current views are: 9

21 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση09:29

«Το σόι σου»: Η Μπέλα ετοιμάζεται να πάει σε ριγιούνιον της τάξης της

 «Το σόι σου»: Τετάρτη 22 & Πέμπτη 23 Μαρτίου στις 21:00, στον Alpha.                                                                              

Δημοσίευση 09:29’

 «Το σόι σου»: Τετάρτη 22 & Πέμπτη 23 Μαρτίου στις 21:00, στον Alpha.                                                                              

 «Το σόι σου»: Τετάρτη 22 & Πέμπτη 23 Μαρτίου στις 21:00, στον Alpha.                                                                              

Ο Σάββας, η Λυδία και το… πλήρες σετ των τρομερών συγγενών τους επιστρέφουν δριμύτεροι.

Οι Τριαντάφυλλοι και οι Χαμπέοι έρχονται, για 3η συνεχόμενη χρονιά, για να στρώσουν το οικογενειακό τους τραπέζι με χορταστικές μερίδες γέλιου, για να φάνε, για να «φαγωθούν», για να μαλώσουν, για να αγαπηθούν, μα πάνω απ’ όλα για να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους!

Το πιο αγαπημένο «ΣΟΪ» της ελληνικής τηλεόρασης έρχεται πιο αστείο, πιο απρόβλεπτο, πιο ανατρεπτικό, βρίσκοντας και πάλι μια αφορμή για να κάνει τα βράδια μας ενδιαφέροντα.

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

«Ριγιούνιον»

Σενάριο: Κατερίνα Μπέη

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός

Η Μπέλα ετοιμάζεται να πάει σε ριγιούνιον της τάξης της και έχει αγωνία να κερδίσει τις εντυπώσεις. Συζητώντας όμως με την οικογένεια, συνειδητοποιεί πως δεν έχει καταφέρει και τίποτα στη ζωή της και πέφτει ψυχολογικά. Λυδία, Όλγα και Μιχάλης αναλαμβάνουν να την «ανεβάσουν» και τη συμβουλεύουν πως να «πλασαριστεί». Καθώς όλοι περνούν μια φάση ενδοσκόπησης, ο Διονύσης αναρωτιέται αν έκανε λάθος που δεν ακολούθησε την Αλίνα, η Χαρούλα τι θα γινόταν αν δεν παντρευόταν τόσο μικρή, ο Μιχάλης που θα ήταν τώρα, αν δεν τον έβρισκε η κρίση… Ο Βαγγέλης κλονίζεται από το υπαρξιακό της Χαρούλας κι η Λυδία προσπαθεί να καταπολεμήσει τον ψυχαναγκασμό της, χωρίς μεγάλη επιτυχία…

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

«Νύχτα Τρόμου»

Σενάριο: Νίκος Μήτσας

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός

Η Αλεξάνδρα με τις φίλες της κάνουν στο σπίτι της séance και – όπως πιστεύουν – καταφέρνουν να «φέρουν» κοντά τους το πνεύμα του Ζαμπέτογλου, πατέρα της κολλητής φίλης της Αλεξάνδρας, της Λιλής. Αν και η Αλεξάνδρα δεν παραδέχεται πως πιστεύει σε αυτά, το επόμενο διάστημα δε σταματά να μιλά για αδικαιολόγητα παράξενες εξαφανίσεις αντικειμένων στο σπίτι. Όπως είναι φυσικό, το θέμα φτάνει και στο οικογενειακό τραπέζι. Οι άντρες πειράζουν τις γυναίκες, επιμένοντας πως το «ασθενές φύλο» είναι γενικά πιο επιρρεπές στο φόβο, οι γυναίκες το αρνούνται και κάπως έτσι μπαίνει το στοίχημα. Να περάσουν ένα βράδυ στο σπίτι της Κηφισιάς ολομόναχες. Οι γυναίκες δέχονται την πρόκληση και η μεγάλη νύχτα ξεκινά με πολλές εκπλήξεις για εκείνες όσο και τους άντρες μιας και ο Ζαμπέτογλου δεν αργεί να κάνει την  «επίσκεψή» του.