Κατέρρευσε χωρίς την «παρέα της φεγγαρόπετρας» ως lead in το Mega και άρχισαν οι συσκέψεις για την αλλαγή του δελτίου ειδήσεων από τη νέα σεζόν. Μεταξύ μας, το πρόβλημα δεν είναι φετινό- είχε διαφανεί από πέρυσι. Ωστόσο ο Χρ. Παπαγιωτόπουλος είχε προτιμήσει να στείλει την Όλγα Τρέμη διακοπές, όπως και τα πρώτα ονόματα και να αφήσει την «δεύτερη ομάδα» να τρώει το ξύλο. Τον Σεπτέμβριο, επέστρεψε η... Εύα και ο Μάνος, η Νόρα και ο Λουκάς και όλα... διορθώθηκαν. Επιφανειακά πάντα, αφού το Mega έχανε καμιά εικοσαριά μονάδες από το lead in, λες και η Τρέμη είχε τον... ανθρωποδιώκτη.

Στο έγκυρο enimerosi24.gr διαβάζω ότι οι εκδότες «έχουν αποφασίσει ότι το δελτίο πρέπει να αλλάξει και να αποκτήσει ξανά το κύρος και την εγκυρότητα που είχε στην κοινή γνώμη, η οποία εσχάτως του έχει γυρίσει την πλάτη. Έχοντας λοιπόν διαπιστώσει ότι η αξιοπιστία του έχει πληγεί, γεγονός που αποτυπώνεται και στα νούμερα, τα αφεντικά του μεγάλου καναλιού είναι έτοιμα να προχωρήσουν σε σημαντικές αλλαγές σε πρόσωπα και πράγματα. Αυτό όμως έχει προκαλέσει πανικό, μεταξύ των στελεχών που εμπλέκονται άμεσα στην ενημέρωση, με αποτέλεσμα να περισσεύει η καχυποψία μεταξύ τους! Μάλιστα δεν απουσιάζουν οι περιπτώσεις στελεχών που τηλεφωνούν σε εκδότες για να διαβάλουν συναδέλφους τους. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες το μεγαλύτερο «θάψιμο» έχουν… φάει – ανεξάρτητα από το δίκιο ή το άδικο, ο Γιάννης Πρετεντέρης, στον οποίο αποδίδουν ευθύνη για τη μνημονιακή στάση του δελτίου και τις συγκεντρώσεις των «Αγανακτισμένων» έξω από τις εγκαταστάσεις του καναλιού και η παρουσιάστρια, Όλγα Τρέμη, ως κεντρικό πρόσωπο».

Δεν αμφιβάλω καθόλου για τις προαναφερόμενες πληροφορίες. Μαθαίνω ωστόσο ότι κριτική ασκείται και για την όλη εμφάνιση και παρουσία του Μανόλη Καψή, μπροστά στον οποίο ο Καρχιμάκης είναι... δεξιός, ενώ ταυτοχρόνως εκφράζονται φόβοι ότι το κύρος του Παύλου Τσίμα έχει τρωθεί και η διαχρονική σχέση του με την Αριστερά δεν κάλυψε τη φιλική σχέση και τα ταξίδια με τον Χριστοφοράκο, έστω και αν δεν έχει προκύψει τίποτα εις βάρος του.

Ταυτοχρόνως, η είσοδος του Βίκτορα Ρέστη στο μετοχικό κεφάλαιο, άλλαξε τις ισορροπίες. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Χρ. Παναγιωτόπουλος ο οποίος έδειξε ότι ισορροπεί άριστα μεταξύ Μπόμπολα- Ψυχάρη και Βαρδινογιάννη, δειπνεί πλέον- μετά συζύγων- με τον εφοπλιστή.

Όλα τα βλέμματα στρέφονται πια προς το Μπουρνάζι. Το ημιθανές Alter κάθε βράδυ δείχνει τα δόντια του στο μεγάλο κανάλι, λόγω Χατζηνικολάου. Κάποιοι στη Μεσογείων πιστεύουν ότι η λύση στο πρόβλημα, είναι το συγκεκριμένο πρόσωπο. Και κάποιοι άλλοι, απλώς εύχονται να «υποκύψει στο μοιραίο» το Alter για να βρουν την... ησυχία τους.
Εδώ θα είμαστε και θα δούμε...

ΧΡ.ΑΝ με πληροφορίες και από το enimerosi24