξη ξενοδοχείου που πέφτει στα χέρια του, ενώ ο Τζεμ ζει το «μύθο του» όταν οι fans μαζεύονται η μία πίσω από την άλλη κάτω από το μπαλκόνι του μετά από ένα βιντεάκι που ανεβάζει στο GERLLIE..

Μείνετε συντονισμένοι για το 12ο επεισόδιο του «ΤΑΜΑΜ»!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

12 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 

Ο Μετίν έχει θορυβεί με την απόδειξη του ξενοδοχείου που έπεσε στα χέρια του αλλά δεν τολμάει να απαιτήσει μια απάντηση απ’ την Μυρτώ. Προσπαθεί να την κάνει να το ομολογήσει μόνη της. Η Έλλη δεν μπορεί να πιστέψει ότι το βιντεάκι που ανέβασε στο GERLLIE με τον Τζέμ να τραγουδάει ένα νανούρισμα στην Ερμίνα, θα κάνει τον Τζέμ διάσημο μέσα σε λίγες μέρες και τις fans να μαζεύονται κάτω απ’ το μπαλκόνι. Ο Τζέμ το απολαμβάνει όλο αυτό χωρίς καμία ωριμότητα. Η Έλλη μπαίνει στη διαδικασία να ψάχνει σπίτι. O Μετίν με τη βοήθεια του Αλή ανακαλύπτουν την Ευθυμία στο ξενοδοχείο που την κρύβει η Μυρτώ.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς που έκανε τα social media να χτυπήσουν κόκκινο, στο επίσημο minisite: www.antenna.gr/tamam